
Bu tür haberler görüyorum umarım yalandır
Sinirim bozuldu

Bu tür haberler görüyorum umarım yalandır
Sinirim bozuldu
İllegal olarak zaten bir çok yer araplara ruslara satıldı. İlla birinin gelip şunlar şunlar burayı aldı denmesine gerek yok. Karadenizin İstanbulun antalyanın hali çok şey anlatıyor. Biryerde ruslar rusça araplar arapça tabelalar asmışsa gelip işgal ettik satın alarak denmesine gerek yok. Filistinliler de zamanında topraklarını yahudilere para ile takas ettiler. Şimdiki halleri bize çok da uzak değil.
Cevap
4Cevap
zaten satıldı gibi bir şey. suriyeli nüfusu daha fazla. yarın daha da fazla olacaklar ve orada hak iddia edecekler ve bir gün suriyeye katılıp katılmamak için referandum bile yapacaklar
Hatay kendi isteğiyle Türkiye'ya katılmış özel bir şehirimizdir. Kimse onun iradesini yoksayarak başka bir devlete satamaz. İç savaş çıkar.
Kimsenin umurunda değil resmi olmayan çok şey dönüyor zaten
2036 da referandum yapilacak. Ordaki halk turkiyeyi ya da suriyeyi sececek. Simidye kadar sonuc kesin turkiyeydi ama bu saatten sonra suphelerim var.
hiçkimse hiçbir şey yapamaz açıkcası bu gerçekleşirse
Devlet düşünsün ben ne yapabilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?