Chp hata yapmadi ya bu ulkede herkes koyun zaten oy vermezler chp mukemmel on numara bes yildiz diyenleri soyle sag tarafa alayim😂bu bir elestiri sorusudur...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHatayı partiden ziyade seçmende buluyorum. Şöyle yani: 2 turda rte nin oyu 700 bin artmış ama kk 2 milyon artmış. Geçen sefer oy kullanmayan 8 milyondu, bu tur 10 milyona çıkmış. Bizim insanımız normal değil bence ya. Gitmeyen sayısı 2 3 milyon olsa yine normal karşılıycam ya, bilemiyorum...
010 Yorumla- +1 yıl
Kk kararsiz secmeni ikna edip guvenini kazandi ama onlar secime gitmedi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılKararsız seçmeni ikna etti ama o kullanmayan 2 milyonun çoğunun "yine rte alır" diyip gitmediğini düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılEk olarak kimsenin kazandığını düşünmüyorum çünkü aradaki fark çok fazla uçurum değil. Şu an rte %47'lik dilimi, kk ise %53'lük dilimi neden ikna edemediğini düşünmeli. Gerçi kk düşünmese de olur, bidah seçim falan yok
- +1 yıl
Kararsiz secmeni ikna edemeyip sandiga gonderemedigini dusunuyorum bence ilk turda yaptigi hatalari ikinci turda telefi etmesi milliyetçileri de ikna etmedi... multeci konusunu yeterince acmadi sacma sapan avrupa vize serbestligi trt maclari ucretsiz yayinlicam vs vaadleri gereksizdi.. simdi bir derdimiz bu muydu
Cevap sahibi+1 yılMültecilerden 500 kez bahsetti, 2 yıl içinde göndericez dedi sürekli
- +1 yıl
Sorun bunu kac kez soylemesi degil net bir sekilde ifade etmesi diger vaadleri bosverip sirf burdan yuruseydi kazanmisti... dun tanidigin s. ogan boyle %5oy kapti... sert bir dil kullanmaliydi acik ve net... bunu anca secime 3 kala yapabildi
Cevap sahibi+1 yılMevcut iktidar ne yaptı ne vaat etti peki, takip etmedim bilmiyorum. Ama onları ölüme gönderemeyiz demiş sanırım
- +1 yıl
Mevcut iktidarin secmenin cogu suriyelileri din kardesi ve kendisi gibi akp secmeni olarak goruyor o yzuden gondericez demez gondermiyecegiz de demez (kararsiz secmenelr icin) boyle gondermiyecegizi yumusatir😂ama muhalefetsen sen de zorla gondermiyecegiz guvenli gondericez mihvalinde akp gibi konusursan sen o oylari alamazsin...
Cevap sahibi+1 yılAh aşkım keşke bunları bana değil de seçimden önce dedeye söyleseydin sjgdjg
- +1 yıl
Bir bulsam neler neler derdim de😂
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/Ou2khf0F4pA1) CHP ve ortaklarının Milli savunma sanayisine olan karşıtlığı. Bebecan yok ona dokunacaz diyor, kk yok teknofest ney orayı cia bağlantılı şirkete verecez diyor. Hem Halk Tv de şaklabanlar sabah akşam kizilelma maket, bayraktar tb3 kağıt, altay yolda kalır, tcg anadolu tek bombada pert, togg fabrikası yok vs bi ton karalama kampanyası yaptı bu hamlelerine karşı. Halk bunların ne olduklarını biliyordu iyice görmüş oldu. Üretmeyelim ABD'li sahiplerimizden hazır alalım onlar para kazansın kafasındalar. İsmet İnönü de ABD mandacılığını savunan biriydi bunlarda böyle.
2) Hadi bi kısım halkı kandırdın biz milliyiz tasmalı değiliz dedin inandılar saf çok ülkede CHP'nin geçmişi ortadayken inanırlar. Çıkardıkları aday kim peki? Kaybetmeye doymamış maskara olmuş biri. Ponçik dedemizmiş. Kimsenin istemediği biri. O %48 in en az yarısı ana bacı söverek sırf rte karşıtlığından oy verdi dedemize eminim.
