Bugün dışarıda genç çocuklar -benden küçüktürler- elime bu broşürü verdiler. Ben de okudum. Zaten ilk çıktıklarında da çok makul bulmuştum. Chp ve diğer muhalefet partilerinden pek bir şey olmayacağı belli. Bu da bir alternatif olabilir gibi geliyor bana sizin düşünceniz nedir? Bu broşürü buraya koydum bir bakın okuyun. Bu parti size ne düşündürüyor?
İlk çıktığında ben de takip ettim ki hâlâ daha önemli buluyorum milliyetçi eğilimlerini ve destekliyorum ama chp gibi bir partiyle ortak olduklarında desteklemedim. İlerleyen zamanda attıkları adımlara göre yine bakacağım duruma...
Ümit özdağı severim güzel muhalefet yapıyor ama bu halktan oy alamaz. Bu halk öyle tuhaf bir organizma ki ben aday olsam erdoğan ne vaat ediyorsa aynısını vaat etsem yani erdoğan 2 gibi bir şey olsam yine diğer erdoğana verirler oy. Adamın bir şey yapmasına gerek yok istersen ülkeyi kökten batırsın seçmenin donunu bile alsın o seçmen yine ona oy verir. Tuhaf ama gerçek. 2005 yılında manisa da bir köyde iktidarin bir projesi yüzünden köylünün hasat bölgesine konteynır yapılmak isteniyor. Köylü karşı çıkıyor protesto ediyor ve bunlara ismini bile duymadığımız bir parti destek veriyor. Tamam biz sizi destekleyeceğiz orası sizin hasat bölgeniz oraya sanayi anlamında bir şey yapılamaz mahkemeye vs taşıyacağız bunu diyorlar. Mahkeme süreci 2 yıl sürüyor bu süre zarfında o parti o köy ile baya içli dışlı oluyor ve davayı nihayetinde kazanıyorlar. Ama davadan sonra ki ilk seçimde o köy onların davasına yardım eden partiye kaç oy veriyor biliyor musun? Sıfır oy. O partiye o köyden sıfır oy çıkıyor. Onların hasat bölgesini sanayi bölgesine çevirmek isteyen akp'ye ise yüzde 90 küsür oy çıkıyor. Bu halkın tam bir örneği. Zaten deprem bölgesinin tercihi de bunu destekliyor.
Neyse ki yüzde 2 oyu var. Ama o yüzde 2 sosyal medyada öyle bir birlesiyor ki saniyosun bunlar yüzde 60 oyu var ama Allah'tan azınlıklar. 1 milyon falan oy almış. Zaten Türkiye'deki şizofren sayısı da 1 milyon mu neymiş. Uyuyor yani.
@Tetetetetrtr Sığınmacıları, sen ben rahat edelim diye gönderilmesini isteyen, işsizliği, yoksulluğu, bu ülkede çaresiz insanların olduğunu bilen, eğitimin kötü olduğunu gören, üstelik Mustafa Kemal Atatürk'ü seven bir partiden neden bu kadar nefret ediyorsun? :D
@Tayf_ abi bu tipler 10 yaşında uğraşmaya değmez sal boş ver butuyunce anlayacaklar türk milletinin değerini sal şimdi eglensinler yazık çocuğa türk milletinin bir parcasi oda ona da üzülüyorum onun için de mücadele edeceğiz.