Tekrar varoluş sancısı oluşurdu bende sanırım. Bir oturur yeniden düşünürdüm. Büyük ölçüde de değişirdi fikrim.

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tekrar varoluş sancısı oluşurdu bende sanırım. Bir oturur yeniden düşünürdüm. Büyük ölçüde de değişirdi fikrim.

Tanrı ya da dinlerle ilgili bakış açısı oturtma konusunda dünya dışı yaşamın etkili bir unsur olduğunu düşünmüyorum. İnanan bir insan için fakat, evet, değişmesi mümkündür. Şahsen, böyle bir durumun söz konusu konulardaki düşüncelere çoğunlukla muhtemel etkilerinden farklı olarak, evrende akıllı yaşam formu olarak gerçekten yalnız olduğumuzun ispatlanması durumunda Tanrı inancına yönelik birtakım sorgular yürütmekten kendimi alıkoyamayacağım kanaatindeyim.
İman dediğimiz şey, öyle kıytırık iki sözde bilimsel keşif ile sarsılmaz. Herkeste de sağlam iman bulunmaz. Bilim bugün doğru dediğine yarın yanlış diyebiliyor sonuçta.
Cevap
3Cevap
Hayır benim değişmez. zaten bunun için uzaylı ya da başka bir şeye gerek duymuyorum yani mantıklı düşünmek yetiyor.
Bu bir din arayisi zaten? Ayni kafa. Melekler, cinler olmayinca bu sefer uzayli kavramina dadandilar. Ne farki var allasen? Ikisinde de "insandan üstün varlik" kafasi var. Biri daha bilim soslu sadece.
dinlere inanmıyorum, yaratıcı da var da olabilir yok da.
o yüzden fikrim değişmez dünya dışı varlıklarla karşılaşsam.
Dinler bunu zaten çok detay vermeden söylüyor. Neden değişsin ki?
Evet değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?