AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç umrumda değil Kılıçdaroğlu ve Rte arasında seçimin olmasına sebep olanlar düşünsün. "Padişah'ım çok yaşa." diyenler.
Bu millet iflah olmaz cahil topluluk bu kadar kafasız varmış demekki. Belalarını arayıp buluyolar arada bizde kaynıyoruz.
Açıkcası benim durum böyle;
Kaybeden yok kardeşim öyle düşün hepimiz kardeşiz bizi ayırmaya çalışanlara inat
Nası yok
Kazanan 85 milyon biz hep birlikte Türküyeyiz. Kime oy verdiğinin önemi yok bu iddaa ya da kumar değildi ki tayyip reis sana da hizmet edecek. Deprem bölgesinde kendine oy verenlere de vermeyenlere de ev yapacak İzmir'de deprem olduğunda nasıl yaptıysa. Vs vs seçim oldu bitti takılmamak lazım biz biriz kardeşiz
nasıl yok, daha düne kadar hatırlatayım, ülkenin %50 si bir nevi vatan haini damgası yemişti malum kişiler tarafından. Kendi akrabalarımdan, arkadaş sandığım kalleşlerden bile sırf bu yüzden iletişim kestim. Milleti ayrıştırmadan düşünecekdiniz bunu. Boş algı yapmayın!
@Azat69 o yüzde elliye değil siyasi parti liderlerine söylenen bir şey yoksa onlara oy verenlere saygımız sonsuz çünkü dediğim gibi biz bit milletiz. Ama sizde tayyibe oy verenlere saygı duymalısınız. He duymadın yine sıkıntı yok. yine benim saygım sonsuz
😂😂 yaw bi git yaaa. Aynısı, sen benim seçtiğim adama saygı göstermeyip ona vatan haini diyorsan, bana da demiş olursun dostum ;)
Ben sizin gibi kimseye vatan haini damgası vurmadım, çok şükür vicdanım gayet rahat. S*kt*ri çektiklerim oldu, keşke daha erken olsaymış. Kimin ne m. l olduğunu anladık çok şükür. Bölücülüğün kralını yapanlar UTANSIN :)!
malum şahıs yine kaybetti ve hala burdayim diyor onu dusunun once
bu seçimin en büyük kaybedeni de kadınlar oldu. akpye hüdapara yeniden refaha oy veren hiçbir kadın umrumda değil bu saatten sonra
Katılıyorum benim de aynı şekilde
Bu ekonomiyle 5 sene sürmeyecek merak etme daha erken sandığa gideceğiz
Umarım
Araplara bundan böyle ırkçılık yapacam tabi bunları destekleyenlere de.
Sakin geçinemiyoruz diye ağlamasın kimse gram acımıyorum bu millete en çok ta kadınlara olan oldu
bu millet iflah olmaz. yazılan neyse yaşayıp gidecez.
Kesinlikle olmaz bir kez daha görmüş olduk
nası olacak böyle hiç bilmiyorum millet ülkeden kaçıyor ak
Bu kedi gibi hayatı sorgulayacagiz ne yapalım
Ben almanyaya gidicem bir yıl içinde
Ismi lazim değil lord voldemort mu
hiçbir şey. onlar bize ne yapacak tanrı bilir.
Yurt dışına gidiyorum bende
Hangi ülke
Ben de green card başvurusu yapcam bakalım :d
Almanya ya inşallah duramam Türkiye de
Gidersin umarım
Yaşamaya devam
:D yrra yedikl
Katılıyorum