• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Chp nerde hata yapti sizce?

Eskiblablacı
Eskiblablacı Takip Et
Guru Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Chp hata yapmadi ya bu ulkede herkes koyun zaten oy vermezler chp mukemmel on numara bes yildiz diyenleri soyle sag tarafa alayim😂bu bir elestiri sorusudur...

Chp nerde hata yapti sizce?
Numara Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hatayı partiden ziyade seçmende buluyorum. Şöyle yani: 2 turda rte nin oyu 700 bin artmış ama kk 2 milyon artmış. Geçen sefer oy kullanmayan 8 milyondu, bu tur 10 milyona çıkmış. Bizim insanımız normal değil bence ya. Gitmeyen sayısı 2 3 milyon olsa yine normal karşılıycam ya, bilemiyorum...

0
    10 Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Kk kararsiz secmeni ikna edip guvenini kazandi ama onlar secime gitmedi diyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kararsız seçmeni ikna etti ama o kullanmayan 2 milyonun çoğunun "yine rte alır" diyip gitmediğini düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ek olarak kimsenin kazandığını düşünmüyorum çünkü aradaki fark çok fazla uçurum değil. Şu an rte %47'lik dilimi, kk ise %53'lük dilimi neden ikna edemediğini düşünmeli. Gerçi kk düşünmese de olur, bidah seçim falan yok

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Kararsiz secmeni ikna edemeyip sandiga gonderemedigini dusunuyorum bence ilk turda yaptigi hatalari ikinci turda telefi etmesi milliyetçileri de ikna etmedi... multeci konusunu yeterince acmadi sacma sapan avrupa vize serbestligi trt maclari ucretsiz yayinlicam vs vaadleri gereksizdi.. simdi bir derdimiz bu muydu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mültecilerden 500 kez bahsetti, 2 yıl içinde göndericez dedi sürekli

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Sorun bunu kac kez soylemesi degil net bir sekilde ifade etmesi diger vaadleri bosverip sirf burdan yuruseydi kazanmisti... dun tanidigin s. ogan boyle %5oy kapti... sert bir dil kullanmaliydi acik ve net... bunu anca secime 3 kala yapabildi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mevcut iktidar ne yaptı ne vaat etti peki, takip etmedim bilmiyorum. Ama onları ölüme gönderemeyiz demiş sanırım

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Mevcut iktidarin secmenin cogu suriyelileri din kardesi ve kendisi gibi akp secmeni olarak goruyor o yzuden gondericez demez gondermiyecegiz de demez (kararsiz secmenelr icin) boyle gondermiyecegizi yumusatir😂ama muhalefetsen sen de zorla gondermiyecegiz guvenli gondericez mihvalinde akp gibi konusursan sen o oylari alamazsin...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ah aşkım keşke bunları bana değil de seçimden önce dedeye söyleseydin sjgdjg

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Bir bulsam neler neler derdim de😂

Yorumla

En İyi Cevaplar

• HepinizeKüstüm
    HepinizeKüstüm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/embed/Ou2khf0F4pA

1) CHP ve ortaklarının Milli savunma sanayisine olan karşıtlığı. Bebecan yok ona dokunacaz diyor, kk yok teknofest ney orayı cia bağlantılı şirkete verecez diyor. Hem Halk Tv de şaklabanlar sabah akşam kizilelma maket, bayraktar tb3 kağıt, altay yolda kalır, tcg anadolu tek bombada pert, togg fabrikası yok vs bi ton karalama kampanyası yaptı bu hamlelerine karşı. Halk bunların ne olduklarını biliyordu iyice görmüş oldu. Üretmeyelim ABD'li sahiplerimizden hazır alalım onlar para kazansın kafasındalar. İsmet İnönü de ABD mandacılığını savunan biriydi bunlarda böyle.

