Federal Göç ve Mülteci Dairesi (BAMF) sayıları açıklamış. Sadece Temmuz ayında bile 23.674 başvuru olmuş. Geçen senenin aylarına göre %203 artmış.

Federal Göç ve Mülteci Dairesi (BAMF) sayıları açıklamış. Sadece Temmuz ayında bile 23.674 başvuru olmuş. Geçen senenin aylarına göre %203 artmış.

Evet. Şu siyasetçilerin ülkeyi bitirmesinden sonra 5 6 yıldır aklımda bu. Son 4 senedir çok fazla. Bu ülkeyi bitirenlerin bu ülkede acı çektiğini görmeden de gelmek istemem. Siyasetçi ve seçmenini kast ediyorum.
Birileri biz gidelim diye uğraşıyorsa asıl burada kalıp direnmek gerek. Bugün burayı terk edince yarın gittiğimiz yeride başkaları terk ettirir. Nasıl Arapları sevmiyorsak aynı şekil biz orada çoğalınca onlarda bizi sevmeyecek
Almanya'ya gitmek çözüm olsaydı giderdim, iki paralık bir teselli için şimdi kalkıp da o kadar formaliteyle onunla şununla uğraşmaya değer mi, bana göre değmez, değer diyenler varsa durmasınlar gitsinler.
Dünya tarihinin başlangıcından itibaren insanlar daha iyi şartlar için yer değiştiriyor. eğer ciddi seviyede iyileşme olanağı varsa değerlendirmemek delilikten başka bir şey olmaz.
Cevap
45Cevap
Evet param olsa giderdim
İlla ki rahat bir yaşamı kim istemez ki gadası
yav niye almanayaya gidip multeci gibi olayim benim ulkemin neyi eksik arablara mi birakalim buralari. dedelerimiz niye savasti burada... bugunler gecer gider herkrs ulkesine sahip ciksin.
Son zamanlarda ben bile düşünür oluyorum bazen. Hersey Bi yana insanlar aşırı saygısızlasti kafayı yedi iyice
Bu gidişle Almanya'dan iş aramaya başlayacağım. Türkiye 'de kafası çalışan insanlar şu yaşananların olacağını söyledi durdu... Kimse dinlemedi şimdi kurunun yanında biz de yanıyoruz... :(
insanlar almanyaya gitmek derdinde degil
turkiyede durmak istemiyorlar
istemezdim seviyorum yaşadığım şehri gurbetciler gibi olcak biraz ama burada kurulu düzenim var benim
hayır ya bu ülke benim seviyorum ülkemi her ne kadar adaletsizlikler olumsuzluklar olsa dahi gitmem gidemem bana Ata'mdan miras
Almanyada geldim burada kendi işimi kurdum işlerim çok güzel yoksa burada 1 dk durmam
alırlarsa giderim orada karılar teklif ediyormuş hem
Benimde Almanyadan göc edesim var baska bir ülkeye, avusturya da olur isvec bakalim
Ne yalan söyleyeyim gitmek isterim neden durayım ki yaşanacak gibi değil artık
Gitmesi gereken türk halkı değil o sözde mülteciler
Alman vatandaşlığım var, gitmek istesem şu an gitme imkanına sahibim ama yaşamak için gitmem.
Hayal olarak var ama ben tr hariç başka biryerde yaşayamam gitmek isteyen de gitsin ya çocuk gibi isyan ediyorlar gidecem de gidecem diye sanki zorla tutuyorlar
1,5 yıl sonra hepsi geri dönecek ülkemiz şahlanacak
He şahlanacak kanka mültecilerden dolayı
kesinlikle katiliyorum :) 1,5 sene sonra geri dönüp 10 euro ile tatillerini yapip istedikleri arazileri evleri bir aylik maaslari ile alip tekrar geri donecekler :)))
@nomorebets35 o zaten olacak ya bizde işte ekmek su falan alırız anca paramızla
Evet tabikide isterim en azından ordakiler kendi işinde gücünde bizim millet kızıyla erkeğiyle karaktersiz
@ysnydn kaç kere Avrupaya gittin
28 kez gittim desem aksini ispat edebilir misin ayrıca adamların ırkçı olduğunu bilmek için taa oraya gitmeye gerek yok teknoloji çağındayız adamlar sevmiyor bizi işte biraz duruşumuz olsun arkadaş adamların tarihi liderleri insanları birinci sınıf ikinci sınıf insan diye katagorize etmiş Türkü alt sınıf diye küçük görmüş
@ysnydn herkes kendi işinde gücünde biraz soğuklar hatta ha yılda bir çılgının teki denk geliyor onuda görmezden gelmek lazım
@ysnydn he he Avrupa'ya kurban ol
Koşa koşa gidetler
Sonra Almancilar kötü diye ağlarlar 😂😂😂
Neyin ilticasi ve başvuru yapanların kactanesi gerçekten Türk?
Türkiye, ye gelip vatandaşlık alıp başvuru yapanda cok
Yıllardan beri istiyorum zaten bunu. Ama irtica şeklinden istemem.
Gidicem oturma çalışma hakkım var yasal olarak
İstemiyorum. Gitmesi gereken ben değilim.
isterim ki bu gidişle gidecek gibiyim şu üniversiteyi kazanayımda
Hep bizi kıskandıkları için öyle. 😃😃
Olabilir nedn olmasn şartları bana uyuyorsa
isterdim birazda farklı yerler görek
İstenir tabiki normal
Eeeeevet bıktım çünkü
Millet bıkmış artık durumlar ne olacak
Evet ama Almanya'ya değil başka ulkeye
Amerika ya da İtalya tercihim olurdu
Başka ülke tercih ederim.
Evet Alman erkeği çok yakışıklı bide
Hahaha