Bence anayasayı değiştirip Reis yeniden aday olur umarım.
Yüce Padişahımız Tayyip Erdoğan
Süleyman Soylu Beğ
Selçuk Bayraktar Beğ
Vezir-i Azam Hakan Fidan Beğ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence anayasayı değiştirip Reis yeniden aday olur umarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olmaz.
Sinan oğan MHP ya da AK partiye katılırsa oy atarım. İbrahim kalın, hakan fidan,
Parti tutmuyorum ama Selçuk bayraktar seçilmesini çok isterdim.
2028'de cb olmayacak halifelik ve saltanat gelecek. Ömrü vefa ettiği sürece yüce hünkarımız 1. tayyip yönecek daha sonra 1. bilal efendimiz hüküm sürecek allahın izin ile
Hdjwjfjwjfjwjdjsjdnwjfjsjdj olur olurr yallah suriyeyeye
@Mehmtylmz123 Meşruti Monarşi gelecek ztn. Sönük bir cumhuriyet safhası bitmek üzere. Artık 1876 yılında ki gibi Meşruti Monarşi sistemi benimsenecek. Hazırlıklar var.
Kadir Mısıroğlu 2050 yılına kadar Türkiyenin İmparatorluk olacağını söylüyordu. Haklı çıkmaya başladı. Ruhu şad olsun Üstadın
kadir mısıroğluna üstad diyenin babası anonimdir
kemal paşa gibi bir putu reddettiği için mi. kemalin eşcinselliğinden, filistin hezimetine, oradan kemalin yunan dostluguna kadar herşeyi belgeyle anlattı ve milyonlarca kişiyi uyandırdı.
Kahrolsun M Kemal youtube.com/shorts/0gICqX2EK2M?feature=share
bu dediğinin ciddi bir suç olduğunu biliyorsundur umarım. cimer'e şikayet edeceğim derdini hakim ve savcıya anlat
bacım çocugu git araştır Mustafa Kemal'in yaptiklarini
Putunuza kılıç sallamak suç ise en büyük suçlu benim. Kahrolsun Kemal.
Kanunla korudugunuz adamı daha yıkacagız merak etmeyiniz. Kadir Mısıroüğlu gibi yav hücum et nefret et kin duy.
Hilafeti, saltanatı yıkan, kadınların çarşafını yırtan bir adama nefretimiz sonsuzdur. Lanetullahi aleyh..
bacım çocuğuuuu git araştır Mustafa Kemal'in yaptiklariniii
@Mehmtylmz123 Kanunla korunan ölü put M Kemal youtube.com/shorts/PhmE_sCZxlU?feature=share
Lan it Osmanlı'nın son dönemlerini araştır öyle gel Osmanlı son zamanlarında modernleşmisti hilafelik olsaydı bu ülke bu zamana kadar ayakta kalmazdı hadi ordan Arabistan'a şikayet edeceğim seni atamın kurtardığı ülkede nenenin namusunu koruduğu ülkede yasamaya devam ett
Osmanlı'da bizimdir Atatürkte ne bu düşmanlık itt
@Mehmtylmz123 Hakaret etmenini senin ahlaksızlığına baglıyorum. Kemalide sevmiyorum. Benim gibi sevmeyen milyonlarca adam var. Erdoğan mesela Kemale ayyaş diyor.
İçki masasından kalkmayan bir adamın vatanı kurtardıgını iddia etmek ancak sizin gibi inkılap yobazlarına hastır
Erdoğan çünkü CHP henüz akıllanmadı.
Hadi inşaAllah
Selçuk olur gibi