Hmm. İhale çetelerşnden her ihalede milyon dolarları haraç olarak alan, yolsuzlukları kendi ortaklarını bile rahatsız eden iktidardan bahsedebilir miyiz?
Bu sitenin en yobazı olduğunu yıllardır biliyorum. Hakkımda kızlara iftiralar attığını, mahalle karısı gibi özel mesajlarda dedikodu ettiğini de biliyorum.. Kaçmak için beni engellediğini de biliyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
öyle olabilir
Mükemmel bir sistemdi bence. Türkiye'yi ileri bir konuma taşıyabilirdi. Ben ikinci kemalist dönem olarak görüyorum.
Bu ülkeyi en fazla soyanlar, bu deklarasyonu yayınlayan üniformalı hırsızlardı.
Hmm. İhale çetelerşnden her ihalede milyon dolarları haraç olarak alan, yolsuzlukları kendi ortaklarını bile rahatsız eden iktidardan bahsedebilir miyiz?
Edemeyiz.. her yıl milyonlarca dolar rüşvet karşılığı ABD den silah alan askerlerden bahsedebilriiz.
Neden yargılanmadılar o zaman?
Sİlahlı bir orduyu kim yargılayacak? Atatürk yargılandı mı?
E kumpas davaları açıldı fetö döneminde. Bir tane rüşvet cart curt suölaması yoktu
Fetö döneminde... :D
Evet. Fetç yargıladı işte iftira ile. Onlar bile rüşvet suçuyla çıkmadılar.
Oraya değil buraya yazacaksın.
Nasıl? Anlamadım
Güncellemeye yazdığın şey.
Her yanlışlıkla oldu
Bu ilk yanlışın değil.. Düşünce tarzından belli.
Düşünce tarzım gayet açık. Dinci gericiler yalancıdır, sen de ispatısın bunun
Bu sitenin en yobazı olduğunu yıllardır biliyorum. Hakkımda kızlara iftiralar attığını, mahalle karısı gibi özel mesajlarda dedikodu ettiğini de biliyorum.. Kaçmak için beni engellediğini de biliyorum..
Hee tamam. Gene kılık değiştirmişsin :) Karı hesabı açıp milletle konuşan bi d.. ly. raksın sen
BU da attığın iftiralardan bir tanesi... Halen aynı kafa..
Abicim, sen boktan bi herifsin, gayet her yerde herkese bunu söylerim, daha devam ederim.
Hem hatalısın hem de hatasında ısrarcı.. Bu seni yobaz yapıyor.. Yukarıda yazmıştım.
Dinci değilim ki yobaz olayım. Benim her pozisyonum ilericidir doğası gereği
Yobaz ın anlamının bile bilmiyorsun..
Haklısın