3) Seloyu çıkarıcam söylemi. İdam edicem dese kazanma şansı daha çoktu.
4) RTE güven verin biri. Yapacam dediği hemen her şeyi yaptı. Enflasyonu yine tek hanelere biz indiricez dediği için millet güvendi. Ayrıca indirmese böyle gitse bile yerli ve milli üretimler son hız devam ederse yine kazanır. Sağcı kesim kendi midesinden önce vatanını düşünür genelde.
20 Yorumla
+1 yılHdp ye yanaşarak hatayı yaptılar. Hdp nin oy potansiyeline göz diktiler ama kendi seçmeninden bile bu gözden kaçmadı. Tabi muharrem inceye yapılan psikolojik baskı ve kaset olayı da tuzu biberi oldu. Şimdi onla onların ne alakası var demesinler bal gibi var. Adama saraydan para aldılar, oyu bölecek filan fistan bir sürü şey söylendi. Uğur dündar bile çekilsin demokrasi kahramanı seçilir dediler. Acemi atari oyuncuları gibi her tuşa basıp bölüm geçmeye çalışıp het bayrağa selam verirsen olacağı bu
33 Yorumla- +1 yıl
Olan muharrem inceye oldu iktidar aciyip ugrasmadi bile... gerek birakmadilar... oy buluyormus sinan ogan bolmuyordu sanki
- +1 yıl
Öyle adama karalama çalışmaları yaptılar adamda lanet olsun dedi çekildi..
Bizim halk haksızlığı sevmez. Belediye seçimlerinde rte nin haksızlığına bile cezası kesilmişti. sızlığınaBu seçimdekine mi kesilmeyecek. o kaset tezgahı öyle yapılmaz böyle yapılır diye rte ye oy verenler var. Bir de cidden adam bir şey vaad etmedi. Ettikleri vaad küçük çocuğu eline şeker verip kandırmaya çalışmak gibi oldu. Neymiş maçlar şifresiz olarak trt de yayınlanacakmış. Bu vaad olarak bile söylenmeye utanılır 😀 - +1 yıl
Evet... m. ince ikinci tur chp destekliyecegim demesine ragmen cok bilmis onu bunu linclemeye alismis chp partizanlari adama acimadi...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Gündem konusunda 26,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kk aday olduğu için
10 Yorumla
+1 yılDünyada Ukrayna -Rus savaşıyla yükselen bir güvenlik sorunu var. Bütün dünya silahlanıyor ekonomik sorunlar ikinci plana düştü sen kalkıp Rusya savaşında Ukrayna tarafında olacam dersen halkta Batı için ben mi savasacam der. Sonra bide gidip teröristlerle ittifak yaparsan Suriye'yi, libyayi sudani karıştıran batıya emrinizdeyim dersen İHA sihalara dokunacam dersen ancak tek düşüncesi Erdoğan gitsinde nolursa olsun diyen fikirsiz, kültürsüz, projesiz, tuvalet terliğine oy verenlerden oy alırsın halk senin kitabını dürer
17 Yorumla- +1 yıl
Biliyorsun dimi bu soylediklerini iktidar muhalefetin oyu dussun diye iddia etti... kk bati emrindeyiz demez o kadar canım degil... kimse o kadar canım degil
- +1 yıl
Ülke cumhurbaskani kararnameleriyle değil NATO ve AB nin kurallarıyla yönetilecek dedigini duymadin mi NATO ve AB özerklik istiyor tamam efendim diyecekti. Yaptığımız silahları Natoya entegre edeceğiz dedi yani ürettiğimiz silahların kodlarını Amerika'ya verecem demek bu. Kusura bakma ben tarihciyim sen söylemlerin ne anlama geldiğini bilmiyorsun diplomatik bir dil var. Suriye ne işimiz var dedi Amerika'nın eğittiği YPG PKK'yı saldırısın diye izleyeceğiz demekti bu. Libya'da ne işimiz var dedi mavi vatanı uygulamayacağız Amerika Avrupa Akdeniz'de gelip petrolü doğalgazı çıkarıp yesin demekti bu. Biz bu ülkeyi haybeden bulmadık halk olarak kı*çına tekmeyi bastık 🙂
- +1 yıl
Zaten toggu yapar devlet karşı çıkarlar, İHA siha yapar karşı çıkarlar, atak helikopterini yapar karşı çıkarlar, uçak gemisi yapar karşı çıkarlar bilim ve teknoloji düşmanı bunlar iki yüz yıl bu vesayetcilerin yüzünden bu ülke gelişmedi. Doğalgaz , petrol bulunur yüzleri düşer çünkü bunlar vesayet aparatlaridir bizden değiller gayrimillidir Batı'nın tasmalı cekirgeleridir
- +1 yıl
Biz nato uyesiyiz ve oldugumuz surece nato kurallarina uyacagiz... ve ab uye olmaya calisan bir ulkeyiz ve sen bunu bilmeyip secim propagandalarina inanip soylemedigi seylere soyledigini iddia ediyorsan ve bunlardan bu anlamlari cikariyorsan ve de gercekten universitede tarih okuduysan eğitim sistemimiz gercekten çöp demektir... bunalri kahvehanedeki dayialr falan inaniyor
- +1 yıl
Amerika da NATO üyesi bize versin silahlarının kodlarını ben vermem sen verecen derse haha diyip güler geçeriz kusura bakma bu konuda cahilsin fikirlerine önem veremeyeceğim. Tam bir sömürge halkı gibi konuşuyorsun
- +1 yıl
Kusura bakma ben senin facebook dayi laflarini dinleyip sabirla cevap veriyorsam zahmet olmazsa dinle yani... kendini inandirdigin kendini beyaz karsi tarafi siyah gordugun partizan partizan takilip karsi tarafi dinlemeyip hakaret ettigin surece kimse zaten senle tartismaz...
- +1 yıl
Bizim millet uyaniktir, kaçın kurrasidir. Bunları hissetti ve oy vermedi. Şimdi Barış Manço nun 1978 de yaptığı kayaların oğlu adlı eserinin 2023 ün bir ılık Ekim sabahıni bekliyor artik
Hatasız kul yok ama bizim milletimiz gerçekten de çok cahil. Kılıçdaroğlu yanlış strateji de izledi aynı zamanda yalnız bırakıldı ittifaktan kimse çıkıp bir açıklama yapmadı. Yardımcı olunmadı olan gene bize oldu. 74 yaşında bir adama göre elinden geleni yaptı ancak chpnin başına kim geçerse geçsin bizim halk canım cahil. Chp gelince kuranı kerim yakılacağını zanneden insanlar oy kullanıyor. Gerisini siz düşünün.
14 Yorumla- +1 yıl
Keske uzun uzun yamadan bir detayi okusaydin...
- +1 yıl
Araya serpistirdigin minnak elestirileri mi diyorsun😅
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl- HDP-PKK yı arkasına aldı
- Demirtaş-kavala ve hapisteki fetöcülüri salma vaatleri yaptılar ( halk bu ihaneti kaldırmaz)
- Savunma sanayii yatırımlarını engelleyeceklerini açık açık açıkladılar.
En başta da KK gibi beceriksiz ve ülkeyi yönetemeyecek birinin partinin başında olması yetiyor zaten. En büyük hata bu.
10 Yorumla Mansur yavaş aday olsaydı ilk turda almıştı muhalefet. Ben Kemal kılıçdaroglunun iktidara çalıştığını düşünüyorum artık.
110 Yorumla- +1 yıl
Neymis kurt secmen mansura oy vermezmis😂2. turda milliyetci secmenin anlam ve onemini anladilar da iste
- +1 yıl
Kürt secmen nedne mansura oy vermesin zaten kürt dusmani mi hayır mhp tabanindan geliyor diye kürt dusmani mi oluyor... simdiye kadar kime ne yanlis sey soyledi
- +1 yıl
Gelir sonra yine kaybederler😂 chp secmeni akp mhp farkli degil...
