Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları yayımlandı. Karara göre Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu.
,

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları yayımlandı. Karara göre Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu.
,
Türk milliyetçisi öz dayım. Eleştiri ile devleti kötülemeyi ayırt edemeyen sığırlar, 100 gramlık beyniyle Tamer reise dil uzatmaya çalışıyor. Çok gülünç gerçekten...
Yerinde olmuş diye düşünüyorum Tamer bey gayet iyi bir kişiliğe sahip güvenilir ve dürüst izlenimi veriyor hakkında hayırlısı olsun eminim elinden gelenin en iyisini yapacaktır
Cevap
65Cevap
Düşünecek bir şey yok adam senelerce iyi yalakalığını yaptı ödülünü de aldı bu işler böyledir ne kadar yalarsanız o kadar eninde sonunda ödülünü alırsınız yani Tamer Karadağ dediğimiz adam aylarca yıllarca Tayyip Erdoğan'a yalakalık yapmış birisi televizyon programlarında da bunu dile getirmiş birisi şaşırmıyorum ama insanlar ekmeğinin peşinde olduğu için mecburen böyle yapıyorlar yani şu anda böyle söylüyorum ama belki bana da bir devlet memurluğu ya da bir imkan verirse ben de yapardım herkes çıkarının peşinde.
bugün sosyal medyada bir tiyatroya denk geldim. kadın kızla konuşuyor ve benim evimde çay bardağı bile yerinden oynamadı allah günahkarları cezalandırdı o yüzden anan hastanede diyordu. kısaca tiyatroya da siyaset girdiğine göre bu saaten itibaren tiyatro biltmiştir. www.cumhuriyet.com.tr/.../skandal-tiyatroya-tepki-kimden-izi-alindi-2095654
Tamer bey dobra adam kimseye kul köle olmaz direk adam yalaka diyen yüzüne desin. karizma tip her kesimle anlaşabilir , iyi bir görevlendirme. Belediyelere pkk lı atayanlara bakın. bundan iş çıkmaz. Milliyetçi Atatürkçü Atatürk; diyemeyenlerden değil.
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmayı hak ediyor muydu derseniz hak ediyordu, eski köklü sanatçılardan birisi. Olma şekli eleştiri konusu oldu tabi ki siyasi görüşü son derece etken bu makama gelmesinde fakat genel olarak bu makama gelmeyi hak edebilecek bir isim kendisi. İşlevsel olacağını düşünüyorum.
hayırlı olsun. umarım burdan bi tamer müdür geçti dedirtir herkese. ben bir müşteri olarak diyeyim kendimi öyle tanımlıyorum profesyonelce. tiyatrolara yer bulmak sıkıntı sayıları arttırmasını isterim. günde 1 tanecik oyun oynanmasını da dogru bulmuyorum. ben o parayi veriyorsan calısana hakkı neyse ne az ne co kcalıstırırım. ve fizibıl olmalı kar etmeli yani. oraya o kdar bina dik elektrik su. koltuk göstericisi bile var. gereksiz harcamaları azaltmasını isterdim.
Ülkede tiyatrocu mu kalmadı? O kadar tecrübeli tiyatrocu varken, tiyatronun T'sini bilmeyen bu şahıs... Ayrıca kadın düşmanıdır Cannes film festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülünün sahibi Merve Dizdar'a ne yaptığını da unutmadım.
Ne yaptı? Ülkesini kötüleyen birinr laf söylemesini mi unutamadın
@hiaxisheytan ulkesini kotulemek mi yazik be bi kadin olarak o orada seni savundu Avrupanin en kadina siddeti olan ulkesinde yasiyosun o kiz bi kadin olarak o odulu aldi ve ulkedeki siddet magduru kadinlara adadi senin dedigin tam bi akepe yalaka sözü
Savunduğu yer neresi Fransa 😁😁
@hiaxisheytan fransizlar turkiyenin ne bok oldugunu bilmiyo mu saniyosun merveyi yakindan taniyan tipler degiliz amaci tam ne bilmiyoruz ama gercekten bi kadinsa iyi niyetiyle icindem gelem sozler budur cunku bu ulkede kadin olmak cok zor
Bırakın bu ülkede şu olmak zor bu olmak zor edebiyatını
@hiaxisheytan kizim ma. lsin he yazdiklarimdan 1 gr bir sey anlamamissin cok kolay a. mk bu ulkede yaşamak aynen yanliz gece sokaga cik bakalim 2dk cismin kaliyo mu cikmaaa dersin sen simdi bizim de erkekler gibi ihtiyaclarimiz oluyo hani insaniz ya
Her gece dışardayım
Milliyetçi vatanına bağlı bir adam. Severim o yüzden kendini. Çocuklar duymasın da bile Milliyetçi Türk erkeğini oyunculuğu ile çok iyi temsil etmişti. Vatanperver herkesi severiz 🇹🇷 en çok ona yakışmış bu atama hayırlı olsun.
Evet. Kendi gibi düşüneni tiyatroya da katınca bakalım tiyatrodan geriye ne kalacak.
Ülkeden gitme anksiyetemi başlatıyor hergün haberler.
Doğru bir karar. Sözde Atatürk adı altında şahanlar, eda efeler birce akalaylar olacak halı yok.
O kadar emeğin karşılığını tabii ki alacaktı, bu derece yalamak kolay bir şey değil çünkü :)
Özellikle Kemal denen maIı halen yalamaya devam eden varsa sözüm onlar için de geçerli
O kadar duayen tiyatrocu varken çok doğru bir karar evet. 👍🏻
Bence bu kararı savunmak çok daha komik.
Yo? Onlardan zaten tiyatrocu mu olur? Tiyatrodan bahsediyoruz farkındaysan.
Bizden çıkıyorsa bizden birini seçseydi o zaman, cb. olmak tarafsızlığı gerektirir, eleştirdiğim şey de tam olarak bu zaten
Sadece gülüyorum :d reisiniz de aynı sizinle aynı kafada işte, tarafsızlık sıfır, fazla uzadı, iyi günler.
Ahahahah, sen de haklısın
Altın portakaldaki tavırları bile oldukça iyi bir göstergeydi kadın düşmanı olduğu hakkında.
Haluk bey orada güzel bir davranış yaptı ödül konuşmasını ödülüyle yapması gerekirdi tabiki. Ayrıca fazla da uzatmamak gerekiyor konuşmayı tek ödül alan kişi o değildi orada. Çok kınuşası varsa tedx e katılsın orada konuşmasını dinlemek için geliyorlar çünki. Ödül törenlerdende insanlar vaaz dinlemeye gelmiyorlar, ödülleri alıp kısa bi teşekkür konuşması yapılması beklenir kişilerden
Ya kiz burada solculuk sagcilik yapmamis kiza neler yazmissiniz cidden bu sağdan aptal bi kesim var bir seyi elestiren birilerini gordumi hemen siz boylesiniz sizin chp tayfasi boyle ya karsinizdaki kisi belki sizin gibi chp akp partizyanligi yapmiyo😅
Devlet tiyatroları müdürünü dahi cumhurbaşkanının atıyor olması saçma bi kere bakanlar iskele babası mı bu 1 bir diğer ikincisi
Yalaya yalaya kazanmış
Tiyatrodan anlayan birini devlet tiyatrolarının başına getirmişler. Bence mantıklı bir karar olmuş. Daha yetkin kişiler de vardır belki, bilmiyorum ama olumsuz bir karar olduğunu zannetmiyorum.
E bunca yalakalığın bir mükafatı olmalıydı tabi. Ülke ilkel bir orman kabilesi olduğu için liyakat beklemek abes olurdu. Hangi alanda hakeden kişi hakettiği yerde ki sanki
Milliyetçi olduğunu söylediği için çok iyi diyenlere şunu söylemek istiyorum. Çocuğu Amerikan vatandaşı olsun diye doğum için oraya giden adamdan bu sebepten övgü ile bahsetmeyin.
Hayret ettim. Heralde okul arkadaşları bitti, dayı oğlu teyze oldu da bitti, Sümeyye ve Bilalin arkadaşları da bitti ondan işi bilen birini verdi. İlginç
Tamer Karadağlı ülkücü, Türk Milliyetçisi. Solculuğu pkk seviciliği zanneden sözde tiyatroculara kapak.
