KS, milletin o kadar mide bulandırıcı sorusunu onaylarken biraz evvel bu konudaki sorumu sakıncalı buldu kaldırdı. 😅
3 ay
Mısır ‘da ki köpekbalığı saldırısı görüntüsünü izlediniz mi? Yeni fobimiz hayırlı olsun?

KS, milletin o kadar mide bulandırıcı sorusunu onaylarken biraz evvel bu konudaki sorumu sakıncalı buldu kaldırdı. 😅
girdiği yer zaten sakıncalıydı bazı ülkelerde tehlikeli hayvan daha fazla oluyor bilinçli davranmak gerek bilmediğin suya girmiycen
zaten sakıncali bi görüntü hacı onlarda burayı kullanan kitlenin 18 yaş altı olduğunu biliyor, normal kaldırmaları :d
18 yaş altı dediğin yerde yığınla p*rno sorularıyla görselleriyle dolu. Burada bi doğa olayı olmuş bu mu sakıncalı.
Cevap
2Cevap
Gördüm ya, garip geldi. Açık deniz diye bir film vardı zamanında, onu hatırlattı.
Adamın bir anda suda hızla ilerlemesini görünce altta neler olduğunu hayal ettin mi
İzlemedim ya neyini merak edicem
Dmden link atan olursa izleriz
sansürsüz ve tam hali var mı la
Bulursan dm den link atar mısın
Kıyıya bile çıkıyorlar sen ne diyorsun. Kan suya karıştı mı kilometrelerce öteden kokusunu alıp geliyorlar
😳 bunu şaka için yazdın umarım. Her sene marmarada balıkçıların ağlarına takılan 3-4 metrelik köpekbalıklarından haberin yok mu. Akdeniz dediğini sen ne sanıyorsun. Balina bile göründü
izlemedim
En İyi Cevaplar