Bazı yorumlar efsane
Abim haklı olabilir mi?
Bazı yorumlar efsane
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abime x partisine oy verenler slak mı dedim.
bence slak dedi. Niye dedim.
dini sömürerek oy alıyorlar dedi. Abim kaba biri mi?
walla net soyleseydin keske. bence hiç bir partiye oy verene ben bunu demezdim. bu ülkede malum bi parti var ona bile oy cıkıyor ya. aklım almıyor ama demem asla. demekki bir gercekleri var bilmediğim. hadi bazısı ok baskı altındadır oy verir bazısı dayısı esı o partidedir verir. bazısı bi şekilde canı yanmıstır kızgındır verir. ama o kadar sayı insanı bu gerekcelerle oy verdirtemezsiniz demekki altında bir fikir yatıyo ki veriyorlar.
Yok doğru demiş
Cevap
3Cevap
Sorulan soru ile verilen cevap birbirinden alakasız. Sen oy verenleri sormuşsun o ise oy alanlar üzerinden cevap vermiş. Abinin kafası iyi çalışmıyor
Sen de x partilisin anlaşılan 😂😂😂
Senin de aklın pek çalışmıyor anlaşılan. Sizin ailede genetik
Yazdıklarımı zeka ile ilişkilendirmen çok komik
Sen makarnayı fazla kaçırmışsın anlaşılan 😂😂😂
Tavsiyem ; biraz et süt ve bakliyatta ye ;)
Anlayacağın seviyede örnekleyerek anlatacağım. Sen abine saat kaç diye sormuşsun, o da sana, çünkü kışın soğuk olur diye cevap vermiş. Soru başka, cevap başka. Bunu mantıklı bir soru cevap ilişkisi gibi burada sormanda abinden bir farkın olmadığını gösteriyor. Sana bir tavsiyem yok, çünkü senin sorununun bir çaresi yok. Ağır bir vakasın
Benden öğrendiğin cümlelerin aynısı ile bana laf sokmaya çalışman fikrinin de ne kadar dar olduğunu gösteriyor
Beyninde kalan son 3 nöronda can vermeden önce git biraz abinle sohbet et
Yürü git makarna süslümanı 😂😂😂
Göbeğiniz yüzünden ayağınızı göremiyorsunuz ama her gün açız diye ağlıyorsunuz. Gerçekten aç olanlar sizi hayretle izliyor. Biz bile bu kadar ağlamıyoruz, Allah'ın obezine bak diyorlar. Midenize düşkün olanlar sizlersiniz, bizler değil. Makarnacı kesim de sizlersiniz
Aynaya bakarak konuştun herhalde 😂😂45 kiloyum da üzerime alınmadım o yüzden 😂😂😂
Sana bir şey anlatırken bir tercümana ihtiyaç duyuyorum. Çünkü senin seviyene inemiyorum
Boş yapmaya başladın
Yallah
Yallah
Abin haklı x partisi düşündüğümüz parti ise
Senin abin yanlı yengeç gibi
Değil
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar