Ben ilk tur oğana attim 2. tur sandığa gitmedim. Mansur olsa ona atardım. Siz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
2. turda sandığa gitmemek erdoğana yarar. Sinan oğanı da gördük zaten. Halk çekecek derdini yapacak bişey yok.
Mansur yavaş olsada kazanamazdı. Hiçbir akpli mansura oy vermez. Kürtlerin çoğu vermez. Eee?
Gitsem de Kılıçdaroğlu'na atmazdım.. atmak zorunda değilim. Oy alamamak CHP nin suçudur oy vermeyenin değil.
Kimse attığı oydan suçlanmaz ki. İsteyen istediği yere atar atmaz. Hiçbir akpli mansur yavaşa oy atmazdı. Hiçbir demeyryim de belki %1 ou anca geçerdi akplilerden. Ama bu seferde kürtler ne olursa olsun sağdan kökeni gelene oy vermz. Onların oylarını da düş. Nasıl kazanacaktı mansur yavaş cidden mantıklı düşününce de kazanamıyor
Kürtler Erdoğan'a atmazdı. Erdoğan'dan nefret ediyorlar. Boykot etseler kazananı Türkler belirlemiş olacaktı. 2. turda oğandan Rte ye geçen 1.5 m oy var bunlar mansura geçip rtenin kendi tabanından da çok az oy geçse bile Mansur oluyordu.
Ama Mansur aday olsa HDP kendi adayını çıkartıp 2. turda pazarlığa da oturabilirdi (büyük ihtimalle de boyle olurdu) bu şekilde hem hdplilerin hem kalanların oylarıyla yine Mansur olurdu. Ama CHP naptı herkesi kucaklıyoruz birlesiyoruz cart curt diye sevgi pıtırcıklığı oynadı.
Ben HDP ile pazarlıklıktan ziyade sürekli HDPyi yanında taşıyacak adayı (kilicdarı) başkan yapmaya yanaşmıyorum. Yani mansur pazarlık yapsa da oy verirdim ama Kilicdara oy vermedim.
Ben 15 16 yıldır siyaseti takip ederim. Mansur yavaşıda bilirdim. Ama şu zamanda mansur yavaş bukadar popilerse ki mansur yavaş 15 yaşından beri siyasette. 50 yıldır siyasette bugün onu övenlerin %95i onu 5 yıldır biliyor. İmamoğlunu da o şekilde. İstanbul'da anket yapılmıştı %90ı bilaniliyi tanıyodu. İmamoğlunu tanıyanlar %15di. Onu da vitrine. Mansur yavaşı da vitrine koyan kılıçdaroğluydu. Sevip sevmemek ayrı. Ama adamın yaptıklarını elinden geleni yapmasını da küçümsemek ayıp
İnsanların M. Yavaş'ı sevme ve populerlestirme sebebi siyaseti ya da konuşması değil CHP nin 6 ilkesinden biri olan milliyetçiliği temsil etmesi. Ben CHP ye Atatürk'ün emaneti olduğu için oy veriyorum C. Kaftanciogu gibi solcular söz sahibi olsun diye değil. Yoksa TİP'e verirdim.
mansuru mu kaldı? senin gibiler yüzünden önümüzdeki 5 yılda artık hangi ırkı sokarlar oy için bilinmez
Senin gibiler diyerek yüz seçimdir yenilen looser dedenin suçunu bana atamazsın. Oy vermek zorunda değilim Atatürkün partisini rezil edenlere.
arap tarafından tacize uğramanı isterim aşko
Pis zihniyetinle böyle temennilerde bulunmana şaşırmadım. PKK askerini şehit ederken tepki veriyor musun? Gün yüzü göremeyeceksiniz kirli zihniyetinizle.
kirli zihniyet sensin tutturmuşsun pkk diye pkk umursamıyordur kendini bu kadar. terör korkusuna erdoğan'ı başkan yaptınız afgan sahiplerinle mutluluklar sana
Teror gerçek bir sorundur eksik akıllı. Çevrende kaç tane şehit ailesi var kaç tane Afgan tarafından tecavuze uğraşmış kadın var?
mansur belediye seçimlerinde sayaçları pkk lılar okuyacak flan pkk olaylarından zerre etkilenmeden ankarayı almıştı şimdide aynı şekilde 53 e 47 alırdı.
Muharrem İnce olsa
her şey değişirdi
ona da chp trolleri ve fetocular kumpas kurdu
mansur adam olaydı en başından tepkisini korurdu güvenim yok ona. dedikleri ile partinin yaptıkları uyumsuz aç kalalım ama kılıçdaroğlu seçilmesin kafasındayım
erdoganı tarihe gömerdi 100/ 70 le alırıd halk kızdıda erodgan verdi
Sen daha ordamisin nan
Evett
Bence değişmezdi