Diğer Gününüz nasıl geçiyor gençler? _Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Mutlu bir haber aldık yüzümüz bugün de güldü be aga Güncellemeler+1 yıl Geceler nasıl 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Gncell Gününüz nasıl geçiyor gençler? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Yani masallah ama kanka böyle şeyler zaten har zaman olmuyor böyle ulu orta anlatıp ta nazar etme kendi kendine 😄 1 0 Yorumla
Gunahpoint Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Fena değil 1 1 Yorumla _Katherina +1 yıl Ahahah çok güzelsin baby 😍😂 Yorumla
RuhunBedeLii Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 923 cevap paylaştı. Suanlik muazzam özellikle dün geceden itibariyle 🤭🤭 1 0 Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yaz bitti, yağmurlar başladı, havalar soğudu, işteyiz. Kısacası; İç güveysinden hallice... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dün akşam bir, bu sabah bir kötü haber aldık. Ben çok uykusuzum. İzin günümdü çalışmak durumunda kaldım.Hayat yine de devam ediyor 💪🏼 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi haberlerin daim olsun ayrıca Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Senin kadar olmasada güzel. 1 4 Yorumla TeslaDaVinci +1 yıl Showtv yi aç. Yorumla _Katherina +1 yıl İzledim o filmi 😴 Yorumla TeslaDaVinci +1 yıl O filmdeki en yakışıklı erkek kim Yorumla _Katherina +1 yıl Aman banane ya Yorumla
karizmayabak Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Pek gülmemişsin ama 😄 1 4 Yorumla _Katherina +1 yıl Tebessüm ederim öyle yapmacık gülmem Yorumla karizmayabak +1 yıl Yapmacık gülmek dişlerini göstererek gülmekse yapmacık gülmelisin sana daha fazla yakışır 😄 Yorumla _Katherina +1 yıl İşte yakışmıyor yani ben yakıştıramıyorum kendime böyle iyi 😂 Yorumla karizmayabak +1 yıl Sen nasıl rahatsan tabi öylesi daha iyidir. 😂 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Diğer konusunda 727 cevap paylaştı. Kız masallah gün geçtikçe güzelleşiyorsun sen 😘💗 1 2 Yorumla _Katherina +1 yıl Senin tatlılığin nolcak piki 😍bebekimm Yorumla everkeğii +1 yıl Yiaaa yirim 😍😘💗 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl 13 gün önce aldığın mutlu haberi şu an hatırlıyor musun? 0 0 Yorumla
Mr_Mentalist Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Çalışmaca kim güldürdü bakiyim yüzünü o güzel haberle ☺️ 1 0 Yorumla
YıllarSonraYeniden Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Bence bir transa göre çok iyisin 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karantinada 😂 hayırlı olsun diyelim o zaman ;))) 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı. biri mi geliyo ne var o köşede çatlıcam 1 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. Sen iyi ol güzel kadın 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Sıkıcı kış geldi ya şimdi iyice içimiz kararır 😂 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Günüm Çok İyi Geçiyo Senin Günün Nasıl Geçiyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 23 luk gari gibi durmisen.. sanki 30 sen? 1 1 Yorumla _Katherina +1 yıl Evet fotoda büyük çıkmışım
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sıkıcı iş stresi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Adamsın kanka üniversite için çalışıyorum 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bir haber ki Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sıradan.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Yani masallah ama kanka böyle şeyler zaten har zaman olmuyor böyle ulu orta anlatıp ta nazar etme kendi kendine 😄
Fena değil
Ahahah çok güzelsin baby 😍😂
Suanlik muazzam özellikle dün geceden itibariyle 🤭🤭
Yaz bitti, yağmurlar başladı, havalar soğudu, işteyiz. Kısacası; İç güveysinden hallice...
Dün akşam bir, bu sabah bir kötü haber aldık. Ben çok uykusuzum. İzin günümdü çalışmak durumunda kaldım.
Hayat yine de devam ediyor 💪🏼
İyi haberlerin daim olsun ayrıca
Senin kadar olmasada güzel.
Showtv yi aç.
İzledim o filmi 😴
O filmdeki en yakışıklı erkek kim
Aman banane ya
Pek gülmemişsin ama 😄
Tebessüm ederim öyle yapmacık gülmem
Yapmacık gülmek dişlerini göstererek gülmekse yapmacık gülmelisin sana daha fazla yakışır 😄
İşte yakışmıyor yani ben yakıştıramıyorum kendime böyle iyi 😂
Sen nasıl rahatsan tabi öylesi daha iyidir. 😂
Kız masallah gün geçtikçe güzelleşiyorsun sen 😘💗
Senin tatlılığin nolcak piki 😍bebekimm
Yiaaa yirim 😍😘💗
13 gün önce aldığın mutlu haberi şu an hatırlıyor musun?
Çalışmaca kim güldürdü bakiyim yüzünü o güzel haberle ☺️
Bence bir transa göre çok iyisin
Karantinada 😂 hayırlı olsun diyelim o zaman ;)))
Ehhh işte idare eder senin 😊
biri mi geliyo ne var o köşede çatlıcam
Sen iyi ol güzel kadın
Yorgunum biraz dinlenerek geçiyor
ofiste sana cevap vererek
Sıkıcı kış geldi ya şimdi iyice içimiz kararır 😂
iyiyiz abla sen nassınn
Ne mutlu sana. Mutluluğun daim olsun...
Günüm Çok İyi Geçiyo Senin Günün Nasıl Geçiyo
Yeni başladık bakalımm
23 luk gari gibi durmisen.. sanki 30 sen?
Evet fotoda büyük çıkmışım
sıkıcı sıradan çalışarak
Her daimgüzel geçiyor :))
İyi geçiyor
sen hep gül :)
İyi geçiyor
Yorucu
Sıkıcı iş stresi
Seks, yaparak gecıyor geceler
Mesaj atsana bı bişey sorcam
süpere yakın..
Spotify + karpuz