aynen hizbullahçılar kafa kesenler şeriatçılar kazanacak erdoğan diye gülün siz 15 mayısta sokağa başınız açık çıktığınızda da kafanız kesilirse ağlamayın
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle bir şey olmayacağını sende biliyorsun, en azından pkk ya verip şehit annelerinin ahını almıyoruz!!
bunu şehit annesine aşağılarcasına ev anahtarı veren adamı tutan biri mi söylüyor öyle şey gayette iyi olacak biliyoruz siyasetle din birbirine karışmamalı
Şivan perverle barzaniyle türkü söylerken aponu kardeşi kırmızı bültenle aranırken trt1 konuk olmasından , otobüs üstünden sınırlardan gelen PKK Layla iş birliği yapıldığından buyana kandile oy cümleler saçma ozaman nerdeydi bu halk derim susarım.
İyice bi araştır derim türk siyasetçilerini pkkyı, pkk nasıl kurulmuş kimler desteklemiş abdullah öcalan kimmiş Atatürk ten sonra günümüze kadar araştır
Bu söylediklerime chpde dahil sen Türkiye'deki siyasi partilerin nasıl olduğunu henüz bilmiyosun, marshal yardımları sonrası ful bright anlaşmasını araştır, siyasi partilerin ne halt olduğunu anlayacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende akp ye verdim bende gurur duyuyorum Erdoğan'a verdikleri için🇹🇷
Allah razı olsun canım 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Türk olmaktan şeref duyarım
Bende kuzum
aynen hizbullahçılar kafa kesenler şeriatçılar kazanacak erdoğan diye gülün siz 15 mayısta sokağa başınız açık çıktığınızda da kafanız kesilirse ağlamayın
Öyle bir şey olmayacağını sende biliyorsun, en azından pkk ya verip şehit annelerinin ahını almıyoruz!!
bunu şehit annesine aşağılarcasına ev anahtarı veren adamı tutan biri mi söylüyor öyle şey gayette iyi olacak biliyoruz siyasetle din birbirine karışmamalı
Chp şu an pkk ne derse onu yapıyor aynı tepkiyi ona da koy o zaman tamam mi Atatürkçü bende çok seviyorum ama partisini mahvettiler
ne dediler de yaptılar söylesene
maalesef ben öyle düşünmüyorum oğan ile beraber %55 lik kesim için evet ama geri kalanına yazıklar olsun
Sinan oğana verdim içim rahat
O da iyidir
2 . tura kalırsa sinan oğan belirliycek sonucu
İnşallah erdoğan olur en azından pkk almasın ya
Şartları olacak sinan oğanın kim levankaşırsa ona verecek
Bizde hdpyi kilit yapmak yerine kilit olduk:)) oğan🤘🏻 ikinci tur erdogan..
❤❤❤❤❤🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
burada bari siyaset yapmayın
Siyaset değil pkk diyorum, hepimiz karşıyız sonuçta
Şivan perverle barzaniyle türkü söylerken aponu kardeşi kırmızı bültenle aranırken trt1 konuk olmasından , otobüs üstünden sınırlardan gelen PKK Layla iş birliği yapıldığından buyana kandile oy cümleler saçma ozaman nerdeydi bu halk derim susarım.
O olay öyle değil iyice araştır kardeşim çözüm süreci farklı bir olay, chp ye karşı çıktın mı devletine böyle olduğun kadar?
Çözüm süreci dediğin PKK HDP ile anlaşmadır ki ne tesadüf 5 veya 6 ay sonra seçimler vardı , kusura bakma PKK ile çözüm olmaz.
Neyin ne olduğunu bilmeyen bir genç kızımız daha
Her şeyin farkındayım, kandilin desteklediği bir adama oy vermedigim icin, şehit annelerinin ahını almadığım icin vicdanım çok rahat🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
İyice bi araştır derim türk siyasetçilerini pkkyı, pkk nasıl kurulmuş kimler desteklemiş abdullah öcalan kimmiş Atatürk ten sonra günümüze kadar araştır
Pkk ile iş birliği yapan Chp ye bir şey söylediniz mi peki?
Bu söylediklerime chpde dahil sen Türkiye'deki siyasi partilerin nasıl olduğunu henüz bilmiyosun, marshal yardımları sonrası ful bright anlaşmasını araştır, siyasi partilerin ne halt olduğunu anlayacaksın
Ayyynen öyle. ✨️
Sağol canim🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤❤❤
Ne demekkk.