Onun yorumunu da silseydin o zaman o bana hakaret etti. Tek benimkini silip ona torpil gectin resmen. Ben de seni iyi cocuk sandim memleketini soruyorum. Tanismaya calisiyorum yaziklar olsun.
Ne komik o sana saygi duysa ozelde konus demezdi ama neyse. Iyi cocuk oldugunu kendin demen sence etkili mi ayrica nasil birisin ki bunu emin olarak soyluyorsun cunku bunu baskasi demesi daha dogru?
Bunun buyuklukle alakasi yok kendine saygiyla alakasi var ben olsam sahsin yorumunu silerdim cunku hem senim sahsina hem benim sahsima gurur kirici bir emir vermeye calisti. Tipen masum birine benziyorsun o insanlari ben cok iyi bilirim belki sen bilmiyorsun.
Sağ ol el... cim seninde bayramın kutlu olsunnn. Puanim 10 uzerinden 10. Baya yakışıklı olmuşsun he ahhwhw böyle olduğunu bilmiyodum ahhaha
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahahha, tanışıyoruz sanırım
Cevap sahibi
+1 yıl
Eh gibi gibi kısa bir sohbet geçmişti aramızda önce. normalde bilemezdim de şans eseri fark ettim bu kişinin sen olduğunu. Garip işler işte 😂. Bişi sorcam sen tcde mi yaşıyorsun yoksa hala yurt dışında mi ya? Bunu çözemedim. ( Cevaplamak zorunda değilsin)
Soran
+1 yıl
Gerçekten kim olduğunu çok merak ediyorum. Yurtdışında yaşıyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Hadi ipucu veriyorum 😂 geçen yil buradan değil başka bir sosyal medya platformundan konuştuk bir konuda tavsiye almışım sizden veee çok güzel yazmışsıniz ( teşekürler tekrardan) eğer konuşmaları silmediyseniz bulabilirsiniz 😂Kolay gelsin ahahah 😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Olabilir mi acaba? 😂 Belkidee bilemicem ahahah
Soran
+1 yıl
Eğer oysan bu gün mesajları okudum, kendime dedim ki nasıl da güzel yazmışım 😄 bu kadar tesadüf olamaz herhalde
Cevap sahibi
+1 yıl
Aynen bende baya beğenmiştim ondan dolayı ne yazacağımi bilemeyip teşekkür edivermisim sadece pardon 😂😂. Tekrardan teşekkürler 🙏🏻
Soran
+1 yıl
Rica ederim, her zaman 🙏🏻🙂
Soran
+1 yıl
Fotoğrafa yorumun için de ben teşekkür ederim 😄
Cevap sahibi
+1 yıl
Xahiş edirem nə dəmək 😂😂 hahahha
Soran
+1 yıl
"Lütfen" demek, ne oldu ki 😄
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya yok ahahah " rica ederim ne demek.." demek istemiştim de Türkçe kafasıyla düşündüm 😂 ondan çeviri doğru olmadı galiba ahahha bizim burada böyle diyebiliyoruz
Okii dəyməzz !! 😂 Ksde mi? 🥺 Bu benim öylesine kullandığım hesap ya aktif değilim öyle kendi hesabmi silmiştim. ama istersen instadan arkadaş olabilirzz 👍🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanitlarimi sildin demek kendine emir verilmesi hosuna gidiyor sanirim seni koruyanda kabahat.
Ya tamam tartışmayın Aslı
Onun yorumunu da silseydin o zaman o bana hakaret etti. Tek benimkini silip ona torpil gectin resmen. Ben de seni iyi cocuk sandim memleketini soruyorum. Tanismaya calisiyorum yaziklar olsun.
Ya ben kimsenin yorumunu silmedim, gerçekten
O senin yorumunu sildi sandım hatta
Umarim sana da cemkirir sacma sapan sekilde dersin ki asli hakli o sahis.
Anlamıyorum, neden tartıştınız ki?
Okumadim mi bize emir veriyor sanki babasinin sitesi kibarca baska yerde konusurmusunuz dese neyse. Bir de sonra hakaret etti.