2) Hadi bi kısım halkı kandırdın biz milliyiz tasmalı değiliz dedin inandılar saf çok ülkede CHP'nin geçmişi ortadayken inanırlar. Çıkardıkları aday kim peki? Kaybetmeye doymamış maskara olmuş biri. Ponçik dedemizmiş. Kimsenin istemediği biri. O %48 in en az yarısı ana bacı söverek sırf rte karşıtlığından oy verdi dedemize eminim.

3) Seloyu çıkarıcam söylemi. İdam edicem dese kazanma şansı daha çoktu.

4) RTE güven verin biri. Yapacam dediği hemen her şeyi yaptı. Enflasyonu yine tek hanelere biz indiricez dediği için millet güvendi. Ayrıca indirmese böyle gitse bile yerli ve milli üretimler son hız devam ederse yine kazanır. Sağcı kesim kendi midesinden önce vatanını düşünür genelde.

2
    0 Yorumla
  • _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
    _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et
    Yoda Yaş: 103 , eic 99%
    +1 yıl

Hdp ye yanaşarak hatayı yaptılar. Hdp nin oy potansiyeline göz diktiler ama kendi seçmeninden bile bu gözden kaçmadı. Tabi muharrem inceye yapılan psikolojik baskı ve kaset olayı da tuzu biberi oldu. Şimdi onla onların ne alakası var demesinler bal gibi var. Adama saraydan para aldılar, oyu bölecek filan fistan bir sürü şey söylendi. Uğur dündar bile çekilsin demokrasi kahramanı seçilir dediler. Acemi atari oyuncuları gibi her tuşa basıp bölüm geçmeye çalışıp het bayrağa selam verirsen olacağı bu

3
    3 Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Olan muharrem inceye oldu iktidar aciyip ugrasmadi bile... gerek birakmadilar... oy buluyormus sinan ogan bolmuyordu sanki

• _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
      _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
      +1 yıl

Öyle adama karalama çalışmaları yaptılar adamda lanet olsun dedi çekildi..
      Bizim halk haksızlığı sevmez. Belediye seçimlerinde rte nin haksızlığına bile cezası kesilmişti. sızlığınaBu seçimdekine mi kesilmeyecek. o kaset tezgahı öyle yapılmaz böyle yapılır diye rte ye oy verenler var. Bir de cidden adam bir şey vaad etmedi. Ettikleri vaad küçük çocuğu eline şeker verip kandırmaya çalışmak gibi oldu. Neymiş maçlar şifresiz olarak trt de yayınlanacakmış. Bu vaad olarak bile söylenmeye utanılır 😀

• Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Evet... m. ince ikinci tur chp destekliyecegim demesine ragmen cok bilmis onu bunu linclemeye alismis chp partizanlari adama acimadi...

AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

19

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,8b cevap paylaştı.

Bence kk aday olduğu için

1
    0 Yorumla
  • asiprens2905
    asiprens2905 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 82%
    +1 yıl

Dünyada Ukrayna -Rus savaşıyla yükselen bir güvenlik sorunu var. Bütün dünya silahlanıyor ekonomik sorunlar ikinci plana düştü sen kalkıp Rusya savaşında Ukrayna tarafında olacam dersen halkta Batı için ben mi savasacam der. Sonra bide gidip teröristlerle ittifak yaparsan Suriye'yi, libyayi sudani karıştıran batıya emrinizdeyim dersen İHA sihalara dokunacam dersen ancak tek düşüncesi Erdoğan gitsinde nolursa olsun diyen fikirsiz, kültürsüz, projesiz, tuvalet terliğine oy verenlerden oy alırsın halk senin kitabını dürer

1
    7 Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Biliyorsun dimi bu soylediklerini iktidar muhalefetin oyu dussun diye iddia etti... kk bati emrindeyiz demez o kadar canım degil... kimse o kadar canım degil

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Ülke cumhurbaskani kararnameleriyle değil NATO ve AB nin kurallarıyla yönetilecek dedigini duymadin mi NATO ve AB özerklik istiyor tamam efendim diyecekti. Yaptığımız silahları Natoya entegre edeceğiz dedi yani ürettiğimiz silahların kodlarını Amerika'ya verecem demek bu. Kusura bakma ben tarihciyim sen söylemlerin ne anlama geldiğini bilmiyorsun diplomatik bir dil var. Suriye ne işimiz var dedi Amerika'nın eğittiği YPG PKK'yı saldırısın diye izleyeceğiz demekti bu. Libya'da ne işimiz var dedi mavi vatanı uygulamayacağız Amerika Avrupa Akdeniz'de gelip petrolü doğalgazı çıkarıp yesin demekti bu. Biz bu ülkeyi haybeden bulmadık halk olarak kı*çına tekmeyi bastık 🙂

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Zaten toggu yapar devlet karşı çıkarlar, İHA siha yapar karşı çıkarlar, atak helikopterini yapar karşı çıkarlar, uçak gemisi yapar karşı çıkarlar bilim ve teknoloji düşmanı bunlar iki yüz yıl bu vesayetcilerin yüzünden bu ülke gelişmedi. Doğalgaz , petrol bulunur yüzleri düşer çünkü bunlar vesayet aparatlaridir bizden değiller gayrimillidir Batı'nın tasmalı cekirgeleridir

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Biz nato uyesiyiz ve oldugumuz surece nato kurallarina uyacagiz... ve ab uye olmaya calisan bir ulkeyiz ve sen bunu bilmeyip secim propagandalarina inanip soylemedigi seylere soyledigini iddia ediyorsan ve bunlardan bu anlamlari cikariyorsan ve de gercekten universitede tarih okuduysan eğitim sistemimiz gercekten çöp demektir... bunalri kahvehanedeki dayialr falan inaniyor

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Amerika da NATO üyesi bize versin silahlarının kodlarını ben vermem sen verecen derse haha diyip güler geçeriz kusura bakma bu konuda cahilsin fikirlerine önem veremeyeceğim. Tam bir sömürge halkı gibi konuşuyorsun

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Kusura bakma ben senin facebook dayi laflarini dinleyip sabirla cevap veriyorsam zahmet olmazsa dinle yani... kendini inandirdigin kendini beyaz karsi tarafi siyah gordugun partizan partizan takilip karsi tarafi dinlemeyip hakaret ettigin surece kimse zaten senle tartismaz...

Yorumla
    • asiprens2905
      asiprens2905
      +1 yıl

Bizim millet uyaniktir, kaçın kurrasidir. Bunları hissetti ve oy vermedi. Şimdi Barış Manço nun 1978 de yaptığı kayaların oğlu adlı eserinin 2023 ün bir ılık Ekim sabahıni bekliyor artik

Yorumla
  • Kedidoğa6
    Kedidoğa6 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Hatasız kul yok ama bizim milletimiz gerçekten de çok cahil. Kılıçdaroğlu yanlış strateji de izledi aynı zamanda yalnız bırakıldı ittifaktan kimse çıkıp bir açıklama yapmadı. Yardımcı olunmadı olan gene bize oldu. 74 yaşında bir adama göre elinden geleni yaptı ancak chpnin başına kim geçerse geçsin bizim halk canım cahil. Chp gelince kuranı kerim yakılacağını zanneden insanlar oy kullanıyor. Gerisini siz düşünün.

1
    4 Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Keske uzun uzun yamadan bir detayi okusaydin...

Yorumla
    • Kedidoğa6
      Kedidoğa6
      +1 yıl

Bu da bir eleştiri sayılabilir bence :D

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Araya serpistirdigin minnak elestirileri mi diyorsun😅

Yorumla
    • Kedidoğa6
      Kedidoğa6
      +1 yıl

Kdşwöflemf evet :D ya haklısınız tabi 4/4lük değiller ama önce seçmenimiz iyi olsun da sonra bunları gömelim ben gene de eleştiriyorum fakat bu seçimden sonra seçmenin de çok canım olduğunu görünce

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
    • HDP-PKK yı arkasına aldı
    • Demirtaş-kavala ve hapisteki fetöcülüri salma vaatleri yaptılar ( halk bu ihaneti kaldırmaz)
    • Savunma sanayii yatırımlarını engelleyeceklerini açık açık açıkladılar.

En başta da KK gibi beceriksiz ve ülkeyi yönetemeyecek birinin partinin başında olması yetiyor zaten. En büyük hata bu.

1
    0 Yorumla
  • myphonex
    myphonex Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Mansur yavaş aday olsaydı ilk turda almıştı muhalefet. Ben Kemal kılıçdaroglunun iktidara çalıştığını düşünüyorum artık.

1
    10 Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Neymis kurt secmen mansura oy vermezmis😂2. turda milliyetci secmenin anlam ve onemini anladilar da iste

Yorumla
    • myphonex
      myphonex
      +1 yıl

Ben kurt seçmenim ve Mansur’a oy verecektim, benim gibi düşünen de sayısız insan var. Dediğim gibi Kemal amca iktidara çalışıyor bence

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Kürt secmen nedne mansura oy vermesin zaten kürt dusmani mi hayır mhp tabanindan geliyor diye kürt dusmani mi oluyor... simdiye kadar kime ne yanlis sey soyledi

Yorumla
    • myphonex
      myphonex
      +1 yıl

Sence bu fırsat bir daha denk gelir mi?

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Gelir sonra yine kaybederler😂 chp secmeni akp mhp farkli degil...

Yorumla
    • myphonex
      myphonex
      +1 yıl

Kriz, siyasi bölünme, piyasa pahalılığı.. Nice şeyler varken muhalefet bunu elinin tersiyle itti bir koltuk sevdası yüzünden

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Yani bu secimde bile kazanamayan birini dogru politikalari uretemeyen birini ulkenin basinda oturtturmak da olmazmis... halk olarak her zamanki gibi basimizin caresine bakicaz

Yorumla
    • myphonex
      myphonex
      +1 yıl

Bence Suriye’ye gidelim, orada kimse yokmuş. Kendimiz bi hükümet kurar şirket gibi takılırız

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Esad armut topluyor sanirim😂

Yorumla
    • myphonex
      myphonex
      +1 yıl

O aşagıda biz yukarıya kuracağız otağı 😁

Yorumla
  • tekbaşınakovboy
    tekbaşınakovboy Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 93%
    +1 yıl

seçilebilecek aday gösterememe , aday geç açıklama ve yeterince seçim döneminde çalışmama

1
    5 Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Secim doneminde calismama kismina katilmiyorum baya her ilde aktiftiler ben kendi ilimde ilk kez chp bu kadar brosur dagitirken gordum miting yapmaya gelirken gordum... ama secimi cepte gorup nasilsa kim ciksa secilecek o kis nedne ben olmamayim diye aday olmasi bence kesinlikle birinci nedne

Yorumla
    • tekbaşınakovboy
      tekbaşınakovboy
      +1 yıl

akp teşkilatları tüm köylere gidiyor oy istemeye, cumhurbaşkanının dediği gibi gibi tüm kapıları çalıyorlar. Ben evin ziline basan Chp grubu hiç görmedim

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Ben ilke kez bu secimde gördüm...

Yorumla
    • tekbaşınakovboy
      tekbaşınakovboy
      +1 yıl

çalışma yapmadılar demiyorum yeterince yapmadılar diyorum, şehrin meydanlarında broşür dağıtmak yeterli değil, akp zile basıp tek tek ikna etmeye çalışıyor. Hemşeri derneklerinden köy kahvelerinde toplantılar düzenliyor. Ayrıca İmamoğlu aday olsaydı Karadenizde oylar çok farklı olacaktı.

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Bir insanin her adimi hatali olabilir mi ya...

Yorumla
  • Regnanspiritus
    Regnanspiritus Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

chp hata yapmadı ilk seçimden önce böyle olacağını söyleyen malum partililer vardı. çaldılar kısaca.

