Arkadaslar bana özet halinde kısaca açıklayiniz
Anarşist solcu
Faşist sağcı ne demek?
Anarşist solcu
Faşist sağcı ne demek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle özetle anlatılmaz. Çünkü eğey birbirine girdi.
Genel anlamıyla sol, emeğin, emekçnin iktidarını savunur. Patronlara karşı işçi sınıfının iktidarını. İktidarda ise, halkın refahının adil dağılımı, bilimsel ve sınai gelişme vs öngörür.
Sağ ise, patronların egemenliğidir. Mevcut düzeni tüm adaletsizlikleriyle bu sınıfın lehine sürdürmektir. Faşizm, sağcılığın en olağanüstü hâlidir. En gerici ve totaliter rejimlerdir.
Cevap
4Cevap
Türkiye'de sağ sol bitti. Anarşist sol devlet merkeziyetçiliğine karşı durur. Faşist sağ ırk temelli siyasettir
Bunların hepsi boş iş yaşasın türkçülük
Yaşasın türkçülük anans. km andullah öcalan!!!
Türkçülüğün kimisi solcu olur tamamı sağcı değil
Sagci olan türkcu değildir zaten
Ne sağcıyım ne solcuyum. Açıkçası solculuk deyince şimdiki nesilin aklına chp, kılıçdaroğlu falan geliyor. Ben atatürkçü milliyetçiyim. Şu an ki chp den utanıyorum. Bence Atatürk olsa da onların yüzüne tükürürdü.
@Hullanza atatürkçüler solcuyum diyor türkçüyüz atatürkçüyüz diye slogan atıyorlar
Neyse abiler gelin kahve ısmarlim
Ben sağcıyım türk milliyetçisi ve islamcı ama bazı türk milliyetçileri solcu oluyor kendim gördüm duydum
Yanına touch blue?
O da güzel
Atatürkten fazla haz etmem antisolum çünkü sola çok karşıyım
@pistantrogobist
Atatürkçülük, yıkılan bir imparatorluğun geride bıraktığı harabeden, çağdaş bir ulus-devlet kurma mücadelesidir. Türkçülüğe yaklaşmışsa da, daha çok devletçi, kalkınmacı bir ideolojik yapıdır. Atatürk, bu şartlarda, Türk halkının modernleşmesi için son derece isabetli hamleler yaptıç
Arkadaşım siz insanları kişiselliğiyle yargılıyosunuz yok işte medrese kapatmış içki içmiş dinsizmiş bilmemne
Bide icraate bakmak gerekir
Türkçüyüz diye atatürkü sevmek zorunda değiliz
Bos işler bana göre
uzak olsun
Sagci misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?