Bunun gibi sayısız videoya ve benzer yorumlara denk geldim giden gençliğin karşılığında ne olduğu belirsiz Suri Afgan Paki falan alıyoruz

Bunun gibi sayısız videoya ve benzer yorumlara denk geldim giden gençliğin karşılığında ne olduğu belirsiz Suri Afgan Paki falan alıyoruz

Ben asırı sekilde destekliyorum bu davranışı. Bu ülkede vergi ödeyen, iş gücü yaratan, ülkede hayatın akışını sağlayan çalışan kesim, çoğunluğu İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde yaşıyor.
Diğer taraftan, aileden veya geçmiş yılların imar-arazi aflarıyla bir şekilde gayrimenkul ve varlık kazanmış, benden sonrası tufan diyen. Yönetim nasıl olursa olsun enflasyonu ekonomiyi umursamadan konfor alanı içinde yaşayan büyük bir muhafazakar çoğunluk var.
İlk bahsettiğim çalışan kesim, muhafazakar kesimin konfor alanında kalmasını sağlıyor ve onların rahatlığını finanse ediyor. Ama iki taraflı seçim sistemi nedeniyle seçimleri sandığa yansımıyor. Bu nedenle bence muhafazakar konforu finanse edeceklerine, gitsinler kendi hayatlarını finanse etsinler.
İmkanımız vardı gitmedik giden arkadaşlarım oldu hepsinin altında BMW falan var ben ülkeyi bunlara bırakmamak için gitmedim mücadele verdik pişman değilim yine de bu toplumu yenemedik bazen pişman oluyorum bu yüzden imkanı olan gitsin kardeşim kendi hayatınızı düşünün gittiğiniz yerden yine oyunuzu verirsiniz bu millleti düşünmek büyük hata artık
İsteyen gitsin zaten ülkenin düzenli olup olmamasıyla alakalı bir durum değil. İmkanının ve isteğinin bağlı olup olmaması ile ilgili bir durum bu. Ben de gitmek istiyorum ama temelli değil yeni yerler keşfedip ufkumu genişletmek için. Herkes ufkunu genişletmeli diye düşünüyorum özellikle de ülkemizde din dil ırk özgürlüğünde ayrımcılık yapan yozlaşmış insanların buna ihtiyacı olmalı diye düşünüyorum.
Cevap
7Cevap
AFGANDIR ARAPTIR HEPSİNİN İCABINA BAKILACAK AMA BAŞKA TÜRKİYE YOK ÜLKEM DAHA DA BÜYÜYÜP GELİŞECEK HER YÖNDEN O ZAMAN DA MEYVELERINI BİZ YİYECEGIZ SİZZ DEĞİL SAKİN OLA GERİ DÖNMEYE KALKMAYIN. BU ÜLKEDE VATANSİZLARA YUNANLARA ERMENILERE GEÇİT YOK.
gidene güle güle, suriyeli istemezler ama savaşi geç soğan için kaçarlar vatan satarlar bay bay.
Cevher kıymetini bilenin elinde değerlidir. Biz kıymet bilmiyoruz. O yüzden ülke kaybettiğinin farkında olmayacak, o çocuk da kıymetinin bilineceği yerde mutlu olur umarım.
Çok doğru söylüyorlar ah Tayyip de kabul etse keşke de ülkeyi düzeltse imkan olsa ben bile giderim burada zengin değilsen hayat zindan
İmkanım olsa değil istesem imkanı yaratırım zaten tek sorun ailemi arkamda bırakmak zor geliyor. Ama evet gitmek istiyorum
İmkanım olsa yurt dışında egitimler alıp daha iyi şekilde dönerim. Ama haklılar ekonomi berbat ülke mülteci kampı :/
İmkanım olduğu anda şu koşullar altında tereddüt bile etmem :)
ülkesine bağı seçim sonucu ile bağlı tipler gitsin ingilterede bok temizlesinmümkünse vatandaşlıktanda çıksın sonra ağlamasınlar
giden gider canım sorunyok. bende imkan olsa giderim
Ben de gideceğim yol arıyorum doktorlar göçüne dahilim sanırım :D
Evet, giderdim. Kanada'ya gitmek istiyorum.
Hemen şimdi gidiyorum 🥲🧳
Giderdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?