Son 3 yılda, ekonomik rahatlık seviyem ömrümde hiç yaşamadığım kadar düştü. Seviye meviye kalmadı aslında, baya dibi görmüş durumdayım.
Ama bir yandan bakıyorum, hiç görmediğim bir refah, hatta müsriflik içinde yaşayanların sayısı da günbegün artıyor sanki.
Hakikaten, bu kriz herkesi teğet geçti de bir tek bana girdi gibi hissediyorum bazen ya.
Şimdi amacım kimseyi hedef göstermek değil yanlış anlamayın da, youtube shorts'da şu video karşıma çıkınca düşündüm aslında:
Benim videoyu izlerken ilk aklımdan geçen, "O yelpazeler çok pahalıdır" oldu lan. Bunun bir açık hava organizasyonu olduğu ve o yelpazelerin parasının, organizasyon bedelinin yanında devede kulak kalacağını düşünmem bile biraz zaman aldı, o derece sefil durumdayım artık.
Bir ülke nasıl böyle ortadan ikiye yarılmışçasına, bambaşka hayatlar yaşayan iki ayrı kitle yaratmış olabilir ya? Benim aklım almıyor artık.
PS: Hakikaten bu kızcağız kimdir, necidir bilmem; Video tesadüfen önüme düştü sadece. Kesinlikle hedef göstermek niyetinde de değilim. Bu sadece bir örnek; böyle benden fersah fersah uzak bir refah ve rahatlık içinde yaşayan dev bir kitle var şu anda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer