Gündem Sizce en iyi gazeteci hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İsmail Saymaz Cüneyt Özdemir Fatih Portakal Nevşin Mengü Fatih Altaylı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce en iyi gazeteci hangisi? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. İsmail Saymaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tarafsıza en yakın ve öz eleştiri yapabildiği için cünet derim. Bana görede öyledir gazeteci ne kadar Gerçek anlamda tarafsız olur verdiği bilgileri tuttuğu tarafa göre eğip bükmez ise doğru verirse o kadar değerilidr. 0 0 Yorumla
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cüneyt iyidir makarası fena değildir Artı Bakış Açısı Gayet Geniş Tek Sorunh Birazcık Korkak Olması olsun Ona Da Yapıcak Bişi Yok 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cüneyt özdemir bu saydıklarından 1000 kat iyidir. 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Diğerleri belli kitlenin temsilcisi. Genele hitap etmiyor 0 0 Yorumla
dasherz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Fatih altaylı bence hükümete de sallıyor muhalefete de sallıyor dengeli tarafsız biri 0 0 Yorumla
yeşilbakanadam Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Zafer Şahin’in gazeteciliğini seviyorum 0 0 Yorumla
idraketmekzoriş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Savaş Ay, Fatih Altaylı'nın ucubeden farkı yok 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Gündem konusunda 726 cevap paylaştı. Uğur Dündar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İsmail Saymaz
Tarafsıza en yakın ve öz eleştiri yapabildiği için cünet derim. Bana görede öyledir gazeteci ne kadar Gerçek anlamda tarafsız olur verdiği bilgileri tuttuğu tarafa göre eğip bükmez ise doğru verirse o kadar değerilidr.
Cüneyt iyidir makarası fena değildir Artı Bakış Açısı Gayet Geniş Tek Sorunh Birazcık Korkak Olması olsun Ona Da Yapıcak Bişi Yok
Cüneyt özdemir bu saydıklarından 1000 kat iyidir.
Diğerleri belli kitlenin temsilcisi. Genele hitap etmiyor
Fatih altaylı bence hükümete de sallıyor muhalefete de sallıyor dengeli tarafsız biri
Fatih altaylı
hiç birisi bir b. ka benzemiyor
Seçeneklerin hiç biri.
Zafer Şahin’in gazeteciliğini seviyorum
Savaş Ay, Fatih Altaylı'nın ucubeden farkı yok
Levent Gültekin
Fatih Altaylı
Nedim Şener.
Hiç biri
Benim
Uğur Dündar