Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. İdam cezası gelmediği sürece içime su serpilmez o kadar masum kızlar kadınlar hatta küçücük kız çocukları tecavüze uğruyor ve tecebux eden adi pislikler serbest bırakılıyor bu mu senin adaletin devlet senin o Şeref yoksunlarindan kalır yanın ne işte adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı yazık değil mi o küçücük kız çocuklarına yazık değil mi kadınlara genç kızlara dahası şiddete darpa uğrayanlara karşı şiddet uygulayan bile serbest bırakılıyor o Şeref yoksunlari ağır ceza almadığı sürece içim rahat etmeyecek idam cezası gelmeli masumlara zarar veren ölmeyi hakediyor artık yeter dünya masum iyi insanların yaşamı haline gelsin insanlıktan nasibini alamamış mahluklar soyu yok olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 27b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet tabi ki içimiz rahatladı ama bu tarz insanların olduğunu bilmek hala insanı sinirlendiriyor. yani yardımı engelleyebilecek ya da yağma yapan bir çok insan olduğunu bilmek ve olabileceğini bilmek. insanlık olarak bu tür olaylara daha çok engel olabiliriz umarım.
00 Yorumla
+1 yılYa bunlar gibi birçok pislik insan denilmeyecek vicdansızlar var bunlara idam bile gelse ödül olur bunlara bunlara çok ağır işkenceler edilip ibret edilmeleri gerek ki bir daha yapacak olan olsa bile cürret etmesinler onda masumların hakkına girmek nasıl bu kadar kalpleri kötü olabilir anlayamıyorum cidden Allah beter etsin böyle iğrençleri böyle pislikleri gördükçe midem bulanıyor keşke o enkaz altında o kadar masum değil de böyle pislikler kalsa belki o zaman anlarlar ne kadar zor birşeyin olduğunu
00 Yorumla
+1 yılOh, iyi oldu. Şu zor zamanlarda bile neyin peşindeler. Rabbim fırsat vermesin niyeti kötü olanlara.
Boş boş otursunlar milleti sömürmeye çalışacaklarına daha iyi. Umarim hapis cezası alırlar ve sicilleri de lekelenir, iş hayatlarını da etkiler bu durum, böylesine hiç merhamet edilmemeli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar Suriyeli degilmiymis.
Her önüne geleni Suriyeli iftirasi ile, onlara karsi insanlarimizi dolduranlar var.
Su zor gunlerde o tarz pravokatörlerle de ugrasiyor ülkemiz.
Kim olursa olsun yanlis yapana gerekeni yapar emniyet kuvvetlerimiz.
Görevlerin de basarilar. Masallah.
217 Yorumla- +1 yıl
Bunlar arap değil ama birçok suriyeli yağmacı da yakalandı yanısıra deprem çadırlarını işgal edip nargile keyfi yapanlar var hatta o çadırların birinde cinsel ilişki yaparken yakalandı genç bir çift.. bu nasıl bir rahatlıksa..
- +1 yıl
@Gizemlii-Adam Onlara da gereken yapilmali.
- +1 yıl
Rüyamsı Zafer Partisi genel baskani Ümit Özdagin son aciklamasini duydunmu.
Enkazlardan önce Ak partilileri cikariyorlarmis.
Bu kadar da sacmalamazlar diye dusunme sakin. Olay gercek. - +1 yıl
Yani Ümit Özdağ bunlari söylüyor. Siyasi cikarlari icin bu kadar ucuk sözler kullanmaya basladilar. Yalanlar soylemeye basladilar. Artik kim nasil gorduyse, Ak partili olduklarina nasil kanaat getirdiler. Orasi muamma iste.
- +1 yıl
@Gizemlii-Adam Nargile ve cinsel iliski konusu da yalan cikti. Bilginiz olsun.
- +1 yıl
Bunun yalan çıkmasıyla ilgili hangi haberden gördünüz, atar mısınız
- +1 yıl
@TuttuğunuÇek Ben söyleyim a haber 🤣
- +1 yıl
@Gizemlii-Adam Siz sozde gercek olan haberi atin. Ben gercegin gercegini atarim.
