"Maddi durumu iyi olan 57 yaşındaki Murat Arpapay, 19 yaşındaki sevgilisi tarafından tuzağa düşürülerek bir aparta götürüldü. Çete üyeleri tarafından eterle bayıltılıp damardan kimyasal sıvı verilen Arpapay feci şekilde can verdi"

"Maddi durumu iyi olan 57 yaşındaki Murat Arpapay, 19 yaşındaki sevgilisi tarafından tuzağa düşürülerek bir aparta götürüldü. Çete üyeleri tarafından eterle bayıltılıp damardan kimyasal sıvı verilen Arpapay feci şekilde can verdi"
Sebebin ortaya çıkarılması için her iki tarafın da geçmişi araştırılmalı. İşin komik tarafı bu kimyasal nasıl olur da kolay bulunuyor? Aralarındaki yaş farkı cinayet sebebinin mali ya da kontrol amaçlı olabileceğini düşündürüyor ya genç kadın yaşlı adamdan bir şeyler elde etmeyi umuyordu ya da onun üzerinde kontrol sahibi olmak istiyordu.
. 57 yaşında adamı suçlarken ki mantığınız aradaki yaş farkıysa hak veririm. Bunu ben de eleştiririm. Lakin bu durum, cinayeti haklı çıkarmaz. Çünkü ortada bir tecavüz, istismar ya da meşru müdafaa durumu yok. Yoz bir ilişki var sadece.
Haberi ya okumaya üsenmişsiniz. Ya da olayı anlamak istememişsiniz. Ortalıkta bir organize suç şebekesi var. Belli ki kız da bu çetenin elemanı. Bir aile kızından bahsetmiyoruz yani.
Öldürülen adamı bu konuda eleştirmek başka şey. Cinayeti meşrulaştırmak başka şey. Yine söylüyorum Ortada bir tecavüz yok, istismar yok, meşru müdafaa durumu yok. Yoz bir ilişki var. Organize bir suç çetesi var. Zaafa düşürülüp öldürülmüş bir adam var. Kız da bu yaşta bir adamla sevgili olmayı kabul etmişse hangi yolun yolcusu olduğu bellidir. Ama bütün bunlar, ne 19 yaşında bir kıza, ne de 57 yaşında bir adama karşı yapılan suikasti haklı çıkarmaz, meşru kılmaz.
Daha olayla ilgili soruşturma bile netleşmeden her şeyi kestirip atmanın bir esprisi yok.
EİC için teşekkürler.
Rica ederim
Allah rahmet eylesin de...
Şimdi adamda azcık akıllı olsa 19 yaşındaki bir kızın ona para için baktığını anlaması lazım... sonra öldürülünce öldüren kötü oluyor...
Geçen de teyzenin birini görüyorum kollarda altın bilezikle dolaşıyor şimdi bu teyze gasp edilse gasp edenin suçu mu?
HAYATTA KALMAK IÇİN BIRAZ AKLI KULLANMAK LAZIM...
Adam 19 yaşında biriyle birlikte olacak kadar midesiz olsa da kimse, hiçbir canlı böyle vahşice öldürülmeyi haketmez. Üzücü gerçekten. Daha da kötüsü her geçen yıl öldürülme şekillerinin daha da kötüleşmesi. Sanki özellikle bunun üzerinde düşünülmüşcesine vahşi.
Cevap
18Cevap
57 yaşında olan hatalı. o yaşta kızı yaşında ki kişiyle olursa olacağı bu.
O nasıl bir çete cinayeti texsas olduk yeminle. 57 yaşında hiç şuphe duymamış mı. Dayının o yaştaki biriyle nasıl olur aklım almıyor hadi onu geçtim iyice kötüye gidiyor ülke Erkek ve kadın cinayetleri çete silahlı saldiri infaz ne oluyuz yarabbim sen koru.
Ülke Teksas a döndü yemin edrm bu ne böyle.
57 yasndaki dedenin torunu yaşındaki kızla ne işi varmış acaba azmis kudurmuş adam.
İşte erkeklern özeti bu başlarına ne gelirse şeyinin keyfine geliyor ama sorsan kadın kötü oluyor sen m@l olmuosun dmi.
19 yasndaki kızın ne amaçla dedesi yasndaki adamla oldgnu bilmek çok zor değil adam bunu bilerek beraber olmis şeyinin keyfine yani olmasayms aklını kullansayms seyinizin keyfine başınıza herturlu bela geliyor sonra suçlu kadın ölüyor akıl vermiş Allah kullanın die dmi. Tabi sizinki başka yerde calistg icn normaldr erkwklern ömrünün az olması
erkek öldürülmüş tartışılır kadınsa öldürülen manyak sapık resmen organize katletmişler adamı! cinayette bile feninem olcaz ha.30 yaş büyük bir sürü ünlü ilişki yaşıyor. bu cinayete iyi hal indirimimi getirmeli?
