alakasız ama birde ben Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmemeli ama yeni bir aday belirlenmeli diye düşünüyorum sizin de fikrinizi merak ediyorum
3 ay
Yeni kabine hakkında ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle yeni kabine de değişen tek şey farklı isimlerin olması. İktidarın en zayıf olduğu dönemler afetler hükümetin yetersiz kalması ekonomik kriz eriyen merkez bankası rezervi v. s v. s tüm bunlara rağmen Erdoğan 2M aşkın oy farkı atıyor ve hala 266 dan fazla sandalyesi ile tek başına iktidar ise bunun sorumlusu muhalefettir bence biz ilk başta istemedik ama illa olacağım dedi ve oyumuzu verdik demek ki olmayınca olmuyormuş. Bence Ekrem İmamoğlu geçmeli CHP nin genel başkanlığına.
ben Mansur Yavaş'ın geçmesini açıkçası daha uygun buluyorum evet mhp kökenli bir adam fakat Ekrem İmamoğlu'nun zafer işaretinden sonra Anadolu halkının ona oy vereceğini açıkça düşünmüyorum biz konyalıyız babam Erdoğan'a oy vermişti geçen seçimlerde ama muhalefet adayı belli olmadan önce bana gelip Mansur Yavaş aday olursa ona oy vereceğini söyledi
Kesinlikle öyle kabinede değişen tek şey isimler
Cevap
4Cevap
Yeni kabineyi beğendim ben valla erdoğan beni şaşırttı baya bakalım insallah iyiye gider şu ülke bıktık artık
sanayi bakanı eski hoca efendicilerden gerçi Erdoğan da öyle neyse..
bilmiyorum yakın zamanda gerçek yüzlerini gösterirler gibi geldi bana birde bilge yılmaz için üzgünüm ya
Valla bilmiyorum bıkmıştım diğerlerinden bir de heosini erdoğan yöneteceği için ama olsun umut etmek istiyorum
sana söz umut hiç bitmeyecek
Kkden en az erdoğan kadar mefret ediyorum o değil de baskası aday olsaydı Şu an baska şeyler konusuyorduk.
yani bilemiyorum bu konuda kararsızım açıkçası Anadolu halkına baktığımız zaman birazda fanatikler yine de olasılık yüksek gibiydi biraz daha
yine de kemal Kılıçdaroğlu'nun yanlışlarını görmezden gelemeyiz ama güzel çalıştığını da düşünüyorum kara propaganda yanlı medya ve türevlerinin çok etkisi oldu
Baya yüksekti bak kararsız olanlar sinan oğan veya muharrem inceye oy atmıstı ilk turda eğer doğru düzgün aday çıksaydı Ekrem imamoğlu veya mansur yavaş kesin kazanmıştı. Mansura kürt diye atmaz diyolar ama Ankara'da haymanada kazanıyor adam atıyorlar mansura
Ayrıca birebir tanıyorum mükemmel biri apolitik gibi de duruyor ben cok seviyorum ekndinisini asla polemiğe giremiyor kimse onunla ve manipüle olmuyor hep sakin
her ne olduysa oldu olan bizim 5 senemize oldu o
Erdoğan artık otoriter olmaya çalışmamalı, bu kadar
İmkansızı istedin diktatör hep diktatördür
tm
Kabine güzel umarım güzel şeyler başarırlar
Mehmet Şimşek falan gayet iyi Derya yanık degişmiş Mahinur özdemir'in geçmişi çok güzel ama muhalif olarak hiçbirisine güvenmiyorum içisleri bakanını Ümit Özdağ ekonomi bakanını bilge yılmaz yapamadığımız için üzgünüm
Ömit Özdağ türk bile değil
o zaman ysp vekillerine Kürt diye vekillik vermeyelim aw boşuna mı liyakat diye bağırdım ortalıkta
Bende kürdüm ne bu nefretin m... k
e o zaman konuşma liyakatin önemi aw Erdoğan Türk bir b*ka mi yaradı
Bana ne Erdoğan'dan hiçbirini desteklemiyorum ama ümit Özdağ Rus bu topraklara ait biri değildir
Kukla olmazlar umarım
KK kesinlikle istifa etmesin bize lazım o
Kk neden istifa etmemeli?
Çünkü kemal Kılıçdaroğlu her ne olursa olsun deneyimli bir insan
🤨 çok deneyimli o yüzden oyu %1 bile olmayan partilere 40 vekil hediye etti 😊
En İyi Cevap