Bu Barbie haberleri gittikçe beni şoka uğratıyor ya :D İstanbul sokaklarında Barbie gibi giyen Ukraynalı kadın Ken'i aramış :D

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu Barbie haberleri gittikçe beni şoka uğratıyor ya :D İstanbul sokaklarında Barbie gibi giyen Ukraynalı kadın Ken'i aramış :D

Barbi olayını uzun makarna kanalı çıkardı bunlar da iyice saçmaladı ben 22 yaşındayım küçükken kaçırmadan barbi izlerdim kimse yüzüne bakmazdı o yıllarda şimdi flimi çıktı diye herkes akım peşinde biri bir şey yaparsa sizde aynısını yapmayın irite oluyor
Üniversitedeyken Barbie nin yeni yıl özel bebeğini almıştım. Herkes kaç yaşına geldin barbie alıyosun diye dalga geçti. O dalga geçenlerin hepsi barbie hayranı olmuş şimdi😅 kendimi bildim bileli barbie bebekleri severim ama bu barbie çılgınlığı beni bile delirtti
Cevap
84Cevap
Hayır bence saçma olmuş oldukça ama kendi karaları tabi ki de ki kimse karışmamalıdır ama yine de ben böyle şeyleri çok gereksiz buluyorum ayrıca onu da geçtim saçma olmasının nedeni İstanbul da ken ne arar :D kene bulabilir ancak ama ken olmaz o. yani aslında yanlış yer de arıyor.
Kendileri için faydalı hiçbir şeyi böyle popüler yapmazlar senelerce güzellik algısı dayatmalarıyla kadınları bıçak altına yatıran bi bebek markasının beyni boş yüzü güzel sıfır beden kadın imajına bürünmek için girmedikleri şekil yapmadıkları rezillik kalmadı, inanılmaz itici.
Vay arkadaş ya, ulan bu milletin insanı ne zaman bu kadar kasıntı oldu anlamak mümkün değil
Kasıntılıktan geberiyor ülkemiz
Şahsi fikrim sana ne birader? Ben faydalı bulmuyorum çok begendiysen giy pembe eteğini git izle Barbieni
Rahmetli dedem barbime basmıştı put put putamı tapıyorsun diye söylenerek hiç unutmam😄Bi keresinde de barbili tişörtüme dalmıştı niye giydin diye sinirlenmişti. Şimdi düşünüyorumda belki barbie çok güzel gelmişti öyle bir kadına sahip olamadığı için mi acaba sinirleniyordu 😂
@seyda028 😄Ben üzülmüştüm o zaman 😑
Puhaa haaaa
Annemin babası olan dedemdi bu arada bunu yapan. Ben kendi öz dedemi hiç görmedim. O yaşasa yapmazdı. Annem taraf biraz sıkıntılı dinci tayfa😀
Linç yiyebilirim belki ama yine de söyleyeceğim. Bazen bazı şeyleri çok abartıyorlar. Akıl taşıyan insanlar kendilerini nasil bu hale düşürüyor diye. Sonuçta en değerli varlığız, eşrefi mahlukatız. Garip neyse
Size hiçkimsenin faketmediği şeyi söyleyeceğim: İnsanlar cansız, plastik nesneye özeniyor, onu örnek alıyorlar. Ne kadar acı bu kadar kimliksiz insanın olması…
Büyük bir ihtimal ile film tanıtımı için tutulmuş bir modeldir sosyal medya da Oppenheimer ı anlıyorum Japonya da milyonlarca insan ın yaşadığı bir olay sosyal medya da viral olmasını da Barbie ne alaka 🤣
Ken yok Ryu var olmaz mı?
Ken'i bilmem de s-ken'i bulabilir dikkatli olsun burası Türkiye.
Nedense videoları akımları vs bu tarz şeyler sadece bana mı itici geliyor
Öyle
kendime harakiri yapıp şu zulüme son vericem artık yeterrr ya 😞
Normal yaptığı, asıl normal olmayan yorumlar ne kadar sapık zihniyet ve diploöalı eğitimsiz ülke olduğumuz yorumlarda mevcut.
