Phantom mu?
Vandal mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valorant boş ver Call Of Duty Mobile Öneririm Bu oyun bin basar 😉⭐ Ben oynuyorum da Böyle Grafik yok mobil içerisinde çok kaliteli multiplayer modu çok sardı Beni Android oyunu Bu arada

Valorant oynadığım dönemlerde bu ikisi arasında seçim yapmıyordum. Sadece oynadığım ajana göre silah seçerdim. Eğer Raze oynuyorsam phantom, Killjoy veya Sage oynuyorsam Vandal kullanırdım. Hızlı oyun oynarken seri silahlar daha çok hoşuma gidiyordu.
Ama en favorim hep sheriff oldu. Yağmacı setim, iyon setim, ejderha setim :( hepsi gg. Hain riot banladı beni :(
Vandal daha iyi ya sprey atmaya gerek duymuyorum fazla hem daha çok vuruyor vandal hissiyatı daha hoş
kardeşim vandalı sevdiği için vandalı seçtim.
Cevap
10Cevap
Phantom
uzak maplerde kesinlikle vandal daha sert tepmesi daha az ama yakın mesafe kesinlikle phantom çünkü hem şarjör sayısı hem yakın mesafeden sıkma olarak bakınca mape göre değiştiriyorum icebox fracture gibi mapler kesinlikle vandal
Daha önceden yazmış olsaydın eig seçerdim 😔
Olsun canin saolsun bebis o kadar onemli degil benim icin 🙏🤞🙃
İlk oynadığım denediğim zamanlar vandalı bende sevdim gayet iyi silah vuruşları çok etkili 😇
Hiç oyun oynamıyorum canım sence hangisi daha iyidir onu söyleyeyim ben de.🎈😅
Tamam vandal olsun o zaman 👍😉
Valorant oynamıyorum ama bildiğim kadarıyla mekaniği csgo ak47 sine daha yakın olduğu için Vandal. Favori silahım ise cs go awp.
Gelecekten haber getirdim sana, iki silahtan da aldıkların oluyor. Ama eskisi kadar oynayasın gelmiyor çünkü başka keyif aldığın hobiler ediniyorsun. Yine de o zaman alsam fena olmazmış
En iyi ekinler vandalda ama favorim phantom
İkisi de iyi ama spectre
Vandal'ın daha iyi olduğu söyleniyor
M416 , Scar-l , Ump45 ve DP
Hiç sevmem öyle lol pubg walorant falan
Biraz oynamıstım Vandal iyiydi
Beretta
Vandal
Abla beni tasısana
Aug severim
Oynamıyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?