İyi geceler arkadaşlar. Şimdi ben okul harcımı yatırmamıştım. Bu yüzden öğrencilik askıya alındı. Bursum kesildi. Okulla iletişime geçtim ve harç ödeme sistemini açtılar haziranın 14'üne kadar. Bugün elime para geçti ama harç yatırmam gereken banka uzaktaydı. Ziraate gidip hesabıma yatırdım. İnternetten okul harç ödememi yapacaktım. 330 tl yatırdım. Anında bloke konulmuş. Para gözüküyor fakat kullanamıyorum. Aradım sadece bloke konulduğunu söylediler. Burs kartımda harçlık avans kullanırdım hep burs yatınca ordan çekerdi. Şimdi burs yatmayınca çekemedi borç oluştu haliyle. Ama bu kadar hızlı bloke koymaları doğru mu? Daha 5 gün olmuş be. Ailem zaten sıkıntılı bir dönemde annemin elindeki son parayla harcımı ödeyecektim ki kyk bursumu geri versin. Harç parama el konuldu resmen. Aylardır ödenmeyen bir borç olsa haklılar derim ama daha 4-5 gün oldu. Şubeye git dediler. Sizce o borç ödenmeden bloke kalkarmı çünkü ekstra birde o borcu kapatıp harcı ödeyemem imkanı yok ama bloke koydukları harç paramı geri verirlerse zaten bursum yatar onlarda alır paralarını. Bilgili birileri varsa bir bilgi versin lütfen 2 günüm kaldı harç için yeniden o parayı bulmam imkansız tek çarem bankanın blokeyi kaldırması durumu anlatırsam yardımcı olurlar diye umut etmekten başka çarem kalmadı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ziraat bankası ise doğru bu tür şeyler
Haklı olabilirler ama harç paramdı o benim bloke kalkar mı? Borcu şu an ödemem imkansız ama harç ödediğim an zaten kyk bursumu geri tanımlayacak hepsini gereken yerlerle resmi olarak konuştum son adımım harç paramı ödemekti onada el konuldu mağduriyetimi anlatsam anlayış gösterirler mi?
sanmıyorum o blokeyi kaldıracaklarını, parayı otomatik olarak nakit avans için alacaklardır. ta ki siz tekrar para atana kadar. maalesef ki devlette sistem bu şekilde işliyor. ve mağdur etmişim etmemişim umurlarında değil.
Harçlık avansı tahsil etmedi ama saatler geçtiğine rağmen. Yani param gözüküyor almadılar. Son umudum o benim yoksa hiç şansım yok.
harçlık avansı tahsil etmez çünkü kartın son ödeme gününü bekliyorlar. büyük ihtimal bugün son ödeme günü. çünkü benim de borcum var, arayıp duruyorlar sürekli :S
Beni kimsede aramadı dediğim gibi daha 4-5 günlük bir şey ne bir mesaj ne bir arama hiçbir bilgilendirme yok o kadar mağdur oldum ki sabahtan beri ağlamaktan içim dışıma çıktı ne yaparım nasıl öderim o parayı 2 gün içinde çok imkansız
müşteri hizmetlerini arayın, belki yardımcı olabilirler, durumu güzellikle anlatın. inşallah anlarlar.
Aradım bağlanamadım önce 1 saat sonra sonunda biri açtı bloke konulmuş dedi peki nasıl kalkar neden vs dedim bilgi veremem göremiyorum dedi kapattı kadın ki kadınla çok nazik konuştum derdimi anlattım
derdini anladı da o işte işine gelmiyor. göremiyorum falan kısmı hikaye, ne yaptığını ne ettiğini her şeyini görüyorlar aslında
Ne kadar borcun?
Harçlık avans borcu 400 tlydi. Ailem sıkışık olunca hepsini kullanmak zorunda kaldım. Burs yatmayınca borç oluştu. Şimdi 330 tl yatırdım harcımı ödemek için hesapta gözüküyor ama kullanılmıyor.
Ne kadar yatırırsan kalkacak bloke?
67 tl yatırınca bloke kalkar ama param sıfır olur 400 tl o borca gider. Normal bir zaman olsa sıkıntı yok yazın çok para sıkıntım olmuyor evde olduğum için ama okul harcı var haziran 14 son gün. Onu tekrar bulmam imkansız normalde kesse hiç sıkıntı değil
Hesap no gönder...
Umarım ciddisinizdir
TR800001000606787094585001
Banka ne?
İsim soyisim başharfleri yaz sadece...
Ziraat bankası isim AÜ
Yanlış iban...
https://i.hizliresim.com/nl7m1l.png
2dk bekler misiniz doğrusunu bulup atayım hemen
Dolandırıcı mısın sen?
Rastgele yazdın, biri düşer mi diye he? Öğrencidir, durumu zordur diyorsun, yaptığına bak...
İsterseniz ss atayım numaramı vereyim? İban numaramı yanlış yazmışım notlara 444 00 00'ı arayıp sorgulattım
TR780001000606787094585001 Buyrun buda doğrusuymuş banka yolladı az önce
Biraz önce ziraat dedin, bu garanti bankasının IBAN’ı?
Hayır ziraat bankası eminim deneyin isterseniz 1.5 yıldır kullandığım iban ailem hep burdan para yolladı bana gerçekten yalan söylemiyorum kullanıcı adınızı söylerseniz mesajdan numaramı bile verebiliri
Bak öğrenci olduğun için yardım edeyim dedim ama aklıma şüphe düşürdün. Kötü niyetli olsam ismim açık yorum yazardım... iban istedim sorgusuz sualsiz...
MemettZtrk
Bakın gerçekten öğrenciyim bende bir kız olarak yalancı olmadığımı kanıtlamak için numaramı verip herşeyi gösterebilirim hesap durumunu vs hiçbir kız kolay kolay numarasını vermez sonuçta ne kadar zor durumda olduğumu siz düşünün harç ödeme sistemindeki borcumu bile gösterebilirim
Kullanıcı adımı yazdım, buradan mesaj at. Bekliyorum...
Arama kısmına yazdım çıkmadı kopyala yapıştır yaptım hatta bulunamadı diyor aaasseenn isterseniz siz deneyin
Bende bulamadım...
en yeni sorulardan birine yorum yap kullanıcı adın açık, bende yapacağım.
Oradan bulalım, yazışalım... tamam?
Siteyi pek anlamadım hemen şimdi rastgele bir soru sorsam olur mu?
Olur...
bakıyorum...
Paylaştım az önce