Var heryere bulaşır oda aileye getirir bulaştırır ailede ahir hasta varsa zaten kaybettik hastayı o yüzden tedbir sağlık en önemlisi bu aşı bulsalarda kurtulsak
Bulunacak aşının tam etkili olup olamayacağınında garantisi yok. Ayrıca ciddi yan etkileride olabilir. Yani aşı nerden baksan riskli. Virüs mutasyon geçirip etkisini yitirene kadar yapacak bişey yok.
Ben zaten okullar açılmasın demiyorum çünkü evde cidden çok verimsiz oldu. Ama ne okulları açsınlar ne her yeri gevşetsinler, 1 ay daha evde kalınsa zaten virüs bitiyordu.
Peki çalışanlar ne olacak? Onlar hergün toplu taşımaya binip işe gidiyorlar? MECBUR olarak. Bunun hakkında ne düşünüyorsun? Çalışan insanlar ne olacak?
İşe giden insanlar en az 20 yaşındalar sosyal mesafeyi koruyabilirler kolaysa sen ilkokul ortaokul öğrencilerine sosyal mesafeye uyulması gerektiğini anlat bakalım uyacaklar mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Virusun şu an 2. dalgası millet takmıyor ama bir kayıp verseniz anlayacaksınız gelde bizim topluma anlat bakalım.
İyiide bu virüs tek okullardamı var
Var heryere bulaşır oda aileye getirir bulaştırır ailede ahir hasta varsa zaten kaybettik hastayı o yüzden tedbir sağlık en önemlisi bu aşı bulsalarda kurtulsak
Bulunacak aşının tam etkili olup olamayacağınında garantisi yok. Ayrıca ciddi yan etkileride olabilir. Yani aşı nerden baksan riskli. Virüs mutasyon geçirip etkisini yitirene kadar yapacak bişey yok.
Bitsin de kurtulalim
Gezmek zorunlu değil fakat okumak zorunlu. Herkes geziyor hala evden çıkmayanlar var olan onlara olacak.
Üniversiteler açılırsa nereleri karantina yapacaklar? Hep öğrenci yurtlarını kullanıyorlar.
Toplu taşıma araçlarında insanlar tıka basa gidiyor hergün yurtlardada sıkıntı olmaz bence
virüs var ortada bu yuzden
Ben zaten okullar açılmasın demiyorum çünkü evde cidden çok verimsiz oldu. Ama ne okulları açsınlar ne her yeri gevşetsinler, 1 ay daha evde kalınsa zaten virüs bitiyordu.
Keşke kendi çocuğun olsaydo belki o zaman anlardın ama cahilin tekisin
Kardeşim okul konusunda haklısın okey ama ayasofya için yazdığın hiç hoş olmamış...
Okullar kapalı camiler açık olmaz. O zaman camilerde kapanacak
Camiye herkes gitmiyor ama okula herkes gidiyor.
Peki çalışanlar ne olacak? Onlar hergün toplu taşımaya binip işe gidiyorlar? MECBUR olarak. Bunun hakkında ne düşünüyorsun? Çalışan insanlar ne olacak?
Mecbur hayat devam ediyor, herkes önlemeni alacak.
Okulları neden açmak istemiyorlar o zaman? Nasıl olsa açılsada açılmasada parayı alacağız diyemi
Şu an zaten planlar açılmaya yönelik, açıklayacağını nereden çıkardın?
İşe giden insanlar en az 20 yaşındalar sosyal mesafeyi koruyabilirler kolaysa sen ilkokul ortaokul öğrencilerine sosyal mesafeye uyulması gerektiğini anlat bakalım uyacaklar mı?
@merrvvv sabaha kadar anlatsan da anlamaz bu
Katılıyorum
Ama taşıyıcı yaş grubu çocuklar
Eee napalım yani
Hiç ya