İster ezan dinlet, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstahaktır ona her türlü zillet! .. re-state://background_color_rgb (255, 249, 233), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rte'nin en güçsüz döneminde onun bir benzerini aday olarak koyarlarsa olacağı bu. Yeni adaylara fırsat vermeyip eski adaylara sırf güçlü partilere sahipler diye oy veren insanların ağlayıp sızlaması beni hiç ilgilendirmiyor.
Pkk nın kökü kazınır chp nin zoruna gider. Bu yeterlidir Benim açımdan demokratik bir seçim oldu saygı duymak lazım. Chp liler de koltuğa yapışan adaylarını ve yanlış politikalarını eleştirsinler derin
Hüdapar ne olacak?
Suriyeliler ne olcak
Ne canım adamsın lan nereye kökünü kazıdılar. Ulan pkknin siyasi kadanı onlar meclise soktur, öcalanın kardeşini onlar devlet televizyonuna çıkardı, çözüm süreci diye pkk ya toparlanma fırsatını onlar verdi, suriyelileri içeri alıp bir sürü teröristi içeri bunlar doldurdu, barzaniyi havaalanında kürdistan bayrağıyla bunlar karşıladı, sahipsiz değilsin kürdistan diyen hizbullahçılarla işbirliği yapan yine bunlar ey mal oğlu mal
boş ver konussun
@Gürkanlardayım HÜDA-PAR ı bagdastırdgnz terör örgütü Hizbullah yirmi yıl önce devlet tarafından yok edilmiştir öyle bir örgüt yoktur. Boş konuşmayın bence elinde şehidimin kanı olan pkk terör örgütü dür ve hdp de onun siyasi uzantısıdır.
Boş konuşmayın bence kendi partinizi eleştirin Atatürk'ün partisinin düştüğü durum içler acısı
ulan sende boka sürülecek akıl yok ulan seninle benim oyum aynı ya ben böyle sistemin
@Gürkanlardayım boş beleş bilgisiz cahil mecliste hep vardı defalarca kapatıldı parti kurup yine geldiler. Hdp yi kapatma durumu vardı ilk karşı çıkan sizin ke Mal oldu. Boş konuşmayın bence millet biliyor kimin ne olduğunu. Ayrıca Türk'ün bayrağını sallayıp elinde şehit kanı olanlarla iş birliği yapan aponun heykelini dikecegiz diyenlere özgürlük isteyen zihniyet Türk lideri olamaz bunu bir idrak edin artık
Cevap
3Cevap
Kötü buldum
5 yıl içinde federal bir devlet kuracağız. Orta doğudaki tüm devletleri içinde barındıran büyük bir devlet. Osmanlı dönemlerindeki gibi
He canim ketçap mayonez de olsunmu yaninda
ben yurt dışına gideceğim geride kalanlar düşünsün artık
Git kurtuo
öyle yapıcam sonra ailemide alacağım daha fazla duramam bu ülkede biz kadınlar çocuklar hayvanlar ve lgbti bireyleri hepsi tehlikedeler hepsi
Kaç kurtul benide aldir sahte evlilik yapariz
Bişey dicem hangi ülkeyi düşünüyon ve aileni nasıl yanına alacaksın? Ben çok düşünüyorum ama böyle bir ülke bulamadım
@J4ckReacher amerika
Peki hangi yolla gideceksin ve aileni nasıl götüreceksin? Benim ailemin yabancı dili de yok onlar olmadan bir yere gidemem kafayı yiyeceğim 😤😤
Bu ülke bu duruma rağmen akıllanmamışsa demk ki daha kötüsünü hakediyor demektir. Umarım ülke bölünür
Cellâdına âşık olmuşsa bir millet, İster ezan dinlet, ister çan dinlet İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet Müstahaktır ona her türlü zillet! ..
Sasirmadim herseyi hazirlamislar ztn bi 5 sene dahs son kalanlari somurup giderler
Cellâdına âşık olmuşsa bir millet, İster ezan dinlet, ister çan dinlet İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet Müstahaktır ona her türlü zillet! ..
Şuankinden farklı bir şey olmayacak
Bence daha kötüsü bizi bekliyor sokakların halini gördüm yok yani
Şuanda kötüydü zaten 😂 onu kadteddim
HÜDA-PAR ile anamızı bellicekler nolcak başka
geçmiş olsun bize
Gecirenler sagolsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?