Çok yetenekli, zeki ve başarılı bir aktör. Politik duruşu sadece kendisini ilgilendirir. Tiyatroya getireceği aksiyonu şimdiden merakla bekliyorum.
Seri bir şekilde yalıyordu zaten. Sonunda karşılığını almış
Helal olsun.. Milliyetciligi savunup, görüşlerini de çekinmeden söyleyen sağlam biri.. Seviyorum bu adamı.
Chp kazansaydı berhan şimşek atanirdi...
Yani adam napsaydi kendisine küfür eden Müjdat gezenin mi müdür yapsaydı...
Hahahaha ulan ya yine tanıdığımız bildiğimiz eleştirmeyecek yeri geldi mi gte gt demeyecek birini bulmuşlar 😀😀😀
ödülünü almış.
reisi takdir ettiğim konu kimsenin hakkını yemiyor vefa var
Yani tiyatro Tamer Karadağlı doğru seçim. Olmasını umuyorum.
Desene tiyatronun da anası ağlayacak zaten bi o kalmıştı şimdi tamamlandı.
Ba ba ba ba ba diye dolaşan yeni bir nesil geliyor hazırlanın
ee o kadar yalama yaglamaya bi mevkii sahibi olsun tabi bilmem neyin erkegidi bu tasfirinmi la
Bence isabetli bir karar vermiş. İnşaAllah tiyatroya katkısı olur.
Tiyatro nun içinden gelen Tamer Karadağlı devlet tiyatroları genel müdürlüğü ne atanmış ne var bunda
Konu Tiyatro ise aklıma Genco Erkal'dan başka bir seçenek gelmiyor
daha tiyatral biri olabilirdi. celal kadri kınoğlu gibi
Güzel bir seçim olmuş. Katkısının olacağını düşünüyorum
Bunun haber değeri yok ki daha önemli konular varken
Bende atanmak istiyorum. Benide bir yerlere atasınlar☹️
Sende iyi yalarsan atarlar 😂
Ülkede tiyatro, sinema külyür sanat mı bıraktılar ki.
Doğru karar. Bu devletin Atatürkçü insanlara ihtiyacı var.
Bir tiyatrocuyu ilk defa liyakat çerçevesinde ilgili bir kuruma atamışlar
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın , görevinde başarılar diliyorum
Ne kadar iyi yalarsan o kadar iyi olur mottosunun örneği.
yıllardır oyunculuk yapıyor , göreve uygun partiyede yakın. akp açısından mantıklı bi seçim
Atatürk sevgisi olanları da gördük... Para mevzu olunca hemen sattılar Atatürk ü.
Doğru karar birde erdoğan yerini buna bırakıyormuş 2028 de tamer karadağlı aday olur belki de...
Babababababbabababababa
Biraz karşıt görüşlü olunca bir makam verip hemen susturuyorlar karşı taraf omurgasızsa zaten balıklama atlıyor..
Çocuklar duymasın dışında hiçbir işe yaramayan adam yaladı aldı
İlk ve tek verdiği doğru karar bu sanırım. Bence gelebilecek en doğru kişi gelmiş.
Biz atasözü vardı.. Kim kimi ağırlıyordu unuttum şimdi.. İşte tam olarak ondan ibaret..
solcular linclemeye baslar
solcularin hayata bakis acisi bide onyargisiziz derler
İsabetli bir karar bence bu kadar çok karakterli bir adam
Valla haberi görünce mutlu oldum.. her yere hakkaniyetli insanların gelmesini hak eden insanların gelmesini dilerimm tiyatro camiası da memnundur umarım
Tamer Karadağli milliyetçi bir adam başarılar dilerim kendisine
Ee herkesin bir yalama şekli var.
Baya iyi yalamış ama belli oluyor
" Bizde bi quaresma var, devlet tiyatrolarını satın alır."
Olabilir nede olsa adam sanatci ama tiyatro geçmişi var mı bilmiyorum
Doğru karar... Tamer Karadağlı yetenekli bir adam.
Oyşh çok yerinde olmuş. Haluk babamız be
Adam o kadar uğraştı 😂
Hakan Ural olmalıydı :D :D :D
iyi yaladı ödülünü aldı
Asıl komedi şimdi başlıyor 🤦🏽
gayet düzgün bir insan.
Nadir liyakatli atamalardan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?