Belçika’dan bir görüntü, doğru kişi kazandı ve mutluyum.
ben kutlamaya katılmadım ama ablamın gönderdiği bir fotoğraf

Belçika’dan bir görüntü, doğru kişi kazandı ve mutluyum.
ben kutlamaya katılmadım ama ablamın gönderdiği bir fotoğraf

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ablanız neden doğru kişinin yönettiği vatana dönmüyor? Gavur ellerde gurbet hasretinde olacağına buraya gelmesi daha iyi değil mi?
Daha iyi değil çünkü orada 1 euro'su şu anda 21tl yapıyor ve bu kötü yönetim devam edeceği için euro yakın zamanda 30tl'yi göreceği için hepsi çok mutlu! Yanlız bu bayram havasında kutlama yapanların çoğu çifte vatandaştır ve hepsi orada sol partilere oy verirken verilen yardımlarla geçinmeye devam etsinler, pardon devleti soymaya devam etsinler olacaktı. Belçika hükümetinin yerinde olsam bu tür kutlamalara katılan herkesin vatandaşlığını geri alıp hepsini sınır dışı ederdim! 😅
Hadi bunlar sevinmekte haklı da İç Anadolu'ya ne oluyor?
Iç anadolu insanımızın maalesef eğitim seviyesi baya düşük özellikle 50 yaş üstü kesimde. Ve din ile kolayca kandırılabilen muhafazakar insanlar...
Bu seçimi din değil milliyetçilik kazandırdı. Her vatan millet diyenin ardında koşulmamalıydı.
Yandaş medya, propaganda, yalan haber yapan kanallar ve halta gerçekmiş gibi inanan ve sorgulamayan eğitim seviyesi sınırlı vatandaşlarımız.
*ve her halta gerçekmiş gibi...
Yapacak bir şey yok. Suriyelilerle ve Afganlarla mutluluklar dileriz.
Zaten bundan sonra büyük ihtimalle yüzde 50 barajı aşağı çekilecek ve akp her seçimde birinci parti olarak hükümeti kuracak. Yani Türkiye büyük bir fırsatı bugün elinin tersiyle itti ve bundan sonra suriyelilere verilecek vatandaşlıklarla beraber Türkiye çok zor günler bekliyor ama maalesef ülkenin yarısından fazlası bunu göremeyerek ülkenin geleceğine dinamit koydu. Gün gelicek büyük pişmanlıklar olacak ama artık hiç bir zaman eski Türkiye geri gelmeyecek ve arapları bu ülkeye ortak ettiklerinin farkına bu millet maalesef varamadı!
Aslında İç Anadoluluyla Araplar birbirine benziyor kültürel olarak.
saçmalığa bak. Bunun kutlamasını da yabancı bir ülkede yapmazsın be. Vallah avrupalılar türkiyeyi sevmiyor da boşuna sevmezlik yapmıyorlar işte.
Tabi tuzları kuru Türkiye de yaşamıyorlar. Anlam veremiyorum Türkiye de yaşamıyorsanız ne hakla kaderimizi belirletebiliyorlae
Madem doğru kişi ozmaman neden gelip burada yaşamıyorsunuz?
Onlar mutlu olacak tabi Euro değerleniyor TL karşısında
Kutlamaya malum kişi bile katılamadı üzülme baştakininde balkona çıkacak hali yok
Yo ben kilicdaroglucuydum
Fotoğraf çok güzel 💫 evet katıldım ♥️
Ilk defa katıldım🇹🇷
Hayır