Lütfen Yorumlarda Birbirinize Hakaret Etmeyiniz.
Ben Kılıçdaroğlu'na Basarım, Çünkü Benim Görüşüme Uygundur Kendisi.
Ben Erdoğan Reis'ime Basarım, İnşallah Allah Kendisini Başımızdan Eksik Etmez.
Ben Tam Bir Milliyetçi Olduğum İçin Sinan Oğan'a Basardım.
Ben Koyu Bir Atatürkçü Olduğum İçin Muhharem İnce'ye Basardım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hiçbirinin bahsettiğin şeyle alakası yok biri atatürkçü değil diğeri çakma milliyetçi erdoğan zaten hırsız suçlu biri kılıçdar desen tayyibin hırsız ve suçsuz olmayan koltuk sevdalısı versiyonu, kısacası hepsine basarım ama başka anlamda
Su muharrem inceye Ataturkcu demeyin insanlar Ataturku kullaniyo onun partisi chp dir kk tayyip vs ilgilenmem
Sade Muharrem İnce'ye Basarım Desem Şık Durmaz, O Yüzden İnsanların Görüşüne Göre Bu Anketi Hazırladım.
burada ne olursa olsun %52 lik oy asla degismeyecek
Ah Dostum, Yapmayın İşte Şunu, AKP'den Önce DSP İktidardaydı, Ve DSP seçimi Kaybeti Ve İktidara AKP Geldi, Ve AKP'den Önceki Bütün İktidarlar %0. lara Düştü, Farkedeceksen AKP'de Bu İtici Politikaları Yüzünden Aynı Eski İktidarlar Gibi Oy Oranı Azınlığa İnecek.
bu egitim sistemi ile bu kadar cahille o dedigin zor evet baktiginda uzun bir suredir akp de düşüş var bunu herkes goruyor degisim her gun icin var her gun milletten biri ya acaba mi diyor olabilir ama bu onumuzdeki 5 yilda ne olacagini ve ulkenin dinamikleri durumunun ne kadar kotuye gideceginin bilinmedigi anlamina gelmesin yarinimiz ne olacak belli degil bu da en uzucu olay umutsuz degilim ama bu secimle birlikte insanliga olan duygularim yasliya saygi gibi kavramlarimi yitirdim
chpye basmış biri olarak kk istifa etmediği sürece erdoğana oy vereceğim
Hiçbiri, beş para etmezler.
Oylar verildi
Bitti gitti
Hala kk diyenleri tedavi etmek lazım