Gündem 3 ay Yeni kabine açıklandı, memnun musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ben şahsen Mehmet Şimşek ve Hakan Fidanı çok beğendim Yeni kabine açıklandı, memnun musunuz? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
semm_usa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 86% 3 ay İki tane eskiden cemaat baglantılı eleman süper kabine 0 3 Yorumla Soran 3 ay Hangileri? Yorumla Soran 3 ay Siz niye hiçbir şeyden memnun olmuyorsunuz solcular bile Mehmet Şimşeği beğeniyor Yorumla semm_usa 3 ay Ne solcusu ya 🤣 ben akıllı biriyim de ondan. Yorumla
Zorunne388 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% 3 ay Fahrettin Koca'mız gitmemiş o gideydi iyiydi. Genel anlamda daha sağlam bir kadro. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 35 , eic 41% 3 ay Gündem konusunda 444 cevap paylaştı. Daha bakmadım ama duyduklarım var birazdan inceliycem 0 0 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 35 3 ay ben hicbir bakanin fonksiyonunun olduguna inanmiyorum. tek kisi ne derse o olur 1 0 Yorumla
Adana_Bay_Karizma Takip Et Xper 5 Yaş: 36 3 ay Başkan yol verse herkes bildiği işi yapsa süper olur, müdahale etmese 0 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 33% 3 ay Ne fark eder ki bu devleti tek bir kişi yönetiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İki tane eskiden cemaat baglantılı eleman süper kabine
Hangileri?
Siz niye hiçbir şeyden memnun olmuyorsunuz solcular bile Mehmet Şimşeği beğeniyor
Ne solcusu ya 🤣 ben akıllı biriyim de ondan.
Fahrettin Koca'mız gitmemiş o gideydi iyiydi. Genel anlamda daha sağlam bir kadro.
Daha bakmadım ama duyduklarım var birazdan inceliycem
ben hicbir bakanin fonksiyonunun olduguna inanmiyorum. tek kisi ne derse o olur
Başkan yol verse herkes bildiği işi yapsa süper olur, müdahale etmese
Ne fark eder ki bu devleti tek bir kişi yönetiyor
Memnun değilim
yeni kabine iyi.