Ülkeyi sağcılar solcular diye bölseler güzel olur. %50 KK %50 Tayyip demiş. (Oy kullanan 3 mn dan fazla mülteciyi saymadigim için)
Keşke Atatürkçü, aydın kesim kendi kendini
Sagci dinci kesim kendi kendini yönetse
Keşke Atatürkçü, aydın kesim kendi kendini
Sagci dinci kesim kendi kendini yönetse
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İmkansız
Bak bunu Atatürk de düşünebilirdi ama yapmadı demi sabırlı olun sadece herşeyin zamanı var siyasal islam son kurşununu attı bitti artık
Ayy yillardir sabirlinolun sabirli olun gencligimiz mi kaldi
Bu gerici zihniyetle birlikte yasamaya devam ettikce ileri gidemeyecegiz.
Adamlar karşı devrim için 70 sene sabretti sen 25 sene sabredemezsin misin :)
chp ve hdp kardes diyince kiziyorlar. ikiside aha boyle bölücü zihniyete sahip
Bölücü zihjiyet mi? Bize 7/24 hakaret eden sizsiniz ve erdogan yalniz. Surtuk curuk terorist bilmem ne.
Anlaşamiyoruz kardesim ben 20 yasindayim her yerde siyaset fiskiriyor yildim boyle yogun gundemi olan ulkede yasamaktan ayristirmadan kavgadan nefretten yildim
tamam yasamak istemiyorsan gidebilirsin ama boldurmeyiz ulkeyi.
Boldurmeyecekseniz söyleyin liderinize ona oy vermiyoruz diye bu vatanin evlatlarina terorist demeye hakki yok
Once siz adam akilli siyaset yapacaksiniz milletin iradesine saygi duyacaksiniz huzur birakmadiniz ulkede
kanks biz oy verene terorist demiyoruz. ne hikmetse teroristlerle ayni adayi destekliyorsunuz diyoruz. alingan olmayin bu kadar.
https://vm.tiktok.com/ZM2YpQvhF/
Ayn knk bir suru askerimizi şehit edenler ona gore terorist degilmis
Ve kurdistanci bu adam
bir suru askeri sehit eden hdpkk dir. sizin kankalariniz. gaffar okani bile kim sehit etti belli degil hudapar yapti diyonuz o zamanlar yoktu bile. neyse ne secim bitti gitti 2028 de tartisiriz.
Öyle bir şey olsa ben sana olacakları söyleyeyim o sağcı dinci kesim 1 yıl sonra sınır kapısına dayanıp solcu laik tarafa "beni alın bu cehennemden" diye yalvarır.
Sizin kafanız bu kadar çalışıyor işte. Bütün dünya birlik olup güçlerini arttırıyor, Amerika devletleri birleşti güçlerini arttırdı, avrupa ülkeleri birleşti güçlerini arttırdı. Siz halen ülkeyi bölme peşindesiniz
Bu ülke her zaman fakir bir ülkeydi. TL'den sıfırlar atılmadan önce çok mu iyiydin. 1 dolar olmuştu 1 milyon TL, milyon diyorum bak. Bu ülke hiçbir zaman zengin olmadı. Erdoğan geldiğinde gidip yabancılarla anlaşıp ülkeye yabancı yatırımcı getirdiği için bir on beş yıl elin para gördü. Erdoğan'dan önce çok zengin ve milyonerdin değil mi, bu ülkede petrol çıkmıyor ve sen birden teknoloji üretim zenginleşebileceğini mi sanıyorsun? Amerikalar, almanlar, japonlar, çinliler birden mi zenginleşti? Hepsi fakirlikten kırılan ülkelerdi. Ama liderlerine güvendiler. Saçma sapan triplere girip oooo enflasyon diye ağlamadılar. Uzun vadede çalışarak bu günlere geldiler. Şimdi togg üretildi, teknolojiye yatırım yapılır ama sen birden zengin bir ülke olamazsın. En az bir 100 yıl gerekiyor. Hadi böldün ülkeyi ikiye. Tarım bölgeleri hep doğuda kaldı sen ne yiyeceksin ne içeceksin, barajlar doğuda kaldı, elektriğinde azaldı. Tatlı su kaynaklarında azaldı. Sen neye göre aydın oluyorsun o da bir muamma. Aydın olmak için gereken tek şart Kılıçdaroğlu seviciliği yapmak mı?
