Güncellemeler
+1 yıl
Manyak manyak yorumlar yapacak arkadsslar hiç konusmasin
Güncellemeler
+1 yıl
Yok gözlerim yok sevgi şu bu banane a
Benim tabanca da luger p08 tüfekte de karabiner 98 kurz mauser veya PPsH 41. Aslında StrumGewehr44 de güzel. Genelde 2. dünya savaşı ağırlıklı. Eski dönemlerden de winchester tüfek severim. Yeni silahlardan da f92 baretta ve ar 15 tarzı olanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tek veya çift fişekli eski tip uzun namlulu av tüfekleri (Markasını ve cinsini hiç anlamıyorum. Rahmetli dedemde bir zamanlar vardı, şimdi ne olduğunu bilmiyorum.) Köydeki bahçemize ev yaparsam, bu tarz tüfeklerden alıp yaban hayvanlarını korkutmak amaçlı kullanmak isterdim.
Çok az kaleşnikof ve kurusıkı tabanca severim. Pompalı tüfekleri ise yok denecek kadar az severim.
Aynı tarzın 9mm tek kırma olanı var bende
Desert eagle
Aga güzel de 2 kilo tabanca mi olur a🤣 bide az mermi alıyor 50 ae diye
Dogru ama etkisine bak brom agir piyade tufegi gibi :)
Orasi da öyle tabi:) s&w model 500 se öyle mesela dev gibi tabanca ama süper bisey tipi de çok guzel
Oda guzel :) https://youtu.be/YRkgO02Uy5U
Aga ben silah ın atış hızına mermi sayısına ve tipine bakarim genelde. Hatta yeni tabancalardan en favori olanim glock 40 gen4 mesela ama eskilerde luger p08 severim. Luger i tipi ve atış kabiliyeti için severim ama hassas silahtır çok dayanıklı değildir yağmura çamura.
Glockun modifiye edilmis bi hali var cok iyi istedigin gibi yoksa obur turlu otomatik tufek almani oneririm knk
Aga ben alabilsem alacağım tüfek belli. StrumGewehr44 ❤️ veya mp40. Nazi silahlarına hastayım ya.
Ama bitane 9mm pipet tüfek bitane havalı tufek bitane f92 çakması kuru sıkı var başka bisi yok. Yakında 12 lik çifte almayı düşünüyorum
Nazi silahlarina hayranim diyosun g3 ü geçiyosun bro😄
O naziler den sonraydı 1963 olması lazım hatta
Ama es gectigim silah var. C96 schnellfeuer ❤️
Gold star 2002
Kuru sıkı miydi o
Hee
Bende de retay mod 92 var f92 çakması
Grisi güzel
Mat Siyah benimki grisini görmedim hic
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!