- +1 yıl
@TuttuğunuÇek www.google.com/.../amp
Buyur kardes. Diger arkadas A haberi sözde yalancilikla sucluyor. Sen yine de inanma o tarz insanlara. - +1 yıl
Ahaber zaten yandaş kanka, İnternete mersin kyk odaları yazarsan odaların dizaynının aynı olduğunu da görürsün. Pek inandırıcı değil açıkçası. Kaynağın da Ahaber olunce, ne blym. En azından dizaynı farklı dediğin odanın internetten fotoğrafına falan baksaydın. Y da dediğinin değil de, denilenin.
- +1 yıl
@TuttuğunuÇek Dogrudur kardes iktidari destekleyen bir haber kanali. Ama bu durum onun her yaptigi haberin yalan veya yanlis oldugu anlamina gelmiyor. Diger partilerin yandas kanallarinin oldugu gibi.
Yillardir yapilmak istenen sey bu tarz haber kanallarinin itibarini guvenini zedelemek ve izlenmemesini, izlenilse de inandiriligini azaltmak. Boylece kendi yalanlarini rahat rahat yaymak.
Her neyse. Oraya gidip kendi gozuyle gercegi goren CHP Milletvekili Mahir Basarir onu farketmissindir.
Odami yandas oluyor bu durumda. - +1 yıl
Her dediği şey yalan anlamına zaten gelmiyor, ama güvenilir bir kaynak değil onu demek istiyorum. Yani bir haberin doğru diğerinin yanlış olduğunu ayırabileceğin bir kaynak değil, objektif bir kaynak olsaydı elinde karşı çıkmazdım teşekkür ederdim ama dediğim gibi, odaların dizaynının farklı olmadığını fotoğraflara bakarak bile anlayabilirsin.
- +1 yıl
@TuttuğunuÇek www.google.com/.../chpli-basarir-iddialarin-odagindaki-yurda-gitti-iddialar-asilsiz-2050235 Cumhuriyetten atayim oyleyse
- +1 yıl
Kanka galiba anlamıyorsun, haber yalandır değildir demiyorum. Odaların dizaynı farklı değil ona takıldım sadece, onu anlatmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
@TuttuğunuÇek Simdi oldu kardes. Yorgunluktan kafam daginik. Kusura bakma.
- +1 yıl
sorun değil yanlış anlaşılma herkes yapar. Kralsın.
- Gündem konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle insanlara kadın veya erkek devletin vur emri vermesi gerekir yıllar önce yasaldı bu hiçbir insan şiddettir haketmez ama böyleleri insan değildir böyle bir günde kendi insanımızdan darbe yemekte koyuyor aga ya
10 Yorumla
+1 yılOhh bunu izlemek terapi etkisi yarattı. Elleri ayaklarına sağlık ♥️
11 Yorumla- +1 yıl
Devlet ve hükümetşn ayro oldugunu bılıyorum karşınızda cahil biri yok öncelikle..
askere polise ıftira atmayı kessınler ilk gunden oradaydılar 3 asker ılk gun sehıt oldu orada nernıxle bakıyonusunuz kuzenım asker enıstem asker kuzenım polıs ılk gunden goreve cagurılıp gıttıler yapmayın o canını dısıne sokup gecesını gunduxune katan ınsanlarında hakkına gırmeyın hukumete vurcam dıye sasırıp kaldılar sıyaset yapmayın bana
Gündem konusunda 504 cevap paylaştı. Önce suriyeliler yapıyor dendi ama gördük ki bizim milletimizde işin içinde temel ihtiyaçları dışında beyaz eşya çalan insanlar var işte bu yağmadır.
Beyaz eşya ne alaka çok mu acil sanki böylelerine gereken ceza verilmeli.10 Yorumla- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılHemde nasıl.
Öldürmek lazım bunları da. Gene bizim askerlerimiz vicdanlı davranmışlar.20 Yorumla
+1 yılHer önüne geleni Suriyeli iftirasi ile, onlara karsi insanlarimizi dolduranlar var.
20 Yorumla
+1 yılMisafirligini bilmeyenler defolsun gitsin niye göndermeler anlamadım.
Yalnız tw deki şiddet videoları hem bizlere kötü lans edecekler hem de şiddet çözüm değil. Devletin ivedikle göndermesi lazım hal böyleyken bahane de olur acikcasi00 Yorumla
+1 yılPsikolojimiz iyice bozuldu bence, şiddet argo bunlardan ne olursa olsun zevk almamamız gerekiyor. Nefret şiddeti körüklüyor, bu milleti bu hale düşürenler umarım cezalarını çekerler üst yönetimler elbette.
00 Yorumla
+1 yılBöyle k0p3k soylarına gereken ilgiyi gösteren askerimizin elleri dert görmesin.
10 Yorumla
+1 yılBi tane de ben yakalasam keşke zamanında aldığım boks eğitimini hatırlamak istiyorum. Bayadır kum torbasında çalışmadım.
00 YorumlaO dövdükleri videoları izledikçe içimin yağları eridi. Bu hainlerin yaptığını unutma Türkiyem 🇹🇷 !
00 YorumlaKolluk kuvvetlerinin yerinde olsam onları bu hengamede uğraştırdıkları için o yağmacıları darp ederdim.
00 Yorumla- Gündem konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılEllerine, ayaklarına, kalplerine ve ağızlarına sağlık. Allah polisimizi, askerimizi ve devletimizi korusun.. 🙏
00 Yorumla Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yazıklar olsun adamlar can dpeşinden hainler vurgun peşinde
01 Yorumla- Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılHangi konuda içimize su serpilicek konuyu bilmediğim için sordum şu an gündemi takip edemiyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Geç bile kalındı bu şeref yoksunlarına bunları yapmaya insanların acılarından faydalanan it sürüsü bunlar
- +1 yıl
Bazen buranın Türkiye cumhuriyeti olduğunu unutuyorlar hatırlatmak iyidir 🇹🇷
Bunlar sadece medyaya yansıyanlar. Birde yansımayan yağmacılar var. İçlerinde resmi kurumlar, teröristler, mülteciler de mevcut.
00 Yorumla
+1 yılKulaklarına kadar kesiliyor, dilerdim ki ben olayım birak vicdan azabını kulak parmak bırakmazdık.
00 Yorumla
+1 yılMiilet can derdinde şunlara bak, bu günlerde gözünün yaşına bakılmaz umarım
00 Yorumla
+1 yılEvet.. hele bir de "merdivenden dusmeleri" daha cok su serpti
01 Yorumla- +1 yıl
Yahu bu kadarda kin dolu olmayın
Bunlar işsizlik cahalet sonucu
Adamın kafasına tekme atıp balon gibi şişirmişler
Dövde bu kadarda canice dövme
+1 yılOhal çıkması iyi oldu yoksa ortalık bunlar gibi yüzlerce olayla calkalanacakti
00 YorumlaŞükürler olsun yavaş yavaş da olsa böyle videolar görmek insanın içine su serpiyor
00 Yorumla- Gündem konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir zihniyetin oldugunu bilmek bile üzücü. Serpildi mi kısmen 🤔
00 Yorumla
+1 yılSerpilmiyor donuyoruz çadır yok yemek yok hiçbirşeyimiz yok😭😭😭
00 Yorumla- Gündem konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir de yağmacıların dayak yediği videoları da izledim o iyice içime su serpti
00 Yorumla Enkazdan çocukları kaçıranların da yakalanması dileğiyle, beter olsunlar..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunlar o tırın önünü kesen o. c. larmı?
Eger oyleyse icim nasil rahatladi anlatamam. o kafadaki polis ayagi dert gormesin.04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılOnu daha bir saat once gordum tepem atti icim icime sigmiyordu iyi ki attin bu soruyu da rahatladim. Bide ozel harekatta hakkini vermis helal olsun onlara. burada gostermiyorlarda guzel bir sopa cekmislerdir bunlara
Hala neden nefes almalarına izin veriyorlar. Gebertsinler bu pislikleri.
00 Yorumla
+1 yılEvet bende okuyunca sevindim. Boylelerini ne yapmak lazım bilemdim.
