Gündem Sıcak havalar ile aranız nasıl? Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Malum artık yoğun sıcak hava dalgasının neredeyse her şehirde bir etkisi görülüyor.Değişen iklim koşulları nedeniyle bu her yıl daha da artacak.Peki, senin sıcaklar ile aran nasıl?Dayanıklı mısın, yoksa ben sıcağa dayanamam diyenlerden misin? Sıcak havalar ile aranız nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Soğuk havaları seviyorum. Sıcağa dayanıklı biri değilim. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 636 cevap paylaştı. Nefret ediyorum. Dün işten erken cıktım keşke çıkmasaydım dedim 1 0 Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu kadar sıcak abartı. Biraz esmesi lazım artık 1 0 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sıcak havalarla aram çok kötü, ben kış insanıyım. 1 0 Yorumla
whitecatt Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sıcak bunaltıyor ve migrenimi tetikliyor :/ 1 0 Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Hiç iyi değil. Fazlasıyla bunaltıcı 1 0 Yorumla
Ziroolmez Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 71% +1 yıl Aram hiç yok dışarı çıkmıyorum zorunlu olmadıkça 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 513 cevap paylaştı. Sevmem, bunalırım.. Evim serin yoksa çekilmez.. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Zorlu. Pes edip klimayı açtım şimdi. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soğuk havaları seviyorum. Sıcağa dayanıklı biri değilim.
Nefret ediyorum.
Dün işten erken cıktım keşke çıkmasaydım dedim
Bu kadar sıcak abartı. Biraz esmesi lazım artık
Sıcak havalarla aram çok kötü, ben kış insanıyım.
İyi değil ben baharciyim
Sıcak bunaltıyor ve migrenimi tetikliyor :/
Hiç iyi değil. Fazlasıyla bunaltıcı
Aram hiç yok dışarı çıkmıyorum zorunlu olmadıkça
Sıcak havalardan nefret ederim.
iyi ya bura bunaltıcı sıcak değil
Camları açınca bir önemi kalmıyor
Sevmem, bunalırım.. Evim serin yoksa çekilmez..
Zorlu. Pes edip klimayı açtım şimdi.
Pek iyi değil aşırı nem var
Sıcaktan nefret ediyorum.
Iyi ya. Yazı ve sıcağı severim.
Kötü