Bu olay 10 Ağustos'da yaşanmış. İstanbul Başakşehir'de bir kuyumcu soyulmuş. Sabah 05:00 sıralarında maskeli ve silahlı 5 şüpheli 1 milyon lira değerinde altın çalmış. Kamera kayıtları da bugün çıkmış. Adam dans ederek gidiyor. Video aşağıda
Başakşehir’de maskeli hırsızlar dans ederek kuyumcu soydu. pic.twitter.com/hwR5wi4SUM
— DarkWeb Official (@darkweb0fficial) August 13, 2023

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Neyse gülmeyeceğim umarım ceza alırlar
Adamlar bakkal soymaya gitmiyorlar ki kuyumcu soymaya gidiyorlar:D bir de burdaki kuyumcular kapanınca raflarda tek bir altın bişe kalmıyor toplayıp götürüyorlar bunlar nasıl kuyumcu soyuyor😂😂😂
Adamlar sanki "oleyy hapise gireceğim" der gibi soyguna giriyor ama soydukları aldıkları para 3 kişiye yetmez ki en çokta ona şaşırıyorum 1 milyon TL için değer miydi
arkasında Tayyip'in olduğu her şey rahattır merak etme artık tecavüz serbest hırsızlık serbest yalan dolan havada uçuşuyor ee çünkü başımızdaki adamda bunlar zaten serbest hırsız napsın
Kılıçdaroğlu olsa farklı mı olacak?
Kılıçdaroğlu olursa farklı olacak diye bir ifade kullanmadım anlaşılan o ki akp taraftarısın senle tartışmıyorum ampülüde siz icat ettiniz thomas edison'icat ettiği ampülü siz buldunuz buz dolabını siz buldunuz 1985 de presiz marka buz dolabı vardı bizde ayrıca Karabük üniversitesinde siz yaptınız adıyla sanıyla Süleyman Demirel üniversitesinde siz yaptınız tam beş tane ülkenin mühendislik katkısıyla tasarlanmış ve taylandda icat edilmiş togg arabayıda yerli ve milli olarak siz yaptınız japonyoda çocuklar eğlensin diye taa 1996 da yapılan oyuncak kumandalı nitro helikopter ve benzeri tür uçakları Türkiye de insansız hava aracı icat ettik diyerek milleti uyutmayıda siz başardınız din adı altında Osmanlı döneminde bademleme denilen şey de sizin sayenizde yeniden canlandı
hadi kardeşim işine bak benimle tartışmaya senin kapasiten yetmez gücünde yetmez o savunduğun bir numaralı kendi halkına düşmanlık yapan teşkilatın içinde tam yedi yıl görev aldım ali babacan o zaman daha görevdeydi sana istediğin milletvekilinin tel nosunu direk atarım savunmasını yaptığın camianın ne bok olduğunu bilmeden içine girip anlamadan kuru kuruya insanları hedef alma din sayesinde kandırıldık ilk etap bende kandırıldım sonra hepsiyle beraber şarap bardağı tokuşturunca kimsenin dinle işinin olmadığını teşkilatın tamamen çıkar ilişkisinden ibaret olduğunu gördük bildik anladık ben bizzat istihbarat görevlisi olarak faliyet yaptığım dönemde sınır dışından gelen uyuşturucu tırlarını komisyon karşılığı içeri almamı istedikleri zaman herkesin ne bok olduğunu gördük ve onların kullandıkları adam vasfından çıktığın an o kapıdan ekmek çıkmaz sırf onların taleplerini yerine getirmediğimiz için şu an kendi görevimden muaf oldum sağlık huzur ve sevgi ile kal lütfen benimle tartışma
Sihaları biz çıkardık. Size yuha demek için dostum.
sihaları biz çıkardık dediğin kurumun başındaki adına selçuk bayraktar denilen şarlatanla üç beraber yol yürüdük işine bak şimdi
Dünya kabul ediyor Selçuğu, boşsunuz boş.
Bilmedigimiz. Gercekler.. Sok. ediyor insani... Allah razi Olsun...
@ShelbyCobra Neymiş bilmediğimi gerçekler hocam.
@Atyaprakkelebek lan bana bak ppiç yanis sen şimdi o ssiktimin soygunlarınımı savunuyorsun ssikerim ananı avradını bulurum seni bişekilde ssiktir git şimdi buraya gelip Osmanlı seviciliği yapma Abdülhamidin ammına korum seninde ammına korum ammına kodumun çocuk ssikicileri ssiktimin yağmacı talancıları
click morty dance gibi.
Eşşoğlusuna bak, nasıl olsa birkaç yıla yatar çıkarım diyor.
artık bende hırsız olucam çok para var bu işte ceza da yok zaten
kullandıkları maddeden kaynaklıdır büyük ihtimalle
Yakalansam bile birkaç ay veya yıl yatıp çıkarım kafasındalar bence
Nasıl olsa ilk mahkemede dışarı çıkacaklar onun rahatlığı
Allah belalarini versin... Haram. Zikkim. olsun. Caldiklari hersey...
Bu ülkede her insan kafayı yedi normal karşılamak lazım.
Yine Cengizhan' a rahmet okudum. Mekanı cennet olsun. Neyse...
Tutuklansa ertesi gün serbest bırakılacağını bildiği için oynaya oynaya gidiyor
Çok rahat çok profesyonel. Ama yine de inşallah yakalanır
Siriya siriya afganii.. eee doldurursan memleketi bunlarla
E adamlar kuyumcu soymaya giriyorlar. tabi dans ederler :)
Yakalansada 4 veya 5 yıl içerde kalıplar çıkınca zenginler
GJQWİPSHSJQKLA BU NASIL HABER LAN
Adamların işi bu ülke tımarhaneye döndü
mesleğini ülkede severek yapan nadir insanlar :D
Memleketi getirdikleri nokta
neden oynayarak gidiyo peki sevinçten demek ki 😂
Klasik bir şey yapalım demişler
Hahhaahah, kurstan çıkıp işe giderken ben
adam zeki işte işini biliyor
Kafaları güzel olmalı
Kafası güzel diye düşünüyorum
Heyecanliysa demek ki