Kyk Harçlık Avans Yüzünden Bloke koydu?

İyi geceler arkadaşlar. Şimdi ben okul harcımı yatırmamıştım. Bu yüzden öğrencilik askıya alındı. Bursum kesildi. Okulla iletişime geçtim ve harç ödeme sistemini açtılar haziranın 14'üne kadar. Bugün elime para geçti ama harç yatırmam gereken banka uzaktaydı. Ziraate gidip hesabıma yatırdım. İnternetten okul harç ödememi yapacaktım. 330 tl yatırdım. Anında bloke konulmuş. Para gözüküyor fakat kullanamıyorum. Aradım sadece bloke konulduğunu söylediler. Burs kartımda harçlık avans kullanırdım hep burs yatınca ordan çekerdi. Şimdi burs yatmayınca çekemedi borç oluştu haliyle. Ama bu kadar hızlı bloke koymaları doğru mu? Daha 5 gün olmuş be. Ailem zaten sıkıntılı bir dönemde annemin elindeki son parayla harcımı ödeyecektim ki kyk bursumu geri versin. Harç parama el konuldu resmen. Aylardır ödenmeyen bir borç olsa haklılar derim ama daha 4-5 gün oldu. Şubeye git dediler. Sizce o borç ödenmeden bloke kalkarmı çünkü ekstra birde o borcu kapatıp harcı ödeyemem imkanı yok ama bloke koydukları harç paramı geri verirlerse zaten bursum yatar onlarda alır paralarını. Bilgili birileri varsa bir bilgi versin lütfen 2 günüm kaldı harç için yeniden o parayı bulmam imkansız tek çarem bankanın blokeyi kaldırması durumu anlatırsam yardımcı olurlar diye umut etmekten başka çarem kalmadı
Kyk Harçlık Avans Yüzünden Bloke koydu?