Kapatılan kanallar, ihraç edilen vekiller... Birbirlerini yiyorlar şu an. Film falan izlemiyorum ben, çayımı çekirdeğimi alıp bunları izliyorum. 🤣

Kapatılan kanallar, ihraç edilen vekiller... Birbirlerini yiyorlar şu an. Film falan izlemiyorum ben, çayımı çekirdeğimi alıp bunları izliyorum. 🤣

Kemal en büyük Tayyipçi diye boşuna demiyoruz senelerdir. Yine tüm partiyi temizler, kendi yandaşlarını doldurur, yerel seçimleri de ağasına hediye eder
İşi bu 😌💅🏻
bir damat vardı aya gidecek bir yol yapıyoruz desek inanacak bir seçmen kitlemiz var ehehe diyordu yaz youtubeye çıkar :D sizi böyle motive eden nedir yaw yani öyle seçim kaznaıyor diye güçlünün yanındasınız heralde :D
Siz de her seferinde kaybedenin yanındasınız. Hayırdır kaybedip rezil olma bağımlısı mısınız🤣
önemli olan kaybetmek veya kazanmak degil ilkeli olmak. bu arada oy verdigim parti kazansa dahi her dedigini onaylamam onu eleştirenleri desteklerim tam tersi gelişim eleştiri ile olur. gücü elinde bulunduran yozlaşmaya yatkındır. ayrıca rezil olmak ne alaka şimdi anlayamadım sizinle diyalog kurmak çok zor olmuyor olmuyor mwkfowkfpkpl illa böyle pis bir laf kullanacaksınız :D
İlkeli olmak kısmından sonrasını okumadım.
Okumaya değer bulmadım. İlkeliymiş, hıh!
Cevap
11Cevap
Benim düşüncem şudur Ekrem İmamoğlu chp genel başkanlığı için kulis çalışmaları yapıyor ve başaracak büyük ihtimalle.. Kılıçdaroğlu bence istifa edecek.
Açıkçası o kadarı hiç umrumda değil, ben sadece anın tadını çıkarıyorum.
Bana akkoyun diyenler oldu az önce bu akşam aslında Telegramda Kürtlerin davası haklı demişti bana bir kız ve Kürtçülük yapmıştı halbuki ne bilsin Akp’de bir sürü Kürt isim var ötekileştirmedi asla Kürtleri Akp ama bu insanlara anlatamazsın
Özellikle CHP'nin geçmişini düşününce AKP'ye ayrıştırıcı demeleri ya çok aptal ya da çok komik olduklarını gösterir.
Bak yıllardır Akp’ye oy verdim ben bu seçimlerde CHP’ye oy verdiğime pişman oldum CHP seçmeni depremzedelere hakaret edince.
CHP'ye oy vermek=Kendi aklıyla dalga geçmek
Sen Amine Gülşe’ye çok benziyorsun
Öyle mi😄 onu pek beğenmiyorum açıkçası
Mesut Özil sevmiş ama zaten hemcinsinden bunu duymak güzel ve medeni bir durum. Çünkü mankenlere karşı önyargılı bir ülkeyiz. Amine Gülşe Çanakkaleli bir mankenimiz. Ben çok zarif buluyorum kendisini. Ben beğenmiyorum desem size hakaret olur.😊😊😊
Hemcinsinden bunu duymak derken?
Beni asıl güldüren, KK nın yerine geçmeye çalışan İmamoğlu... Boş bir çuvalı, başka bir boş çuval ile değiştirmek... :D :D :D
Fark etmeyecek desene😂
Kesinlikle aynı kalacak..
Sıra o koltukta oturanada gelecek geliyorum diyene 🤣🤣
Sanırım hepsi kovulmadan sıra ona gelmeyecek🤣🤣
sanırım çok doğru söyledin 🤣🤣 ben kml gelemiyorum 😂😂
🤣🤣🤣
genel başkan senmi olsaydın :)
Hmmm olabilir adam ederdim partiyi 😂
yenilgiye doymayan pehlivan 🤣🤣
her bekar erkeğe karı eş hatun ve evlendirme vaadiyle oyunda artardı😊😂
İhtiyarın vaatlerinden daha mantıklı aslında. Ama yok kalsın, soytarılar da lazım bize bol bol gülüyoruz.🤣
gülelim tabi 😂😂
Aile içi mesele beni ilgilendirmez. Zaten chp in bi sahibi var. Abd karar verince hepimizin haberi olur
Bu akşam bende bakacaksın ama bakamadım
Sizce neden boyle
Sizi tadında değilmi
Dizi çok iyi, oyuncular harika🤣
Bak senn
Ama sonu nasıl olacak acaba merak konusu
Fazla reklam girmiyor değilmi😅
Reklam mı varmış? Hiç fark etmedim, o kadar sürükleyici ki!🤣🤣
Ah ah bak ya reklamı bile izlettiriyor desene 😅
Son durum ne bari merak ettim şimdi be. Bakamıyorum 😅
Nerden bulursun yahu boyle şeyleri
Aaa aaa ayıp ya gündemin baştacı bu haberler, hiç dünyadan haberin yok mu senin😒
Tabikide var bu aralar bu gündem ama bugun bakamadım sadecee
Ama kaliteli insanlarda var orada
Yiğidi oldur ama hakkını yeme demişler
CHP'de mi?
Evet
?
Az da olsa var Yani
Ha gi kanalı izliyorsun ki
Şaşırdık mı,
HAYIR TABİKİ DE 😏
Belliydi🙂🤣
Yesinler birbirlerini..
Reis gibi gülüyorum
Sizin allahınız bu tayyip dime
Ahahaha
Keyifle izliyoruz 😏
😂
Mağlubiyet sonrası hep olur bunlarda.
Bize bedava eğlence çıktı😆
Yesinler birbirlerini
Kıtlıktan çıkmış gibi yiyorlar😆
E seçim kaybettiler, fatura kesecekler
O ona suç atıyor, o da ona🤣ay ne güldüm ya
Pasta büyük olunca...
Komedi filmi gibi 😂
5 yıldızlı hem de🤣
😂
Umrumda degil cunku chpli degilim
Ben de değilim ama bu komedyenleri izlemek çok hoşuma gidiyor.
Yazık o zaman sana, zamanını bunlara ayırıyorsan
Ama çok eğlenceli🥺
Hayır saçma
Hayır eğlenceli
Yazık sana ibadet et daha iyi
Tamam
Oha profiline dikkat ettim, çok güzelsin
Aaa ayıp kadınlara bakma git ibadet et! Nasıl da sapladım😎
Kadınlara bakma o zaman pp ekleme, ayrıca sapladım ne lan ergen misin
Ak parti kadın kollarını kovalıyorsun sanırım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?