- +1 yıl
Yani bu secimde bile kazanamayan birini dogru politikalari uretemeyen birini ulkenin basinda oturtturmak da olmazmis... halk olarak her zamanki gibi basimizin caresine bakicaz
- +1 yıl
Esad armut topluyor sanirim😂
+1 yılseçilebilecek aday gösterememe , aday geç açıklama ve yeterince seçim döneminde çalışmama
15 Yorumla- +1 yıl
Secim doneminde calismama kismina katilmiyorum baya her ilde aktiftiler ben kendi ilimde ilk kez chp bu kadar brosur dagitirken gordum miting yapmaya gelirken gordum... ama secimi cepte gorup nasilsa kim ciksa secilecek o kis nedne ben olmamayim diye aday olmasi bence kesinlikle birinci nedne
- +1 yıl
akp teşkilatları tüm köylere gidiyor oy istemeye, cumhurbaşkanının dediği gibi gibi tüm kapıları çalıyorlar. Ben evin ziline basan Chp grubu hiç görmedim
- +1 yıl
Ben ilke kez bu secimde gördüm...
- +1 yıl
çalışma yapmadılar demiyorum yeterince yapmadılar diyorum, şehrin meydanlarında broşür dağıtmak yeterli değil, akp zile basıp tek tek ikna etmeye çalışıyor. Hemşeri derneklerinden köy kahvelerinde toplantılar düzenliyor. Ayrıca İmamoğlu aday olsaydı Karadenizde oylar çok farklı olacaktı.
- +1 yıl
Bir insanin her adimi hatali olabilir mi ya...
+1 yılchp hata yapmadı ilk seçimden önce böyle olacağını söyleyen malum partililer vardı. çaldılar kısaca.
14 Yorumla- +1 yıl
Caldiysa neden itiraz etmiyorlar
- +1 yıl
YSK ve onu yargılayan kuruluş malum kişi için çalışıyor. ve bu oluşumda hep eş dost akraba ataması ile geldi. yani kısaca bir kişi b*ka barıyor diğerlerini çekiyor ve biri yargılanırsa en alttan en üste kimse kalmaz. kısaca böyle.
- +1 yıl
İstanbul'da Ankara da itiraz ede ede kazanmadilar mi... secim tekrarlanip daha fazla oy alip kazanmadilar mi... aa secim sonuclari farkli da ankaninki farkli mi
- +1 yıl
Kısaca bahsedeyim seçimden 1 hafta önce malum partili arkadaşım dedi ki abi ne yaparsanız yapın 52.1 alıcaz dedi. ve dediği oldu. 2 tura kalması vs sadece zaman kazanmak. YSK ile yargıyı satın alırsan hiç bir şey etki etmez. yerel seçim değil bu. merkez seçim farklı. araştırabilirsin. danışıklı dövüş dedikleri şey var burada.
+1 yılKemal Kılıçdaroğlu o kadar yenilgiye rağmen, düzgün bir muhalif lider olamadığı halde halen o koltuğu terk etmeyerek Ak Parti'nin Erdoğan dan sonraki en büyük destekçisidir.
10 YorumlaChp hiçbir zaman kendi başına iktidara gelemez. Milliyetçileri muhafazakarları karşına alırsan kaybetmeye mahkumsundur bu ülkede
10 Yorumla
+1 yılZamları CHP yapıyor diyen milyonalarca seçmen var. Beyni olamayan oy kullanırsa böyle olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYırtındık kılıçdar aday olmasın diye... o geri_zekalı koltuk sevdalısı chp nin başında olduğu sürece bi s2m olmaz o partiden
10 YorumlaKemal Kılıçdaroğlu'nu aday göstererek
20 Yorumla
+1 yılsorun chpde değil sorun halkta chpnin bir hatası varsa o da malla mal olmamaktır
06 Yorumla- +1 yıl
Tabi anketlerde en az oyu alan adami aday yapmalari eski akpli bakan baskanlari toplayip haklarinda feto damgasi olanlarla birlik olmasi ergenekonu kumpas diyemem diyenleri yanina almasi madimagi yakanlari oveni ovmesi sonra multecileri gondericez diyip multecileri ulkeye alan anlasmada emegi olan davutoglunu cumhurbaskani yardimcisi yapmasi... kendi tabaninin nefret ettigi insnalari kendi secmenine sectirtmesi vs vs yok yani😂
- +1 yıl
sen ikna edici bulmamış olabilirsin bu tip şeyleri neden yaptığı babalada kendisine soruldu ben ikna oldum düşük zekalı halktan oy alabilmek için adayı da düşük zekalı yapmak gerekiyordu yapmadılar
- +1 yıl
Izledim benimde ikna oldugum olmadigim yerleri oldu... sadullah ergin sorusuna tanisaniz cok seversiniz cumlesi beni ikna edemedi mesela...
