Millet terö…. ten medet umar olmuş 35.000 Türk’ün katili

Millet terö…. ten medet umar olmuş 35.000 Türk’ün katili

PKK nın kuruluş sürecini okursanız aslında Kürt vatandaşlara başta ne denli zulüm yapıldığını görebilirsiniz dindardır mesela Kürtlerin çoğu Öcalan kitabında şunu der "İslam Kürtlerin kimliklerini unutmalarına neden oluyor" bu yüzden kuruluşunun ilk tarihlerinde Kürt halkı ile çok sürtüşmüştür imamları ve öğretmenleri suikast ile katletmiştir. İkinci dönemin başında yani deyim yerindeyse halk ile bütünleşme döneminde dini ön plana çıkarmıştır Kürtler de geçmişi neredeyse unutup bir anda örgüt onların iyiliği içinmiş gibi algılar. Öcalan halka dindar gözüküp Kürtlerin desteğini almış olur sonuç olarak.
Cevap
4Cevap
Kürtler çok saf insanlar Abdullah Öcalan veya Selahattin Demirtaş'ı kendi siyasi başları olarak görürler. Yani buda cehaletten kaynaklıyor. Kürtler hâlâ bile Abdullah Öcalanin niyetini bilmiyorlar turkiyeyi bölmek istediğinin farkında değiller elalemin safoloz çocuklarını bir hic uğruna dağa çıkarttıklarinin farkında değiller kürdüm ama cahil değilim neyin ne olduğunu biliyorum o yüzden desteklemiyorum ve sevmiyorum da
Bazı Kürtler bölünmek istiyor zaten
Hepsi sevmiyor iyi ki. Apocular için konsantrasyon kampları kurup hepsini devlet için çalıştıralım. Belki akıllanırlar.
Sieg heil!
Hepsi sevmiyor ama seven kısmıda az değil lider gibi görenler var
Erdoğan bunlara çok taviz verdi onun için benden değil
Olum Suriyeliler burada göbek atarken bizim askerimiz orada ölüyor bu adamın peşinden gitmeyin o kadar ülkeyi soydu soğana çevirdi zaten 😅
Acaba neden?
Zor bir konu değil ama anlamak güç ister.
Kürtlerin önemli bir kısmına ulaştı. K8saca cevap bu.
Neden 35.000 Türkü öldürdü diye mi
Siyasetten de tarihten de psikolojiden de uzak dur sen.
Ciddiyim bak.
Kürtlerin hakkını savundu diye mi silahla mı savunmuş hakları Kürt halkını savunduysa neden Kürt ailelerini öldürdü buyur açıkla beni bilgisiz gibi sanma bildiğimiz çok şey var
Bilgisiz sanmadım. Herkes az da olsa bir şeyler bilir. dediğimi yap veya yapmakendin için yapacaksın.
Soruna da açık ve net cevap verdim.
Cevap nerde vermişsin aga
Kürtlerin önemli bir kısmına ulaştı yazdım.
kürtlerin hepsi değil ama beyni yikanmis ve devletin zulmunu gormus kürtler seviyor genelde.
Devlet zülum etmiş mi?
chp ve cunta hukumetler zamaninda asimile politikasi guduldu, pkk birden bire hortlamadi
Ulan su kürtlere gosterdiginiz tepkinin 10 da 1 ni multeci her tarafa arapca tabela asanlara gostermediniz
onlar 50 bin insanimizi mi katletti
Gösteriyoruz devlet göndermiyor biz napalım daha onlar daha beter
@HepinizeKüstüm cok fazla hikaye okumussun bu konular seni asar
Apo 35.000 askeri katletmedi mi?
Ben apoyu savunmuyorum ben sadece kürt halkina gecmiste zorla turklestirmeye calisan zihniyete kizginim
Onlar yüzünden Türk-Kürt ayrıldı deniyor zaten
@HepinizeKüstüm Arap çölleri için verilen şehitlerin sayısı yeter mi sana tarih bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz.
@NeolitikHaber arap colleri dedigin mekke medine ise yallah ermenistana
@NeolitikHaber Arapların 100.000 Türkü kılıçtan geçirmesinden bahsediyorsun galiba dostum
@HepinizeKüstüm Arap çölü Arap çölüdür farkı ve değeri yoktur. Ermenistanı Türklere yaptıklarından dolayı zerre sevmem siz gidip Araplar ile yaşayabilirsiniz gerçi 13 milyon tanesini besliyoruz ülkede burada da kalabilirsiniz farkı yok
Talkan ve curcan katliamlarının yanında güncel şehitlerden bahsettim ağırlıklı olarak o zorla inançlarına geçirmek için yaptıkları bir hamle kılıç zoruyla kendi inancımızı bıraktırdılar o bambaşka bir mevzu ama sayılır mı evet
boş beleş konuşma artist. ne kadar islam karsiti varsa bu sitede Türk faşizmi adi altinda musluman dusmanligi yapiyor bunu da mutleci dusmanliginin arkasina saklanarak yapiyor.
Türkler kilic zoruyla din degistirecek olsa bugun musluman kalmaz herkes kemalist olurdu.
@HepinizeKüstüm Türk faşizmi diye bir şey yoktur Türkçülük vardır. Ve bir Türk Arap inançlarına esir olmamalıdır örneğin Alparslan Türkeş gibi bir insan var açın okuyun zorla inandırıldınız kimse seve seve inancını terk etmez soydaş Atalarımız katledildi ve Arap boyunduruğu altında kaldık kalmaya da devam ediyoruz İran'ın battığı pislikten sonra sıra bize geliyor izin verir miyiz asla. Önce anayasa da bu işi çözmeye çalışacaklar ama burası Türkiye CUMHURİYETİ yemez öyle kolay kolay araplaşmayız geçmişte kaldı onlar ayrıca mülteci din kardeşlerinize gidin başka yerde bakın bizim sorunumuz değil.
nihal atsiz alpaslan turkese kaybettigi zaman Allah tanriyi MHP den kovdu demistir. dinsizligini din uzerinden yap. zira ben nasil Turk dogmayi secmediysem sen de secmedin. bos beles irkcilik yapma marifet gibi.
@HepinizeKüstüm kemalizmi din sanan bir varlık ile muhatap olma gereksinimi duymuyorum.
kemalizm bir dindir, chp nin 6 oku imanin 6 sarti yerine koyulmustur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?