Düzgün kiracısını kadir etmeden, devletin belirlediği enflasyonluk ölçüde fiyatları makul artıran, ev sahiplerine sözüm yoo onlar başım gözüm üstüne.
Laakin tamam kriz var ekonomik olarakta iyi değiliz , kimse evini kiraya bedava versin demiyoruz kabul ama
Kirayı 3 ten 8e ,5 ten 10 a çıkaran, vicdansız kafasına göre fiyat çeken köpek yaşamaz yere 12 bin yazan ev sahiplerine ne demeli?
Tabii ki mültecilerin de etkisi var devletimiz bir an önce bunları göndermeli.
Devletimiz başımız üstüne ama bazı yanlışlar da var illaki bunların düzelmesi lazım..
Ayrıca Sayın devlet büyüklerimizden kendi şahsi fikrim şudur katılır mısınız bilmiyorum
Kira fiyatlarını ticaret bakanlığı ev sahiplerinin ödediği vergi üzerinden almalarını sağlasa, birde belli M2 ye göre şu fiyattan fazla veremezsiniz dese belli fiyatlar düşer..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çözüm önerileri
Aslında görünmeyen tetikleyiciler emlakçılar. Komisyon alabilmek için ev sahiplerine bu fikri onlar veriyor…Çıksınlar diye…
Ah ah hanımefendi ne çakallar, cakalliklar var aynı yöntem araç fiyatlarındada var manipülasyoncular
Ama devlet artık bir müdahale etmesi ipin ucu Kaçtı maalesef
düşmez düşmezzz benim kiracım kendisi 2 binden 4 bin yaptı sesim çıkmadı :D :D :D :D