1
    4 Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Caldiysa neden itiraz etmiyorlar

Yorumla
    • Regnanspiritus
      Regnanspiritus
      +1 yıl

YSK ve onu yargılayan kuruluş malum kişi için çalışıyor. ve bu oluşumda hep eş dost akraba ataması ile geldi. yani kısaca bir kişi b*ka barıyor diğerlerini çekiyor ve biri yargılanırsa en alttan en üste kimse kalmaz. kısaca böyle.

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

İstanbul'da Ankara da itiraz ede ede kazanmadilar mi... secim tekrarlanip daha fazla oy alip kazanmadilar mi... aa secim sonuclari farkli da ankaninki farkli mi

Yorumla
    • Regnanspiritus
      Regnanspiritus
      +1 yıl

Kısaca bahsedeyim seçimden 1 hafta önce malum partili arkadaşım dedi ki abi ne yaparsanız yapın 52.1 alıcaz dedi. ve dediği oldu. 2 tura kalması vs sadece zaman kazanmak. YSK ile yargıyı satın alırsan hiç bir şey etki etmez. yerel seçim değil bu. merkez seçim farklı. araştırabilirsin. danışıklı dövüş dedikleri şey var burada.

Yorumla
  • Sanal_Adam
    Sanal_Adam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

Kemal Kılıçdaroğlu o kadar yenilgiye rağmen, düzgün bir muhalif lider olamadığı halde halen o koltuğu terk etmeyerek Ak Parti'nin Erdoğan dan sonraki en büyük destekçisidir.

1
    0 Yorumla
  • Turkuaz88
    Turkuaz88 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

Chp hiçbir zaman kendi başına iktidara gelemez. Milliyetçileri muhafazakarları karşına alırsan kaybetmeye mahkumsundur bu ülkede

1
    0 Yorumla
  • _BombacıMülayim_
    _BombacıMülayim_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Zamları CHP yapıyor diyen milyonalarca seçmen var. Beyni olamayan oy kullanırsa böyle olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yırtındık kılıçdar aday olmasın diye... o geri_zekalı koltuk sevdalısı chp nin başında olduğu sürece bi s2m olmaz o partiden

1
    0 Yorumla
  • pamuk_1
    pamuk_1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 82%
    +1 yıl

Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday göstererek

2
    0 Yorumla
  • GerçekleriKonuşş
    GerçekleriKonuşş Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

sorun chpde değil sorun halkta chpnin bir hatası varsa o da malla mal olmamaktır

0
    6 Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Tabi anketlerde en az oyu alan adami aday yapmalari eski akpli bakan baskanlari toplayip haklarinda feto damgasi olanlarla birlik olmasi ergenekonu kumpas diyemem diyenleri yanina almasi madimagi yakanlari oveni ovmesi sonra multecileri gondericez diyip multecileri ulkeye alan anlasmada emegi olan davutoglunu cumhurbaskani yardimcisi yapmasi... kendi tabaninin nefret ettigi insnalari kendi secmenine sectirtmesi vs vs yok yani😂

Yorumla
    • GerçekleriKonuşş
      GerçekleriKonuşş
      +1 yıl

sen ikna edici bulmamış olabilirsin bu tip şeyleri neden yaptığı babalada kendisine soruldu ben ikna oldum düşük zekalı halktan oy alabilmek için adayı da düşük zekalı yapmak gerekiyordu yapmadılar

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Izledim benimde ikna oldugum olmadigim yerleri oldu... sadullah ergin sorusuna tanisaniz cok seversiniz cumlesi beni ikna edemedi mesela...

Yorumla
    • GerçekleriKonuşş
      GerçekleriKonuşş
      +1 yıl

milliyetçilik diye de şişirdiler iyice milliyetçilik devletin başında kim olursa olsun onun köpeği olma ideolojisidir yani akpliliktir onlardan oy alınamaz

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Milliyetcilik o degildir.

Yorumla
    • GerçekleriKonuşş
      GerçekleriKonuşş
      +1 yıl

lafa değil icraata bakarım

Yorumla
  • Insane_40
    Insane_40 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kk iyi adam ama aday olmayacaktı 👍

1
    0 Yorumla
  • _PƎRA_
    _PƎRA_ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İki tarafta olmasaydı iyiydi.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sen git herkesi birleştir %48 oy al CHP tarihinin rekorunu kır. Sana desinler nerde hata yaptı.

1
    20 Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Zaten secimin amaci oy rekorunu kirmakti ya hani😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kırdı zaten knk

• Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Iyi umarim biri madalya takar ben takmam sahsen😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gizli akp li olduğun içindir😀🫶🏻

• Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Tabi ki canim yoksa chp baska kim elestirir😂aaa nasilda zekisin

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Knk bizim seçmenimiz sensen sen bize harbiden oy verme ya snsjsj safi zarar

• Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Tamam sen twitter ergen tripleriyle konus liseli gibi kendinden olmayanlari disla sonra secimi kaybedince koyun abiggg bunlar diye agla

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aglamıyom ki kanka hakediyonuz siz bu yönetimi bu kafayla devam edin siz 🫶🏻

• Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Ve hala devam ediyorsun😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen öyleeee

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendi partini kendin dışlıyon farkında değilsin 😀🫶🏻

• Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Buna elestirmek deniliyor genc hani hicbirseyi elestirmiyorlar diye elestirdigin koyun dedigin akp secmeni var ya hah onun gibi degilim

• Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Ama sen oylesin... benim gozumde partisine laf gelmesin diye ugrasan akp secmeninden de mhp secmeninden de diger partizan sacemnlerden de farkin yok

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam işte bu ülke düzenini eleştirsene sen önce bi görelim. Muhalefetlik kendi partini eleştirerek olmuyo. Kendinle çelişiyorsun

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seninde akplilerden farkın yok kanka size dürüstlük açıksözlülük yaramıyor. Bu düzende böyle savrulacaksınız bu kutuplaşmalarınla

• Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Kutuplasmadan dert yaniyorsun yani hemde bu laflarla😂hayal dunyasinda yasiyorsun kendini de aydinlik tarafin neferi goruyorsun dimi😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok kanka kendimi Atatürk’ün bir evladı olarak görüyorum senin gibi troller sayesinde şu durumdayız emin ol

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha fazla tartışmıcam seninde diğer partililerden farkın yok konuşmaya değer biri değilsin iyi akşamlar

• Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Ozur dilerim ya kusuruma bakma 😂havalara bak ay g. tum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sg

• ErayCsrr
    ErayCsrr Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Açma şu konuyu kk yi vurmasım geliyor

1
    0 Yorumla
  • Drakula3584
    Drakula3584 Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.

İki belediye başkanı varken o aday oldu.

1
    0 Yorumla
  • Ecmelovski
    Ecmelovski Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

raki cesmeleri

0
    0 Yorumla
  • secretman077
    secretman077 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

her şeyi hata

1
    0 Yorumla
  • BilenAbi
    BilenAbi Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Hatasız taraf yok.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

şu an elimde siyasetten dshs önemli bir şey var

0
    5 Yorumla
    • Carmena
      Carmena
      +1 yıl

JjdjajzjJ

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tavana cıkcam kanka gülme atlarım bak

Yorumla
    • Eskiblablacı
      Eskiblablacı
      +1 yıl

Engelleyim mi yoksa kendiniz mi s. ktir olup gidersiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nasıl engelleyeceksin çok merak ediyorum

Yorumla
    • Carmena
      Carmena
      +1 yıl

Sakin ol abla

Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Chp nerde hata yapti sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu CHP neden böyle? 10 cevap verildi
Chp nin tembel ve akılsız olması? 3 cevap verildi
Akp ve chp neden böyle? 8 cevap verildi
Chp neden iktidar olamıyor? 15 cevap verildi
Chp ve chpliler hakkînda? 3 cevap verildi
Chp mi akp mi nedenini açıklayın? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