Bildiğiniz çoğu bayrakta sadece renkler var bazıları ise aralarında bağ olmamasına rağmen birbirine aşırı benziyor ben bir bayrak yapacak olsaydım aşağı yukarı veya yan dizilmiş renkler yerine güzel renkler seçip üzerine güzel desenler eklerdim

Bildiğiniz çoğu bayrakta sadece renkler var bazıları ise aralarında bağ olmamasına rağmen birbirine aşırı benziyor ben bir bayrak yapacak olsaydım aşağı yukarı veya yan dizilmiş renkler yerine güzel renkler seçip üzerine güzel desenler eklerdim

Tarihte köklü geçmişleri olan toplumlar da simgeler üzerinden rakiplere gerekli gördükleri mesajları verme davranışları mevcut. Bir konuda, bölgede, ideoloji ya da yönetimde ki haklarını belirtmeye çalışıyor.
Bu köklü tarihten uzak milletlerin ister kendileri isterse dünya süper güçleri tarafından masabaşında kurulurken temel renklere atfetebilecekleri fikirlerinden başka seçenekleri olamadı maalesef ellerin de.
Düz renklerin kafada kalıcılığı daha yüksek olduğu için olabilir, Teknoloji o kadar ilerledi ki resim yapan yapay zeka botlarına bana bayrak yap desen bile yapıyor zaten.
Cevap
2Cevap
Belki de öyle seviyorlardır
Bizimkinin anlamı var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?