00 Yorumla
+1 yılİnsan değil bunlar krizi fırsata çeviren aşağılık soysuzlar.
00 Yorumla- Gündem konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBuna musade bile verilmemesi lazımdı
15 Yorumla- +1 yıl
Bir çok şeye geç kalındı. Aynı şekilde asayiş işlerin de bile geç kalındı.
Bedelini yine halk çekiyor.
Devlet her daim büyüktür. HÜKÜMET rezildir. - +1 yıl
@яüүαмsı Öncelikle Devlet ve Hükümet farklı şeyler ilki kalıcı diğeri gelip geçicidir 2. olarak Ak partili olduğun çok açık olabilirsinde bunda hiç bir sıkıntı yok ancak bir çok yere geç kalındığı bir gerçek en küçük bir eleştiride saldırganlasip hükümeti savunmak adına eksikleri görmezden gelmek orada an itibariyle yardıma muhtaç insanların aleyhine bir davranış olur.
Hükümet üzerine düşeni yapmaya çalışıyor elbet ama ne var ki günlerce jandarma yardım ekipleri ve insanı yardımların ulaşamadığı çok yer var. Bunları görmezden gelmek inan kimseye bir şey kazandırmaz şu an. - +1 yıl
Şu yaşanan afet hükümet ve siyaset üstü bir şey dir böyle bir zamanda siyasi görüşler bir kenara bırakılip tüm olan bitene tarafsız ve objektif bakılmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden serpilmesi lazım dışardayım haberlere bakamadım?
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sitedeki provokatörler de yakalanırsa içime o zaman su serpilecek.
10 YorumlaGündem konusunda 616 cevap paylaştı. Çoğu sığınmacı sanki, bunlaro polis ve askere bırakalım, bence gereğini fazlasıyla yapacaklar..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEllerini kesseler keşke ibret olsun bir daha yapmaz
00 YorumlaBir de şu kız yakalansa keşke
https://www.youtube.com/embed/QmxABLhpkug04 Yorumla- +1 yıl
Kerane kızı yazık babasına bunu doğurana yazık açıyorum
- +1 yıl
@gurmancvesinirli herkes vicdanlı olmuyor maalesef empati yoksunları işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılBinlerce insan öldü binlerce insan yaralı hâlâ enkaz altında kalan onlarca insan var gel gelelim ki böyle düşüncesiz namussuz insanlar neyin peşinde hırsızlık yapanı mı dersin yağmacılık yapanı mı dersin Allah bildiği gibi yapsın onları
00 YorumlaBu insanları anlamak zor yazıklar olsun fırsatcılar fakat bukadar da olmaz yazıklar olsun vicdansızlar oh olmuş beter olsunlar dayak az gelir... 🦂 '
00 Yorumla
+1 yılbeter olsunlar inşallah
10 Yorumla
+1 yılHayır daha fazlası lazım mesela milleti uyutarak çalanlar var
00 Yorumla
+1 yılAllah onları yakalayıp cezasını verenlerden razı olsun
00 Yorumla
+1 yılDevletimiz Var Olsun, Yüce Türk Ordusuna Şan Olsun!
00 YorumlaMakyajları yakışmış.
11 YorumlaVideo izlemiştim iyi yapmışlar
01 Yorumla
+1 yılBenim serpilmedi hala :(
00 Yorumla
+1 yılHepsinin Allah belasını versin...
00 Yorumla
+1 yılSerpilmedi öldürülsünler
00 YorumlaO yagmacilarin insanligini si...
00 Yorumla
+1 yılYakalansa nolur sanki geri birakmayacaklar
00 Yorumla
+1 yılVur emrin uygulamak gerek.
00 YorumlaEvet
20 Yorumla
+1 yılİçim rahatladı
10 YorumlaBilmiyorlar ya çocukları bitmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke her hırsızın sonu böyle olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi süründürmüşler helal olsun.
00 YorumlaSen ne demek istedin tam olarak açar misin sorunu
06 YorumlaOlay ne
03 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi haber
00 Yorumla iyi olmuş
00 YorumlaOh iyi olmuş
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir haber
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt