MasterChef ile tanınan Şırdancı Mehmet'i biliyorsunuzdur. Uçakta göğsünde sakladığı şırdanı çıkarıp yediği görüntüler vardı. Bunun üzerine THY, marka değerini düşürdüğünden dolayı kara listeye almış ve Şırdancı Mehmet'e 6 ay bilet satmayacakmış :D

MasterChef ile tanınan Şırdancı Mehmet'i biliyorsunuzdur. Uçakta göğsünde sakladığı şırdanı çıkarıp yediği görüntüler vardı. Bunun üzerine THY, marka değerini düşürdüğünden dolayı kara listeye almış ve Şırdancı Mehmet'e 6 ay bilet satmayacakmış :D

gündüz programlarında şebekliğin maskaralığın dibine vurunca insanlar bu ve bunun gibiler de böyle şebeklikler yapacaklar illaki. Çünkü reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile yaşanılan bu yüzyılda insanlar her şeyi yaparlar gündemde kalabilmek için..
Yorum yapan, bir de uzun uzun yazan arkadaşa hitaben yazıyorum. Eleştiri kaldıramayacaksan, cevap verilmesi zoruna gidecekse ya hiç yorum yazmayacaksın ya da bok atarken yorum yapma kısmını kapatmayacaksın tatlım. Herkes bilmediği her konuda profesör maşallah. Sosyal medyadan veya dışarıdan gördüğünüz şeyleri değerlendirmeden önce problemlerin en altına kadar inerseniz cahil damgası yemezsiniz.
Cevap
65Cevap
Sonradan görme böyle oluyor gadası. Yerinde bir karar olmuş.
Hayır ben sevmiyorum ve izlemiyorum zaten bu programı
Masterchef'i izlemedim. Bunu da tanımıyorum. Video çekmesi saçma bence ama eğer yasal olarak prosödürlerde değişmediyse streç filme sarılmış olmak şartıyla alınabiliyor. Streç filme sarmış bu yasal olarak bir engel değil yiyebilirde bu da engel değildir.
Çok önemsiz bir sebeplerden dolayı saatlerce havada tur atıp yüzlerce yolcuyu mağdur etmek şirketin marka değerini düşürmüyor demek ki.
Sağlam bagaj verip, insan gibi bagajları koymak yerine fırlatarak atıp bagajların kırılması hasar alması gibi sebepler şirketin marka değerini düşürmüyor sanırım.
Kabinde ki hatalar düşürmüyor sanırım.
Liyakatsizlik ve mobbingten kaynaklı sebepten dolayı intihar eden gencin yaşadıkları düşürmüyor sanırım.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bak meselâ bu kötü reklam sayesinde tüm Türkiye'ye adını duyurmuş oldu. Peki kitap yazdığı için ödül alan kaç kişi tanıyor bu ülke? Demek ki neymiş? Para uğruna kötüde olsa reklam yapmak sadece haber yapılanların değil, haberi yapan medyanın da amacı para uğruna güzel olan olayları değil, iğrenç olan olayları tercih etmesiymiş asıl mesele. Eğer bir toplumda bu tarz olaylar kaile alınıp haber olarak servis ediliyorsa bu medyanın ve toplumun büyük bir kısmının kültür seviyesini gösteriyor demektir.
Yorumları okudum benim gibi düşünen çok var. Bu herifi sevmiyorum bildiğin boş birisi, konuşmasıda itici, komik zanediyor kendisini ama bildiğin itici. Ben eskiden izlerdim programı ama artık izlemiyorum sırf mehmet şefin yarışmacılara insan yerine koymaması ve acunun birsürü sebepler yüzünden ondan haz etmiyorum ve 2 yıldır TV8'i boykot ediyorum.
Saygısız insanlara tahammülum yoktur. Toplum olarak nereye gidiyoruz bilmiyorum. İnsanlar sosyal medya bağımlısı olmuş. Fotoğrafta çeksen bile karşındaki kişinin izni olmadan yapılmaması gerekir. Çok çirkin bir davranış. Şırdan sevmiyorum.
Tipi zaten kaçak mülteci gibi. THY en doğrusunu yapmış. Güvenlik zayifeti hayata mâl olur. Bu kabul edilemez. Bu şırdan geçiren, yarın silah geçirir. Bu işin şakası olmaz. Durulacak yeri bilmek gerek. Her şeyinde bir üslubu var..
Şırdan meselesi diilki yemekteyizden sonradan görme memede işim. olmaz yarışma da bile saygısızlık yaptı kendini Mehmet şef yapanlara bide rest çekip geri adım atması paragöz olduğunu gösterdi referansı masterşef inanamadım.
ben zaten bu hava alanı uçak sahipleri ayrı bir devlet çok saçma kuralları var aşırı derece aç gözlüler kendilerini devlet hükümet millet daha üstün görüyorlar el atmak lazım
Bizim halk bu gibi d4varları ünlü yapmaya bayılıyor
İsabet olmuş. Ağırlığını taşıyamayacağınız ortamlara girmeyin. Sonra eğreti duruyor. Köy otobüsü değil orası.
Ben olsam ömür boyu men cezası verirdim herşeyin bir yeri vardır bizim insanımız bir şeyin b.. knu çıkartana kadar uğraşmasa olmaz
Neyin kafasını yaşıyorlar ya. Cidden böylelerini ünlü yapmak bizim milletimizin ne kadar boş ve gereksiz şeylere ilgilendiğini gösterir.
Bir kere şırdan yemeye gittim, bir ısırık aldıktan sonra nasıl yuttum hiç bilmiyorum. Nasıl yerler aklım hala daha almıyor.
Fenomen olmak için her şaklabanlığı yapar bu adam ve yapıyorda. Rezillikten başka bir sey değil. Sonradan görme bunun gibilere deniyor.
Türk Hava Yolları da çok ayıp etmiş yani 6 ay ceza mı olur? Şunu düz hesap ömür boyu yapın olsun bitsin işte.
Kendi muhitinden çıkamasın kalsın kendi dükkanında.
Bu adamı masterchef de gördüğümde hiç sevmedim çok itici geldi konuşma tarzı falan hatta sefin yemeğine laf etmişti bide uste çıkıyor du bence hakketti cezası
6 ay bilet alamaz. Gider 7. Ayda alır biletini. Şırdanı donundan çıkarır bu sefer.
sevmem
bu tip görgüsüz seviyesiz insanlardan da hoşlanmam
ömür boyu kara listede olmalıydı
Şov uğruna yapmayacakları şey kalmadı bu pisliklerin
Adamında çokta umrundaydı sanki vip uçak kiralar yine uçar.
Gündemde kalabilmek için ne yapacaklarını şaşırdılar Allah yardımcıları olsun
Bu adamın vizyonu 000 kim neden bunun restoranına gider anlamıyorum.
Kendini rezil ediyor bu sadece ya madara etti iyice kendisini
Bu adamı hiç sevmiyorum görgüsüz ya şırdan da sevmem hiç yemedim
Hiç sevmediğim bi tip , yıllar öncede görüyordum kültürü onun öyle eğitemezsiniz onu
Ben olsam ömür boyu havacılıktan. men ederdim.
Gösteriş budalası hıyarın teki.
sevmiyorum ve bu slklqrin paylasilmasina da karsiyim
Bu adama zaten çok uyuz oluyordum şimdi daha da uyuz oldum
Kibarca belirtmem gerekirse ne saçma insanlar var lü dünyada
Thy de kalitemi varmış varoşların ulusoy firması haline geldi
@miss330 bütün varoşlar thy de kırrolara hizmet ediyorlar nooldu dürrük zorunamı gitti
Bu adam sırf dikkat çekmek adına kendini rezil editor
Böyle insanlar çok cahil görgüsüz en tilt olduğum insan tipi
THYnin nasıl Türkiye’nin en büyük markası olduğunun özeti
Komik bir olay olmuş 😅
Hiç yemedim ama sevmem de
iyi olmuş bu adamı her yerde görmekten sıkıldım
Tam bir pislik herif yaa
Bu adamı Master Chef e aldılar bir de , şaka gibi.
Hiç yemedim. Yiyeceğimi de sanmıyorum artık.
İğreniyorum bu heriften
İyi olmuş para cezasi da kessinler
Bu adamın tedaviye ihtşyacı var
İyi yapmış. Çok gıcık biri. İşi gücü şov
sevmem
thy güzel bir duruş sergilemiş
Sevmem yaptığı da bencr doğru değil
Vasat lık ve cehaletin vücut bulmuş hali bu zat
Nasıl reklam yapacağını şaşırdı bu herif de
İyi ki başka birsen zannetmediler
Ben olsam ömür boyu vermem bilet buna
İyi olmuş şımarık kıroya.
Masterchef izlemediğim için şahsı tanımıyoruz.
Şu adama kadar embesil insan yoktur
Boş beleş insandan derleme mide eti sevmiyoruz
bunları ünlü yapanlar utansın ne diyelim
Hahahahah komik adam ya
Gündem olmak için her b. ku yapıyolar.
Bayılıyorum sakatata
6 ay bilet alamasa ne olur ki? Firma cok
Şırdan gibi o tarz şeyler hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?