Gurur olan her insan emir almaktan hoslanmaz diye dusunuyorum
İkinize de saygı duyuyorum, kimsenin yorumunu silmem bunu bil sadece. Ve iyi çocuk olduğumu düşünüyorum )))
Ne komik o sana saygi duysa ozelde konus demezdi ama neyse. Iyi cocuk oldugunu kendin demen sence etkili mi ayrica nasil birisin ki bunu emin olarak soyluyorsun cunku bunu baskasi demesi daha dogru?
Ne yaparsa kendisi bilir, büyüklük bana kalır.
Bunun buyuklukle alakasi yok kendine saygiyla alakasi var ben olsam sahsin yorumunu silerdim cunku hem senim sahsina hem benim sahsima gurur kirici bir emir vermeye calisti. Tipen masum birine benziyorsun o insanlari ben cok iyi bilirim belki sen bilmiyorsun.
Yorumların nasıl silineceğini bilmiyorum hiç
Kose 3 nokta var ya oraya bunu gormek istemiyorum diyince siliniyor.
İyi diyelim iyi olsun gardaşim 10/10 verdim
Teşekkür ederim kardeşim ))
Sana 10/10 veriyorum yakışıklı çocuk.. yurtdışında olduğum için bayram havası uğramadı bize, sıradan bir gün gibi geçiyor.
Teşekkür ederim, hangi ülkedesiniz?
Amerika
Sağ ol el... cim seninde bayramın kutlu olsunnn. Puanim 10 uzerinden 10. Baya yakışıklı olmuşsun he ahhwhw böyle olduğunu bilmiyodum ahhaha
Hahahha, tanışıyoruz sanırım
Eh gibi gibi kısa bir sohbet geçmişti aramızda önce. normalde bilemezdim de şans eseri fark ettim bu kişinin sen olduğunu. Garip işler işte 😂. Bişi sorcam sen tcde mi yaşıyorsun yoksa hala yurt dışında mi ya? Bunu çözemedim. ( Cevaplamak zorunda değilsin)
Gerçekten kim olduğunu çok merak ediyorum. Yurtdışında yaşıyorum
Hadi ipucu veriyorum 😂 geçen yil buradan değil başka bir sosyal medya platformundan konuştuk bir konuda tavsiye almışım sizden veee çok güzel yazmışsıniz ( teşekürler tekrardan) eğer konuşmaları silmediyseniz bulabilirsiniz 😂Kolay gelsin ahahah 😂
Olabilir mi acaba? 😂 Belkidee bilemicem ahahah
Eğer oysan bu gün mesajları okudum, kendime dedim ki nasıl da güzel yazmışım 😄 bu kadar tesadüf olamaz herhalde
Aynen bende baya beğenmiştim ondan dolayı ne yazacağımi bilemeyip teşekkür edivermisim sadece pardon 😂😂. Tekrardan teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim, her zaman 🙏🏻🙂
Fotoğrafa yorumun için de ben teşekkür ederim 😄
Xahiş edirem nə dəmək 😂😂 hahahha
"Lütfen" demek, ne oldu ki 😄
Ya yok ahahah " rica ederim ne demek.." demek istemiştim de Türkçe kafasıyla düşündüm 😂 ondan çeviri doğru olmadı galiba ahahha bizim burada böyle diyebiliyoruz
Ahahhaha, rica ederim bizde "Dəyməz" diyebiliyorsun
Gizliden çık takipleşelim zaten tanışıyoruz :D
Okii dəyməzz !! 😂 Ksde mi? 🥺 Bu benim öylesine kullandığım hesap ya aktif değilim öyle kendi hesabmi silmiştim. ama istersen instadan arkadaş olabilirzz 👍🏻
Biraz yorucu ama güzel.
Foto iyi. Fake sanmıştım
Teşekkür ederim ))
Rica ederim
Berbat geçiyor elhamdülillah
Neden kardeşim
İyi bayramlar foto iyi
Bayram kutlamadığım için sıradan
Maşallah maşallah ❤️🔥
İdare ediyoruz diyelim... senin nasıl
Çok yakışıklısın😋
Teşekkür ederim, bu arada takipinde varım :D