57 yaşındaki adam torunu yaşındaki kıza baktığı için iğrenç. 19 yaşındaki kız da sırf para için dedesi yaşındaki adamla beraber olduğu için iğrenç. Pek de iyi şeyler düşünmüyorum.
Cinayet asla savunulacak bir şey değil. Nefsi müdafa dışında tabi. Misilleme olarak şunu söylemek istiyorum o yaştaki bir erkeğin gecenin o saatinde torunu yaşındaki kadınla ne işi varmış.
Akılsız başın cezasını eller ile ayaklar ( bazende kişi hayati ile) çeker..19 Yaşında bir bacım 57 yaşında bir adam ile maddiyat dışında hiç bir şeyle yatmaz.
O nasıl bir çete cinayeti texsas olduk yeminle. 57 yaşında hiç şuphe duymamış mı. Erkek ve kadın cinayetleri çete silahlı saldiri infaz ne oluyuz yarabbim sen koru.
57 yaşında 19 yaşındaki kıza yanaşan adama mı yanayım, şu ülkede şöyle çetelerin olmasına mı.. Bizim burada olmuş.. Vay arkadaş.
40 indan sonra azani teneşir paklamis doğru bir şey değil elbet ama paran var diye de çocukları sevmezsin
57 yaşında 19 yaşında bir kızla olması kötü ama kızın yapması da kötü. bişey düşünmüyorum bu konu hakkında
uckuruna sahip ciksaymista para avcisi coluk cocugun eline dusmeseymis
@Rightist olmasinlar olsun diyen kim
O saatte sokakta ne işi varmış? O yaşta o kızla ne işi varmış?
Kadınlar hiç olmadığı kadar tehlikeli artık ona göre aklinizi başınıza alın hemcinslerim
Erkek cinayetleri kadın cinayetleri gibi toplumda ses uyandırmıyor bunu farkettim.
Yorumlara bak sanki kızla zorla birlikte olmuş. Çete üyeleri yazıyor ya..
57 yaşındaki adam 19 yaşındaki kızla sevgili oluyorsa asıl onun kafa yapısını sorgulamak lazım.
Vay anasını. Canım ülkem de her türden suç işleniyor artık. İçler acısı.
O kadar zenginse niye kızın peşinden gidiyor hiç şüphelenmez mi insan be
Hiç üzülmedim desem yeridir sanırım:)
İbreti âlem olmuş olsun
@Rightist ben böyle bir kadın cinayeti duymadım. Ama olur da bir gün genç, tecrübesiz insanlardan faydalanmak istiyen ona travmalar yaratan belki de hiç unutamayacağı iğ*renç şeyler yaşatan bir kadın olursa onun da ölümüne üzülmem. Çünkü bu dünyanın iyi insanlara ihtiyacı var. Bilmem anlatabildim mi
Napabilirim seni inandırmaya mı uğraşacağım niye battı sana bu olay bu kadar onu da anlamadım kuyruk acısı mı ne yani?
57 yaşındaki sapık diye başlık atmaları gerekiyordur
erkek değil
iyi olmuş. 19 yaşında birey utanmadan yürürsen olur böyle şeyler
Hak etmiş kimse kılıf uydurmasın eden buluyor kızından bile küçük birisiyle seks yapmak istersen dengeler bozulur...
Aralarında uzay kadar bir uçurum var küçük kızı istismar etmiş bu da onun bedeli
O.. buyyaa nasil aldandiysa işte eee nasil yasarsan öyle ölürsün işte o kızın sonu da belli ölümünü beklesin o da böylr ölecek zaten
İyi olmuş. Ölsün demiyoz da sugar daddyler arttı yaw
Su testisi su yolunda kırılır diye boşuna dememişler...
Kart zampara mi desem Allah rahmet eylesin mi desem bilemedim ya
B*k yoluna gitmiş. Haddince dursaydı ne diyim.
Hiç üzülmedim nedense
Biri mezara biri hapise ne düşüneceğim?
Bir cıtır severin daha hazin sonu 😂
19 yaşındaki kızla sevgili olursa öyle olur
üzüldüm. Allah rahmet eylesin
57 ila 19 ne be
Yok artık daha neler LeBron James
Çocuğu yaşında biriyle sevgili olması hata bence ama yazık adama yani üzüldüm
İbretlik. No comment.
Yazık olmuş yani söylenecek kelime yok
hak etmiş
19 yaşında nasıl sevgilis oluyor anlamadım yaa