Siyasette hiçbir şey tesadüf değildir, her şey bilinçli yapılır demiş Rooswelt amcamız...

Nacizane fikrimce Gılışdara her ne olursa olsun Erdoğanı iktidarda tutma görevi verilmiş olmalı. Mansur YAVAŞ anketlere göre yüzde 55 ile ilk turda bitirirken aynı anketlere göre Gılışdar hemen hemen şu an aldığı oyu alıyordu... Buna rağmen Millet İttifakı Gılışdarı aday gösterdi. Mommy tepki gösterdi ama onu da bir şekilde ikna ettiler. Misal aşağıdaki fotoğraf... Şu alttaki fotoğrafı AKP'liler islama meydan okuma olarak algıladılar. ya da o şekil algılamak işlerine geldi: "Sizin dininizi ezmeye geliyorum demek istiyor" dediler ve hala diyorlar.. . Oysa gılışdar gibi bir s*l*ğ*n islamı ezmek gibi bir gücü yok. Bizim nasıl hristiyanlığı ezmeye gücümüz yetmiyorsa bu m*l*n da islamı ezmek gibi gücü olamaz. Burada "Sizin dininizi ezmeye geliyorum" demiyor... "oylarınızı Tayyip amcaya verin" diyor. Ama bunu akp seçmenine doğrudan anlatamazsınız anlamazlar ya da anlamak istemezler, ama bu foto sayesinde benim bulunduğum ildeki kararsız akp seçmeni oyunu tayyibe verdi.

Gılışdar sonradan bu fotoğraf için özür diledi ama popişe giren şemsiye açılmıyor açılırsa da o popişte hayır kalmıyor. CHP tarafı ise bu fotoğrafı "iş yoğunluğundan dolayı farketmedik... vs." gibi argümanlarla savunuyorlar ama bunu yemezler. Bu tip fotoğraflar denetlemeden geçmeden basına verilmez. Bunun Erdoğan tarafından kullanılacağını, kafanıza kafanıza vurulacağını görmediniz mi? bu fotonun kararsız akp seçmenini Erdoğana yönlendireceğini görmediniz mi? Bulunduğum şehir akpnin kalesidir. Ama pek çok akpli de"artık gitsinler yaaa" diyordu. Ama sonra aynı akpliler "ben seccadeye basan adama oy vermem" demeye başladılar. Çünkü bu foto bunu demeleri için çekildi ve servis edildi. Ve Gılışdar seçim sonrası "yolumuza devam edeceğiz" diyor. S*k*lm*d*k bir kulağımızın arkası kaldı sayesinde... devam et Gılışdar... Gılışdar ve ekibi Erdoğanı iktidarda tutmak için var. Bunu kör olan bile görür. Mommy'e de kızıyorum. Duruşunu çabuk bozdu. Çabuk teslim oldu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer