İmahatip liselerine neden ön yargıyla bakılıyor kapanmasını istiyorlar
normal liseden tek farkı din derslerin olması bir türk vatandası cocuğunu burada okutmak istemesi sucmu
İmahatip liselerine neden ön yargıyla bakılıyor kapanmasını istiyorlar
normal liseden tek farkı din derslerin olması bir türk vatandası cocuğunu burada okutmak istemesi sucmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
laik kesim istemyior onları. biliyorsundur solcuların 1 numaralı hassasiyetleri bu konu. ama sadece islama karsı boyle diğer dinler medeniyet olarak görülüyr
İdelojik sebeplerden ötürü niye olacak. Normal liselerde ki tüm eğitimler veriliyor + Kuran Arapca Siyere dayalı dersler hepsi bu kadar
İmam-hatip okuyan imam olsun gidip devletin bürokratı olmasın diyoruz sadece.
İmamhatip lisesinden cıkıp ünivestede gerekli bölümü okuduysa olmasında sıkıntı yok
Laik devlet ilkesine aykırıdır.
Neresi aykırı bir kişin soy adı imamsa buda aykırımı
Soy adla alakası yok dini eğitim için özelleşmiş bir okula giden dini görevli olsun. Laik eğitim alanlar devlette görev alsın
lise ayrı üniveste ayrı
Lisede de önemli. Daha reşit olmadan bir çocuğa din eğitimi verilmesi bile saçma.
ayrımcılık neden her insan aynı imakanlara sship olamaya bilir
Ne alakaksı var isteyen istediği eğitimi ala bilir
Anadolu lisesine gitsin o zaman neden imam-hatipe gidiyor?
Dini eğitim alan dini göreve gitsin. Lisede bilime dayalı eğitim alan ise devlette görev alsın bu kadar basittir.
imahatipte sadece din üzerine dersverilmiyor normal derslerde var 8 farklı alanıvar ayırca cıraklık eğitim ve meslek liseleride gerekşiz
Kemalist yobazlarda ondan. Kemalizmin yıkılışını hazmedemiyorlar.
Yeterli sayıda var daha fazla açılmasın
O konunda haklısın ama kapatmakta doğru değil
ooo ımamhatıpte neler oluyor neler
Mesela
Nıcki böyle olan birinin İmamhatiplere laf atmasının komedi oldugu gerçegi
@HanOtagı ben insanarı ayırmam
soylıyemem
herif algı yapıyor. insanları ayırmakla alakası yok.
@HanOtagı nasıl yani
hiç anlatamam reis hakkını helal et.
Úlkenın temel taşi ihl