- +1 yıl
milliyetçilik diye de şişirdiler iyice milliyetçilik devletin başında kim olursa olsun onun köpeği olma ideolojisidir yani akpliliktir onlardan oy alınamaz
- +1 yıl
Milliyetcilik o degildir.
- +1 yıl
lafa değil icraata bakarım
Kk iyi adam ama aday olmayacaktı 👍
10 Yorumlaİki tarafta olmasaydı iyiydi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen git herkesi birleştir %48 oy al CHP tarihinin rekorunu kır. Sana desinler nerde hata yaptı.
120 Yorumla- +1 yıl
Zaten secimin amaci oy rekorunu kirmakti ya hani😂
Cevap sahibi+1 yılkırdı zaten knk
- +1 yıl
Iyi umarim biri madalya takar ben takmam sahsen😂
Cevap sahibi+1 yılGizli akp li olduğun içindir😀🫶🏻
- +1 yıl
Tabi ki canim yoksa chp baska kim elestirir😂aaa nasilda zekisin
Cevap sahibi+1 yılKnk bizim seçmenimiz sensen sen bize harbiden oy verme ya snsjsj safi zarar
- +1 yıl
Tamam sen twitter ergen tripleriyle konus liseli gibi kendinden olmayanlari disla sonra secimi kaybedince koyun abiggg bunlar diye agla
Cevap sahibi+1 yılAglamıyom ki kanka hakediyonuz siz bu yönetimi bu kafayla devam edin siz 🫶🏻
- +1 yıl
Ve hala devam ediyorsun😂
Cevap sahibi+1 yılAynen öyleeee
Cevap sahibi+1 yılKendi partini kendin dışlıyon farkında değilsin 😀🫶🏻
- +1 yıl
Buna elestirmek deniliyor genc hani hicbirseyi elestirmiyorlar diye elestirdigin koyun dedigin akp secmeni var ya hah onun gibi degilim
- +1 yıl
Ama sen oylesin... benim gozumde partisine laf gelmesin diye ugrasan akp secmeninden de mhp secmeninden de diger partizan sacemnlerden de farkin yok
Cevap sahibi+1 yılTamam işte bu ülke düzenini eleştirsene sen önce bi görelim. Muhalefetlik kendi partini eleştirerek olmuyo. Kendinle çelişiyorsun
Cevap sahibi+1 yılSeninde akplilerden farkın yok kanka size dürüstlük açıksözlülük yaramıyor. Bu düzende böyle savrulacaksınız bu kutuplaşmalarınla
- +1 yıl
Kutuplasmadan dert yaniyorsun yani hemde bu laflarla😂hayal dunyasinda yasiyorsun kendini de aydinlik tarafin neferi goruyorsun dimi😂
Cevap sahibi+1 yılYok kanka kendimi Atatürk’ün bir evladı olarak görüyorum senin gibi troller sayesinde şu durumdayız emin ol
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla tartışmıcam seninde diğer partililerden farkın yok konuşmaya değer biri değilsin iyi akşamlar
- +1 yıl
Ozur dilerim ya kusuruma bakma 😂havalara bak ay g. tum
Cevap sahibi+1 yılSg
Açma şu konuyu kk yi vurmasım geliyor
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİki belediye başkanı varken o aday oldu.
10 Yorumla
+1 yılraki cesmeleri
00 Yorumla
+1 yılher şeyi hata
10 YorumlaHatasız taraf yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an elimde siyasetten dshs önemli bir şey var
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTavana cıkcam kanka gülme atlarım bak
- +1 yıl
Engelleyim mi yoksa kendiniz mi s. ktir olup gidersiniz
Cevap sahibi+1 yılNasıl engelleyeceksin çok merak ediyorum