Dün çıktın konvoy yaptın bağırdın silah sıktın Hatta koyduk mu bile dedin bugün pazara çıktığında cebine Yansıyan bir şey oldu mu ya da olabileceğini düşünüyor musun
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vatanım cebimden daha değerli Selahattin içeride kalsın benim cebim boş olsun bana yeter Selahattin köpeği o hapiste gebersin benim vcep boş olsun
senin cebin boş olsun. e bastakiler milyon dolarlari goturuyor iste senin cebine el uzatiyorlar ne olacak hı?
Allah Allah ya Allah Allah ya o hayran olduğunuz Amerika o köpeği olduğunuz İngiltere'de bak bakalım baştakiler neleri yiyorlar baştakilerin kaç tane sarayı kaç tane malı mülkü var sen bırakacaksın bu işleri muhalefete sar muhalefet ne demek biliyor musun iktidarla neredeyse aynı parayı alır ama hiçbir şey yapmaz sadece eleştirir onları eleştir biraz
hayranlik dedin amerika dedin ya aklima direk o fetullah gulen geldi. bir zamanlar sizde hayrandimiz. hocam gel artik bitsiz bu sila diyordunuz ahahaha koptum ya😂😂
Konudan konuya atlıyorsun evet biz Fethullah Gülen ile bir ara birlikteydik ama Tayyip Erdoğan onun gerçek yüzünü gördüğü anda ülkeden kökünü kazıdı ülkeye giremiyor bile kendi doğduğu toprağa giremiyor bile ama onların gerçek yüzünü gördüğü halde birlikte olan da Kemal Kılıçdaroğlu hepsini geri görevini alacakmış ya Yani anlayacağın en azından Biz doğru yolu buluyoruz siz de o şans da yok siz hep batıla
konudan konuya atlamak ddgilde. sizi bu sekildemi kandiriyorlar allah askina. fakire sukretmeyi ogretip milyon dolarlari goturuyor adamlar. sorguladigin zaman vatan haini oluyorsun iste
Ya Bak ben anlatamıyorum bizi kimse kandıramaz Ben iki üniversite mezunuyum sen ne bahsediyorsun siyaset bilimi ve kamu yönetimi benim 1 üniversitem ne anlatıyorsun sen sen önce yazı yazmayı öğreneceksin bunları sorgulayabilirsin ama bunlarla birlikte muhalefeti de sorgulamayı öğreneceksin senin muhalefetin iktidara yakın para alıyor Bu bir gerçek yani bunun neyini iddia ediyorsun araştır iktidara yakın para alıyor ve iktidar gibi hiçbir görev yapmayıp eleştiri yapıyor anladın mı sorun burada işte eleştirebilirsin ama bak ikisini de eleştirmen lazım
bak ulkenin en buyuk sorunu multeciler kacak gocmenler ve bunubla ilgili cumhurbaskani cikip aciklama yapiyor. gondermicez diye sizde buna caresizce alkis tutuyorsunuz çünkü alışılmış caresizlik size bunu ogretti adsmlar he?😃
Yok ben cahille konuşuyorum gerçekten sen bizi mi kekliyorsun sen bizi mi çekiyorsun ya o kadar cahilsin ki bu adam seçimi kazanda gece balkon konuşması yaptı balkon konuşmasına dedi ki 150.000 mülteci gönderdik göndermeye de devam ediyoruz hayır nasıl yalan söyleyebiliyorsun ya sen bizim Recep Tayyip Erdoğan'ın konuştuğu her şeyi takip ettiğimizi bilmiyor musun lan balkon konuşmasında söyledi milyonların izlediği balkon konuşmasını bu kadar yalancı bu kadar bilgisiz bu kadar atan bir adam görmedim ya bir de
bana cahil diyorsun ama cahilin en buyugu sensin arastir biraz arastir tamam mi. milyonlarca multeci geldi kacak gocmenler istila etmis heryeri sokakta yuruyemiyor plajda denize giremiyorsun itiraf et hic mi onurunuza dokijmuyor lan adamlar tellerden atlayip elini kolunu sallaya sallaya geziyor ulkenin guvenlikten verdiigi zaafiyete bakarmisin ne kor bi cahilsin sen. adam cikis gondericez diyor sende bunu yedin oylemi. birak kendini kandirma
fatih portakalin yuz ifadesi bana oteki secime kadar yeter
Onlar zaten gelen zamları, akın akın gelen multecileri, reis sarayda oturmaya devam edecek diye kutlama yaptilar yoksa başka aciklamasi olamaz
Dün hiçbir sey yapmadim bugün de yapmadim, 2 gün önce nasılsa şu an da öyle y
Hiçbir şey
Hayattan bezdim