Bu ülkede kendi Vatandasina verilmeyip, Suriyelilere verilenler?

Merhaba

Bakin bakalim bu ülkede Erdogan ve AKP Suriyelilere ne veriyor.

- Istedikleri Üniversiteye sinavsiz giris hakki, bizim cocuklarimiz hala 2-3 kere Sinava girsin Ünivesite kazanmak icin.

- 1200TL Suriyeli ögrencilere burs. Asgeri ücret zaten 1300TL. Bizim Milletimiz bu para icin tüm Ay boyunca esek gibi calisiyor, coluk cocuklarini göremiyor. Kendi ögrencilerimiz 400TL burs zor aliyor ya da Kredi alip senelerce bu parayi geri ödemeye calisiyor.

- Suriyelilere parasiz Toki evleri. Evet, siz kirada oturun, AKP AKP diye ötün, siz kiralarda sürünürken Erdogan Suriyelilere beles Evler veriyor.

- 100.000 Suriyeliye KPSSye girmeden Memurluk. Evet dogru duydunuz, bizim Türkler senelerce ugrasirlar bu Sinavda basarili olmak icin, Üniversite'de okurlar üstüne genede birsey cikmaz. Suriyeli gelir, Erdogan sayesinde lap diye Memurluga oturur, siz hala sokaklar ac ac gezip baska parti mi var onlara Oy verelim diye kendinizi avutun.

Bunlar yetmiyormus gibi en büyük bomba, Türkce bile bilmeyen Suriyelilere Türk Vatandasligi veriliyor. Benim aklim almiyor, Türkce bile bilmeyen kisiye nasil Türk Vatandasligi verilir yahu?

Sizin fikirleriniz ne?
AKPliyim dünya umrumda degil, gene Erdogana Oy veririm, HÜÜLLLOOOO.
AKPliyim, bu olaylardan sonra Secimlerde tekrar Oy verirmiyim emin degilim.
AKPliyim, ama artik Erdogana ve AKPye Oy vermem, benim icin bu yetti artik.
Zaten AKPye Oy vermiyordum.
CEHAPELI DINSIZ SENI. OSMANLI GERI GELIYOR HÜLLÖÖÖ YANACAKSIN.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bu ülkede kendi Vatandasina verilmeyip, Suriyelilere verilenler?