İçişleri Bakanı Suella Breverman de konuya ilişkin açıklamasında, "Yakın bir dost ve müttefik olan Türkiye ile ortaklığımız kolluk kuvveti birimlerimizin bu uluslararası sorun konusunda birlikte çalışmasına ve küçük tekne tedarik zincirini ele almamıza olanak sağlayacak" dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben şaşırmadım hiç. olan ülkeye olur
Ortada bir müttefiklik göremiyorum eğer müttefik olsaydık kaçakların bizim ülkemize girişlerine de ses çıkartırlardı. Diyelim ki birkaç yıl bu şekilde ülkelerini korudular malum şahıs gelmiş 80-90 yaşına elbet onunda devri bitecek, kaçakların nüfusu ülkemizde 20 milyona falan dayanacak halkın canına dokundukları zaman insanımız artık yeter diyecek ve bu kaçaklar ya ülkelerine ya da Avrupa'ya gidecek. 20 milyon kaçaktan bahsediyorum bu durumu nasıl engelleyecekler? Hadi diyelim bunu da çözdüler küresel ısınmadan dolayı 200 milyonluk bir göç dalgası beklendiğini okumuştum o zaman ne yapacaklar?
Bunlar tabi benim öngörülerimden ibaret olabilir de olmayabilir de. Sen ne düşünüyorsun?
Avrupa'ya göçmen girişi kara yoluyla sadece Trakya'dan oluyor. Denizden geçişleri de mayınlarla ve deniz devriyeleri ile önlerler. olan Türkiye'ye olur gene
Bana bu kadar basit kurtulurlar gibi gelmiyor.
Antik Amerika uygarlıklarını yeryüzünden sildiler. Avrupa bu tür konularda acımasız oluyor
Evet biliyorum ama en sonunda bir yerden girecekler kesin çözüm bulmalılar bu kaçak göçmen sorunu uzun vadeli bir sorun bizde dahil bütün Avrupa için.
Bu yüzden Türkiye'yi yem olarak kullanmak istiyorlar çünkü Türkiye Avrupa ile Ortadoğu'nun sınırını Edirne'de çiziyor. Türkiye'ye ne olacağı pek umurlarında değil kendilerini kurtarmak istiyorlar ve kurtaracaklar da.
Aynısını söyledim müttefik değiliz ülkemizi toplama kampına çevirmeye çalışıyorlar fakat her yıl batıya doğru gelen göçmen sayısı artıyor ve amaçları Türkiye'de kalmak değil Türkiye üzerinden Avrupa'ya geçmek. Her yıl artan bu kadar insanı nasıl Türkiye'de tutacaklar? Bunu çözemedim.
Dediğim gibi denizde botlarını batırırlar karada da ateş açarlar. Bunu görenler kaçar.
Bu zaten yaptıkları bir şey. İlerde yeterli gelmeyebilir.
Yunanistan dışında yapan yok. Yetersiz gelecekse de artık onlar düşünsün
İspanya'da yapıyor diye hatırlıyorum. Bende çözüm olarak ne bulurlar onu tartışıyorum. Ama sıkıldın galiba.
Hayır sıkılmadım. İspanya'nın yaptığını bilmiyordum. Avrupa'da zaten yeteri kadar mülteci var ve Avrupa kültürünü yitirme tehlikesi yaşıyor. Çözüm olarak insani yollar elverişli değil ondan eminim artık dönüşü yok işin
Tahminim ülkedeki kaçaklar halkımızdan 6-7 Eylül Olaylarına benzer bir karşılık alır.