Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış kavram kullanımı için kusura bakmayin, MİT'in başına gecmesi* diye düzeltelim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İbrahim Kalın'ın yeni MİT Müsteşarı olması hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? (Dün paylaştım ancak geç saat olduğu için yeterince etkileşim almadı)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla benim anladığım reis baya içeriyi temizledi herkesin ipini çekti. Çünkü çoğu başı buyruktu adam temizlik için seçimi bekledi en başta soylu olmak üzere hepsini halletti👍🏻 başarılı buldum ben
O aklıma takılıyordu benim. Seçimden hemen sonra bu kadar keskin değişiklikler olmasi ancak şunu da belirtmek gerekir ki Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı'na geçti şimdi. İbrahim Kalın da bi dönem bakanı en son Cumhurbaşkanlığı sözcüsüydü. Aslında bakarsak sigara döner gibi makam dönülüyor.
Aslında RTE güvendiği adamları bakanlığa geçirdi performanslarına göre değil yani bence. Amac sadece lafta o orada bulunsun yine kontrol RTE ve ona akıl verenlerde olduğunu düşünüyorum
Bu söylediklerine yalnızca gülerim
Ne hakan fidana
Ne ali yerlikayaya
Ne de ibrahim kalina güvenilmez
Tekin adamlar değil
Bunca zulme göz yumdular
Ama diğer isimlerden daha az sivrilmişler
Yalan yok mehmet şimşek haberine azcik sevindim
Umarım erdoğan mudahele etmez
Ekonomiye
He memet şimşekte kelimize çare değil
Ama En azından doğru bildiği hamleleri yaparsa
Azıcık rahatlarız
Açıkçası ben de guvenilecek ve tekin adam olarak bulmuyorum (özellikle İbrahim Kalın'ı). Maalesef daha fazla detay vermek istemiyorum malum sanal ortam ancak Cumhurbaşkanı güveniyor olabilir.
Hepsi göstermelik bu ülke tek adam tarafından yönetiliyor şu gelmiş bu gitmiş bir anlamı yok hiçbiri tayyipten izinsiz hareket edemez. Eden olursa da istifaya zorlanır.
12 secim kaybedip hala devam eden bir lideriniz varken tek adam demeniz çok gulunc oluyor