Proje insanın beynine kablolar ve verici tarzı çip vs. takıp insanların işlerini direkt olarak beyin gücüyle teknolojiyi kullanıp daha pratik ve hızlı şekilde görmesini amaçlıyor. Tabii bunun yanında insan beyninin potansiyelinin tamamına yakınını aktif etmeye çalışarak daha bir çok şeyi de hedef alıyor. Geçen senelerde birçok sayıda maymun deneğin ölmesiyle gündeme gelip hayvan hakları savunucuları gibi taraflardan tepki almışlardı. Buna karşın geçtiğimiz haftalarda deneylerde insan deneklere geçilmesi için izin almışlardı. Siz güzel kızlara sorum:
1-) Projeyi nasıl buluyorsunuz sizce heyecan verici mi yoksa distopik bir gelecek mi?
2-) İnsan deneklere geçilmesi izni mantıklı mı?
3-) Deneyler sırasında zarar görecek (sorumluluk kabul etmiş olacaklar) insanlara değer mi?
1-) Projeyi nasıl buluyorsunuz sizce heyecan verici mi yoksa distopik bir gelecek mi?
2-) İnsan deneklere geçilmesi izni mantıklı mı?
3-) Deneyler sırasında zarar görecek (sorumluluk kabul etmiş olacaklar) insanlara değer mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
insanların işlerini direkt olarak beyin gücüyle teknolojiyi kullanıp daha pratik ve hızlı şekilde görmesini amaçlıyor diye bilgilendiriliyoruz ancak teknoloji ile insan beynine hakimiyeti saglayarak insanlara "olmayacak " işleri gordurmek olmyaldigini nereden biliyoruz?
Olmayacak fiilinin karşılığı ;normalde ikna olmayacağı her şey olabilir..
Evet yeni değil 1 hafta olmuştur elin Musk dâhi biri insanları kontrol etmek için müthiş bir fikir ama kimse farkında değil
Neyin farkında değil
Mal insanlar adamın amacı belli zaten neyse bırak mallar atlasın belki kurtuluruz
Adamın amacı ne?
Yaş 19 gençsin de bende 18 olm bizim nesil ne ara bu kadar canım onu anlamıyorum biraz okuyun araştırın bu beynimiz dünyadaki bilgileri yese bitirse doymaz sorma öğrenmek için çabala hazır keke konmayin kendi kekimizi yapın.
Cümleden hiçbir şey anlamadım ya
Off off zaten herkes anlamaz benim cümlelerimi her cümlede bir şifre var da sen okuduğunu anlamamışsın şifreleri nasıl kirican geliştir kendini yoksa ileride benim kurbanım olursun nice Elon musklar var 😉
Ndoshsisjowh9s lan ne mal adamsın
Mal değilim fazla zekiyim de neyse zaten anlamayacaksın sabaha unutmuş olursun 😏
Tamam senle konuşalım bu zekadan yararlanmak isterim
Ayn uyu rüyana çip takicam ben
İnsta ver yazacağım yarın
Gerek yok gizlilik iyidir ileride sorun olmaması için
Tamam ya sanki interpole vereceğiz resimlerini
Güldürme beni bilgisayar kod vs kullanmakta iyi olduğumu tahmin etmiş olamam gerekirdi ama neyseee yazma bana bu kadar canım görmekten yoruldum kalk git kitap oku bari
Lan hadi ordan Allah ın Habeş maymunu bunun kodla ne alakası var inanamıyorum bu kadar mal olamazsın ya bir de emoji falan atıyor canım her kelimenden anlaşılıyor nasıl bir spastik olduğun iki dakika insan gibi davrandık Allah etti kendini.
Ahh Bizim neslin en büyük pislik bide cahil Allah kahretsin dangalak yazma bı daha sadece aptal neysee cahil bilmeyen biriyle ugrasilmaz naş bb bide diyo kod ne alaka bilmediğini belli etme bari yazdığım kelimelere acıyorum son iyiligim olsun git biraz araştır şehir salağı
Ya boş ver hala konuşuyor zaten küfürler sansürleniyor sana sövmekten randıman alamıyorum gece gece adamı delirtme cahil diyor e aınakoduğum söylesene ne alakası var kodun konumuzla
Yazma s@laksin yazma bilmeyene öğretirsin öğrenir ama cahile öğretemezsin
Bilmeyen cahile hiç hiç öğretemezsin
Lan konuşma artık y4rram sus hala cevap veriyor aınakodumun hilkat garibesi
Pardon annene seslendin sanırım e tâbi sen sık sık duyuyorsun bu kelimeyi yanlış mıyım ajajaj😉😏