Herkes barbi zaten bi ben ken olamadım arkadas gerçi bu tiple benden bi cacık olmaz kadınlar da haklı tabi doğal olarak 🤓
çok abartıldı ya normalde alakası olmayanlar bile barbie manyağı oldu seviyordum ama soğudum cidden
Saçma ve tehlikeli bi akım insanlar farkında değil ama sonuçları ağır olur onlara özenip kendini beğenmeyen bilinçsiz bi nesli hazırlıyorlar yazık
Kendisine koca arıyor. Kadın da baya çekiciymiş. Bunun benzerini 2020 Avrupa Şampiyonası’nda Rus bir kadın yapmıştı.
çok çok saçma asla böyle bir şey yapmam küçük kardeşim bile Barbie özenmiyor özenecek kadar güzelliği düşünmüyor
Ona nisantasindaki kenlerin barbie degil ken aradigini kim soylemek ister mdkwkxx
Apaushahhshahs güzel tespit
Barbie olduklarının farkındalar ama erkeklere sadece bir malzeme olduklarının farkında değiller
Pankartta eksiklik var si, keni arıyorum yazmalıydı bence
İyice kafayı yedi millet ne meraklisiniz Barbie olmaya
ilgi manyakliginin zirvesi
kismetse olura alinmamis sanirim
Kendini kaybetmiş keni nasıl bulsun wk. Sala.
Gerçekten insanlar o kadar saçma şeylerle uğraşıyor ki bir de başımıza Barbie çıktı tövbe yarabbim
Boyle şeyler beni irite ediyor popüler kültürün reklam kokan hareketleri.
baydı şu olay. cringeleşmeye başladı. bi şeyi de tadında bıraksalar keşke
Böyle bir anda popüler olup bir anda sönen şeylerden uzak durun, benden size tavsiye.
Yanlış yerde ariyon bacım. pembe pantolon giyecek erkeği Türkiye'de bulamazsın 😁
beleş reklam yaptı. muhtemelen yarın milyon aboneli sosyal medyasıyla cukkaları götürür.
iyi delinin biri gidip de pankartın başına "Sİ" yazmamış :D
Ulan ben de bu Ken bunun sevgilisi sandım. İkisini ayrı ayrı öpeyim
Şacma sapan popüler kültür koleleri.
2 yil önce televizyonda acik kalsa bune kapat şunu diyecekleri filmi sever olmuşlar çünkü onlar popüler kültür kolesi 🥴
Ablacım git başka bir yerde ara, canına mı susadın ya 😄
Kendi ülkesindeki Kenler bitmiş, şimdi de burada mı arıyor.
Reklam yapıyor kendince. Herkesin kafası gitmiş durumda. Bu da onlardan birisi
Bu kızlar kendini rezil etmeyi ne kadar çok seviyor da 😄
Ken'den çok ne var bu kadın prim kasmak için yapıyor belli
Çıkacak olan Filmin reklamını yapıyorlar o**ç ları
İstanbul'da Ken'den bol ne var:) Hemen birisi alıp götürmüştür
Gerçekten Beterin Beteri var halimize şükürler olsun
çok saçma olmuş ya birde kızlarımız kendini barbie sanıyor o ayrı komedİ
karşısına kane diye suriyeli çıksa görcekti kane:P
Yabancilarin ulkeye boyle prim yapmaya gelmesini sinir bozucu buluyorum
Ken i degil o eksik yazmış s.. Ken ni arıyormuş
Aptal hiç de güzel değil bu bacım çocuklarını görmek istemiyoruz.
Tatlı olmuş ta bu aksiyona ne gerek var merak ettim bende bu filmi şimdi
Kadının Türkçesi olmadığı için biri kandırıp eline tutuşturmuştur pankartı
Bulabilmiş mi bari adam yok "Adam gibi Adam yok" ken belki vardr
Beyinsiz yaşamın örneği
Bu millet yemin ederim mal
Basit bi influencer bence.
Allah akıl fikir versin
Ben bu kadar gereksiz bir topluluk görmedim
Saçmalık gerçekten 😄
Evet ben de barbie gibi giyiniyorum 😍😍
Yerim seni
Herkes deliriyo Allah sonumuzu hayır etsin.
Abaza kenler götürürse
🤣🤣🤣
Vah vah vah. Çok yazık. Allah şifa versin
İlgi budalası bu kadın
😂 kadınlar güzel diye nasıl linçlemiş hahaha
Saçmalık yaaa suyu çıktı
Bebek gibi dedikleri bu olsa gerek
ukrayna elden gidiyor bu ken'in derdinde :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?