13 seçim kaybetti, seçim akşamı musmutlu sırıtarak açıklama yaptı. Eleştirilirken, dayak yerken, övülürken, sövülürken, hayati kayarken her halukarda bu herif sırıtıyor ya. Uğur Dündar akp nin ajanı mısınız dedi ona bile sırıttı. Yay burcu diye mi dübya bu kadar bi tarafinda değil bu adamın ya? Benim bu kadar başarısızlık dolu hayatim olsa aşırı sinirli olurdum. Bak Rte bile adam bir suru secim kazanmasina ragmen arada birilerine fena kuruluyor, sinirleniyor sinirli halini goruyoruz. Ama bu Kemal heeep siritiyo.
Kemal Kılıçdaroğlu aday olmasın dediniz oldu Ekrem olsa mansurcular Mansur olsa ekremciler marşı çıkacaktı Meral olsa hepsi Muharrem olsa zaten o baştan kaybetmiş tukaka biriydi ümit Özdağ faşist Kürtlerin partisi terörist eski akpciler dinci fetöcü hepsi ama hepsi bir şekilde hep yafta yedi kimse kusura bakmasın bizim kaybetmemiz için hep bir bahane vardı şimdi herkes hıncını bu adamdan çıkarıyor bu adam gidecek zaten ama muhalefet çok daha küçük parçalara ayrılacak kimse farkında değil ya da farkında herkesin olsun istediği de bu zaten muhalefetin birleşme fikri saçma bu sırf MHP ye yanlayan devlet bahçeli yüzünden başlayan bir furyaydı artık MHP diye bir partide kalmadı akpye kızan akpli MHPli oldu umarım artık biter bu sakat siyaset herkes tek olarak her yerde seçime girer
2018 de. Başka biri yoktu sadece Cumhurbaşkanı adayiydi genel başkanlık başka Cumhurbaşkanı adayı olmak çok başkan bütün düşünceleri değiştirir genel başkan her şey genel başkanı elindedir normalde olması gereken Cumhurbaşkanı adayının genel başkandan olması
@Mertim480 az öncede dediğim gibi site çok siyaset konuşunca siliyor yorumları hatta hesabı çok konuşmak istemiyorum. Ben CHP li değilim onu da belirtmek istiyorum. Düzgün adam olsa partiye oy veririm. Ben sadece Atatürkçüyüm
Şunu demek istiyorum. Atatürkçüler partinin başına yeni biri gelince kurtarıcı olarak görüyorlar, yenilince başka biri olsaydı diyorlar. Deniz Baykalda da, Muharrem İncede de, Kılıçdaroğlunda da böyle oldu. Şu an gerçek bir Atatürkçünün chp ile hiç işi olmaz zaten
@Mertim4807 zaten Chp li değilim dedim? Atatürk'ün kurduğu partiye oy vermek istiyorum. Başında ki adam Atatürkçülük ile alakası yok diye oyumu ona vermiyorum. Elbet düzgün birisi gelecek. Onu bekliyorum oyumu vermek için demenin neresi yanlış?