Bune ba gardaşım neye sağlayacağını şaşırmışlar ne yorum yaparsın ki buna
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya her seyi gectim bide nasil yapmislar nasil becerebilmisler hani hayvan la bu bu vucudu vs apayri ama sanki insan vucudu gibi her yerini bilmeleri la havla ne insanlar var...
Sen ne kadar aptal birisin ya. Haberi görüp üzüldüm. Bu yüzden sordum. Boş asıl sensin ki böyle çirkin bir görüş atıyorsun. O zeka denen şey asıl sana uğramamış. Aptalın tekisin. Özürlü seni. Yorum atmak zorunda değilsin hatta s…ktir olup engel atmak zor değil
Hatta ekran görüntüsü alıp paylaşayım bunu. En kısa zamanda tedavi ol zira bu aptallıkla yaşaman zor olabilir. Ya da bakırköyü öneririm. Rezil edicem seni
O da bir canlı ve yaşadığı travmayı düşünemiyorum. Kız kardeşim 5 ay önce tacize uğradı inanılmaz derecede canım yandı çok ağladım. Bu bambaşka bir boyut offf 🫤
Çocukların maruz kaldığı daha doğrusu, çocuk bile sayılmayacak kadar küçük sayılamayacak insanların maruz kaldığı istismarın yanında komik geliyor. Evet doğru traji komik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
komodo ejderine de hallenmesiniz artık
Buradada timsaha tecavüz etmişlerdi daha bi sürü şey var şaşırıyorum desem yalan söylemiş olurum doğrudur yani
Bunlarla aynı dünyada yaşıyoruz idam gelse dünya çapı da rahatlasa dünya
Sorma vallahi. Akşam akşam moralim bozuldu. O kertenkelenin ne gibi rızası olmuş olabilir. Yorum yazan birisi iyi etmişler yazmış bir de..
S... K... Cekler*
Boş ver ağzını bozma onun için. Değmez
Hak etti pislik neyse
🙁
Bune ba gardaşım neye sağlayacağını şaşırmışlar ne yorum yaparsın ki buna
Ya her seyi gectim bide nasil yapmislar nasil becerebilmisler hani hayvan la bu bu vucudu vs apayri ama sanki insan vucudu gibi her yerini bilmeleri la havla ne insanlar var...
Keseceksin bunların organlarını, ömür boyu yaşayacaklar öyle yarım erkek. Pislikler.
Kaplanı * nedır ya 😃😏😡onu da yaptı ta insanlar.
Oralarda kız kalmamış mı hayvana geçtiler
Akşam akşam canım epey yandı.. o da bir canlı ve anlamıştır 😞
Buna mı tecavüz etmışler. Bengal kertenkelesi de varmış. 4 hayvan, yaratık şu hayvanı tutup tecavüz ediyolar nası kafa bu
Bunlarda ar vicdan hiçbir şey yok. Sadece insan görünümlü şeytan ibaretler
Off o kertenkelenin yaşadığı acıyı düşünmemek bile içimi yakıyor offf 😔(((((
İdam edilirler inşallah
😔
Soru üretemiyorsanız, zeka kabızı iseniz saçma sapan boş sorularla vaktimizi çalmayın.
Sen ne kadar aptal birisin ya. Haberi görüp üzüldüm. Bu yüzden sordum. Boş asıl sensin ki böyle çirkin bir görüş atıyorsun. O zeka denen şey asıl sana uğramamış. Aptalın tekisin. Özürlü seni. Yorum atmak zorunda değilsin hatta s…ktir olup engel atmak zor değil
Hatta ekran görüntüsü alıp paylaşayım bunu. En kısa zamanda tedavi ol zira bu aptallıkla yaşaman zor olabilir. Ya da bakırköyü öneririm. Rezil edicem seni
Bana saçma soruyor diyen erkekler neden topuklu ayakkabı giymiyor diye soru sormuş KSŞDŞAŞDLD max erkek zekası
Bu olay üzücüden çok komik, hindistanda abaza bir kaç abinin yaptığı komik bir olay yani.
Trajikomik desek daha doğru olur. Ama ben gülmedim, canım yandı
O da bir canlı ve yaşadığı travmayı düşünemiyorum. Kız kardeşim 5 ay önce tacize uğradı inanılmaz derecede canım yandı çok ağladım. Bu bambaşka bir boyut offf 🫤
Çocukların maruz kaldığı daha doğrusu, çocuk bile sayılmayacak kadar küçük sayılamayacak insanların maruz kaldığı istismarın yanında komik geliyor. Evet doğru traji komik
Kesin türktür onlar awq 🤦♂️
Hintli yazıyor knk
He iyi bari
KEPEĞDJWIDOAPDOSODO aga b
Bengal kaplani tahrik etti der bunlar bir de şimdi tahrik indirimi alırlar 😡😡😡
Yaprikları evet insafsızca ama bir insan özellikle bu hayvanı nasıl arzulayabilir aklım etmiyor
Türkiyede de eşege köpege yapiyolar işte bu karın beynini kısa taksak kuş uçmayi unutur
Niye hoş bir hayvan olsa tecavüzü hak mı edecekti ki?
Öyle birşeymi dedim nerden baktigma bağlı birden fazla anlam cikabilicek yarışı dolu bardak gibi duşun
Nasıl arzulayabilir dedim hayvan birde taşa benziyor gidip taşla ikişkiye girse mesela
Bilmiyorum ama akşam akşam canım yandı bayağı benim 😞
Abi kaplana da yapmazsın yani yuh..
Neresinden etkilendi acaba? :P
Hindistan orası sürpriz yok
Ya hayvanlar o kadar sessiz canlılar ki. O 4 şahısa hayvan desek saha doğru.
İnanmak istemiyorum
O kertenkele onlari.. neyse
iyi etmişler
İyi etmişler? İnsafsız mısın?
şaka amaçla yazdım. kötü etmişler
Komik mi? ! Ben hiç gülmedim. Böyle bir şeyin şakası dahi olmaz.
Bengal kertenkelesinin Suçu Ne? güzel bir Dizi ismi
Umarım tedavi olursun. Böyle ciddi şeyleri bile şaka malzemesi eden birisini sayfamda istemiyorum.