Ak Partililer neyi kutladı gerçekten anlamadığım için sormak istedim?

Tarafsız bakıyorum olaylara ama AKP kazandı diye neyi kutladılar tam olarak anlamadım.

Doların 20 TL oluşunumu kutladılar, mültecilerin suriyelilerin felan ülkede kalmasınımı kutladılar, marketteki fiyatlarımı kutladılar, ekonomideki krizimi kutladılar, hüdapar gibi türkçü düşmanının meclise girmesinimi kutladılar, 1 kilo peynirin 200 TL, 1 kilo etin 400 TL olmasınımı kutladılar, 1 koli yumurta 80 TL, 1 ekmek 6 TL olmasınımı kutladılar yoksa en ucuz kiraların 10.000 TL den başlamasınımı kutladılar? ülkeyi suriyeli, afganlı, arap, iranlı cehennemine çevirmek vatan severlikmi oluyor abi ben anlamadım, bizim insaımız neden böyle? yani çok garip gözüküyorlar dışardan bakınca çok garip gerçekten

Güncellemeler
+1 yıl
Hemen saldırma pozisyonu aldınız, bende bu ülkeni refahını isteyen bir vatandaşıyım. Ben CHP ye oy verdim diye beni dışlamak haddinize değil. Ben her iki tarafın en karanlık siyaset bilgisine sahibim.
Sizler celladınıza aşık olmuşsunuz. Topla tüfekle arabayla bu milletin karnı doymuyor. Ekmek arası Togg yiyin siz. Suriyelilerin annenize kızınıza sarkıntılık yapmasını kutlayın siz. Cidden kutlayın bunları siz bunlarla yaşamayı öğrenmişsiniz çünkü suriyeli tacizcilerle mutlusunuz siz.
Güncellemeler
+1 yıl
Size laf anlatılmaz, çünkü bilgi sıfır, cahiliye tavan yapmış, üzgünüm adınıza.
Ak Partililer neyi kutladı gerçekten anlamadığım için sormak istedim?