tum insanlarin esit oldugu tek yer sandıkdir oy hakkini kullanmayan insan asalak insandir :)
secim sonuclarina gelince herkes hala muhalefeti elestiriyor :) arkadaslar muhalefete muhalefetin dunyada ornegi yoktur :)))) biz hala 25 yildir ulkeyi yonetipde batirana degilde muhalefete kiziyoruz diyorumya dunyada ornegi yok :))))))
hele bir kisi kim gelirse ekonomi ayni olucakdi demis :)
yaw ulkenin tum cumhuriyet tarihi boyunca kazanimlari satilmis topraklari satilmis ulkeye 20 milyon multeci kirmis :) ama ayni olucakdi demis :))))
şuna cok pismanim keske akepeye verseydimde ohhh ne guzel kayiyorlar deseydim :)))))
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Eve pişmanım keşke akpye verseydim en azından akşam televizyonu izlerken kazanacağımızı bile bile izleyecek olurdum ve böyle beceriksiz ve aptal muhalefet lideri keMALa bu kadar oy çıkmamış olurdu. Adam kaybettiğimiz seçimi zafer olarak görüyor şaka gibi 2018 seçimlerine göre daha yüksek oy aldığımız için kaybetmedik kazandık diyor resmen dalga geçiyor angut. Eğer istifa etmezse önümüzdeki yerel seçimlerde de akpye basacağım bu muhalefette hakediyor bu millette
Resmen tek adam rejimine döndü ülke. Gerçekten de son seçimdi bu :( Kılıçtaroğlunun bile bile yaptığı, çocuğun bile yapmayacağı hatalar yüzünden bugünü yaşamaya mahkum olduk hep beraber. Not. %48 övünülecek değil acınacak bir rakam
Evet daha sağlam ve güvenilir bir aday olsaydı seçimi kazanmıştık çevremde oncs insan kılıçdaroğluna versem nolacakda erdoğandan farklı değil düşüncesiyle sandığa gitmedi haklı olarak ikiside birbirinden beter ben oy verdim ama mecburi olarak verdim değişiklik olsun diye hatta kılıçdaroğlunun aldığı oyların tamamı bile benim gibi zorla oy vermiş insanlar kimse isteyerek severek oy vermedi ana muhalefetin başına kemaldan başka biri gelmediği sürece asla tayyip kaybetmez
Değilim. Rte'ye verdim bir Atatürkçü olarak. İlk turda da Muharren İnce'ye verdim çekilmesine rağmen. Neden mi? Bu tabloda kötünün iyisi Erdoğan'dı. Kılıçdaroğlu CHP ye çok fazla HDP bağlantıları karıştırdı. Özerlik vereceğini açıkladı. Terörist savunucusu Merdan Yanardağ için destek tweetleri atıp açıklamalar yaparken, Atatürk'ün dizisi global medyada yayınlanıyor ses yok. Erdoğan iyi yönetebilen birisi değil ama toprağımız üzerinde hak talep edenleri desteklemiyor. Kılıçdaroğlu Atatürkçüleri partiden tasfiye edip, Kürdistancıları partiye doldurdu. Kendisi Tunceli'li ve ben "Dersimli Kemal'im" diyen, Atatürk'e içten içe kini olan birisi.
Kemale vermiştim hiç pişman olmadım. Doğru bir aday değildi elbette ama Erdoğan'a verecek kadar da kendimi kaybetmedim. Erdoğan'a verenlerin halini görüyoruz konvoya çıktıklarından beri ağlıyorlar. Ama dedik bu adamın zam yapmaktan hayatı zorlastirmaktan başka bir icraatı yok. Erdoğan demek zam demek dedik dinleyen olmadi surunsunler şimdi. Hiç üzülmüyorum hakettiler.
Yok be ne özrü. Sadece leblebi kafalı yaşlı bir adamın 10 yıl sonra da aynı şekilde kaybedeceğini biliyordum. Seçimin başlangıcında uzun adamın %47'de falan olduğunu görünce "keşke ben de oy verseydim" diye üzülmüştüm fakat sonradan doğru karar verdiğimi anladım tabi.
CHP'ye verdim. Kaybedeceğini bile bile hem de. Keşke vermeseydim de %30 ları bile göremeseydi. Belki bugün %48 başarı diye övünmek yerine, başını elleri arasına alıp düşünürdü.