Kendi kendine özerklikmi istiyorsun? Saçmalamışsın vallahi
Suriyelileri saymamissin , Rumlar ve Ermeniler de oy kullandı , onları da düş
Biz sana ne ettik abla? Benim anam babam 7 göbek İstanbullu, mültecilerle bu ülkenin vatandaşını niye bir tutuyorsun?
Bir tutmuyom , belirttim sadece ,
Bu ulkenin yerlileri oy kullanabilir. Mülteciler diyorum, Ermeni ve Rumlar multeci degil göçmen.
Multecilere suriyeliler afgablar pakiler arqplar hepsi dahil işte
Benim nerem göçmen ya? 250 yıldır İstanbullu ailemin neresi göçmen? Ondan öncem yine Anadolu. Kendi insanınızı tanımıyorsunuz, ülkenizin demografisi hakkında zerre bilginiz yok, bari susun ya.
Biz ne bilim milletin kökeni ne. KK tükmen kokenliyim dedi , abisi Ermeni kokenliyiz diyo , bilmemeyiz kimsenin kokenini
Öylesine kötülükle dolusun ki anlatamam. Kendi kalbinin nefretinde boğulmanı diliyorum sadece.
Sen hem kendini Türk olarak tanimlamiyosun hem de göçmen denilince zirliyosun derdin ne başka bi tanim mi bulalim sana Allah Allah ya
Ayyy kes. Dramaya baglama sana laf atmiyorum kendin duyar kasiyosun durduk yere
Ayrica BEN cevap yazan arkadaşa cevap verdim sana göçmen demedim! Ilk yazdigimi oku sana mi cevap vermisim ona mi sonra konuş
Bu ulkenin yerlileri derken onlari yerli olarak kastetmisim gelmissin duyar kasiyosun isim gucum yok senin alinganliginla ugrasamam durduk yere uzerine alinip zirliyo kezbana bak ya
Zaten gidişat bunu gösteriyor
Evet yillardir bitmedi bu ulkede ne kadar sagci varsa o kadar solcu var. Bu kitleler birleşemiyor yıldık
Keşke mümkün olsa
Artık ülkede sağ sol yok gibi.. Atatürkçüler ve karşı devrimciler var bide hangisine çöreklensem diyen çakma milliyetçiler
He aynen Trakya ülke olsun bence
vatanı bölmeye razısın
Bu ulkenin cumhurbaskani bunlar dinsiz bunlar teroridt bunlar fetocu vb diyo ona oy vermiyoruz diye biz mi bolucu oluyoruz
bende oy vermedim. ama bu saltanat yikilir elbet. yıkılmaz sa bunları ve tüm sığınmacılari göndermek için canımı hiçe sayarım. sabrım taşmak üzere zaten
Oy vermeyip bu duzene razi gelen sensin kimi nasil gonderiyosun yuru isine senin gibi 10 milyon kafasiz oy kullanmamis. Kullansaydiniz gitmisti kafa kafaya bitti secim neredeyse
oy vermedigimi nerden biliyorsun
Bende oy vermedim diye kendin yazdin ya
Akp ye oy vermedim
Pardon o zaman
Seçim de beni üzen en büyük şey akp alınca millet ülkeden gidelim yaşanmaz diyor. ülkeyi multecilere bırakıp gitmek nedir
Oy veren %51 in ici deki Türklere birakiyoruz iste yasasinlar her gun akin akin gelen pakistan afganistanlilarla
cahil millet bir ölse de rahatlasak
katılıyorum aşko
O dediğin özerklik olursa teröristler kol gezer